Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Milanului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-09-2007, 01:13   #2001 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

O faceam inainte cand era si Capca pe aici, era destul de fun pe atunci cu el, Ivan, Rezare etc. De la un timp nici nu prea mai intram, acum am ceva mai mult timp liber dar o sa se termine si ala curind

Later edited: din goana calului am zis de Kaladze in loc de Jankulovski, deh, obisnuinta anilor trecuti. A facut un tackling azi mi-a mers la suflet, ar fi fost aclamat un minut intreg in Anglia, a luat omul (Miccoli), mingea si cateva brazde de teren probabil

Last edited by unq_flipmo; 27-09-2007 at 01:28.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 10:29   #2002 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Eu inteleg ce zici si iti dau dreptate cand zici ca:

1. Nu avem un atacant bun in afara de Inzaghi, care la 35 de ani nu poate sa joace sambata - miercuri.
2. Nu avem adancime in lot. Rezervele sunt varza. O sa zici de Gourcuff dar cu Siena a fost penibil. Poate e o speranta pt viitor dar pe moment nu face fata in Serie A. Poate nu are calitatile pt Serie A, nu ar fi primul (Henry, Kluivert, etc.)

Dar:

1. Ratezi atatea ocazii (si nu doar Gilla a ratat, au ratat si Kaka, Seedorf, Pirlo) si primesti si un gol dupa un hent clar, asta nu e ghinion?
2. La fel a facut si United si le-am dat 3-0. La fel a facut si Benfica si le-am dat 2 goluri. Nu ne-au lasat aia sa ne facem jocul, nu au putut sa ne opreasca.

Cum poti sa spui dupa un meci ca asta ca am jucat prost?
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 12:10   #2003 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
O sa zici de Gourcuff dar cu Siena a fost penibil.
Cu Siena (parerea mea) toti au fost penibili (-Nesta), nu vad de ce ar trebui sa-l scoti pe el in fata cand au jucat si titulari de drept la fel de prost. De fapt daca ma gandesc bine intre toti penibilii el a jucat cat de cat decent. Hai sa vedem ce zic altii, poate sunt eu subiectiv:

http://www.easysportclub.com/leggi.aspx?id=4591384 (datasport)
Quote:
Gourcuff 6 - In avvio di partita regala un assist pregevole sprecato da Gilardino. E` tra i pochi con qualche idea in mezzo al campo. Cala nel finale.
6 - La inceputul meciului face cadou un assist delicios ratat de Gilardino. E printre putinii cu ceva idei la mijlocul terenului. Scade pe final.

http://www.realsoccer.it/NotiziaInte...WS&recid=12245
Quote:
Gourcuff 6 - Parte bene e crea qualche buona giocata. Si spegne sulla distanza ma la prova è abbastanza positiva.
Incepe bine si creeaza cateva ocazii. Se stinge pe parcurs dar `proba` e destul de pozitiva.

Mai sunt si alte comentarii toate de genul acesta. (parca) a avut si o bara, o libera (sau gresesc meciul ? oricum a avut o bara de f. curind din libera)
Quote:
Poate nu are calitatile pt Serie A, nu ar fi primul (Henry, Kluivert, etc.)
Te avanti pe un teren nesigur, Henry nu a dat satisfactie la Juventus pt ca juca practic extrema, in atac dar extrema (FR, gen Esposito la Cagliari), e lucru de notorietate. Kluivert pur si simplu e slab/nu s-a integrat. Intrebat cine dintre toti jucatorii cu care a jucat de-a lungul timpului a reprezentat cea mai crunta dezamagire Maldini a raspuns `Kluivert`. Raducioiu a fost uitat de toata lumea in secunda 2, nu merita nici sa-i fie pomenit numele pt perioada Milan.

Quote:
Ratezi atatea ocazii (si nu doar Gilla a ratat, au ratat si Kaka, Seedorf, Pirlo) si primesti si un gol dupa un hent clar, asta nu e ghinion?
De acord, nu doar el a ratat dar ceilalti pe langa a rata au facut enorm de multe lucruri, au pasat, presat, recuperat (imi amintesc de Seedorf care in a doua repriza a revenit ca fulgerul pe dreapta flancul fiind lasat liber si Palermo avind superioritate, Seedorf tine cont) creeat joc. Te-ai intrebat oare de ce in Italia cei care faulteaza cei mai mult sunt atacantii ? Pt ca apararea, blocarea adversarului incepe din momentul in care ai pierdut mingea nu incepe cand mingea e in careul tau cum a jucat Palermo. Cate faulturi a facut Gilardino ? 0. Nu a contat, a fost mana moarta.
Quote:
2. La fel a facut si United si le-am dat 3-0. La fel a facut si Benfica si le-am dat 2 goluri. Nu ne-au lasat aia sa ne facem jocul, nu au putut sa ne opreasca.
Am dubiile mele. Intr-o masura importanta ne-au si lasat pt ca sunt echipe care nu stiu sa se apere pe metereze ca Siena&Co, echipe care in campionatul lor sunt obisnuite sa atace nu sa se apere, sa fie ele in postura Milanului. Ai vazut tu vreun pressing asiduu, pe tot terenul ? Apoi cand si jocul iti iese nu mai exista discutie. Insa cand jocul nu-ti iese (vezi meciul cu Palermo) trebuie sa-l ajuti tu, nu sa asisti la scufundarea corabiei si sa zici la sfarsit `si cu Parma si cu Palermo au fost decizii ale arbitrului eronate`.
Quote:
Cum poti sa spui dupa un meci ca asta ca am jucat prost?
N-am zis nicaieri ca am jucat prost (poti sa cauti si sa dai c/p daca gasesti) ci ca meciul a fost gestionat prost. Sau mai exact toti - Gilardino + Emerson au jucat bine, chiar atat de bine incat i-au suplinit pe cei doi. Ca urmare a proastei gestionari ce a urmat in repriza a doua (inclusiv rezultatul) a fost negativ

Old 27-09-2007, 12:38   #2004 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by unq_flipmo View Post
Cu Siena (parerea mea) toti au fost penibili (-Nesta), nu vad de ce ar trebui sa-l scoti pe el in fata cand au jucat si titulari de drept la fel de prost. De fapt daca ma gandesc bine intre toti penibilii el a jucat cat de cat decent. Hai sa vedem ce zic altii, poate sunt eu subiectiv:

http://www.easysportclub.com/leggi.aspx?id=4591384 (datasport)
6 - La inceputul meciului face cadou un assist delicios ratat de Gilardino. E printre putinii cu ceva idei la mijlocul terenului. Scade pe final.

http://www.realsoccer.it/NotiziaInte...WS&recid=12245
Incepe bine si creeaza cateva ocazii. Se stinge pe parcurs dar `proba` e destul de pozitiva.

Mai sunt si alte comentarii toate de genul acesta. (parca) a avut si o bara, o libera (sau gresesc meciul ? oricum a avut o bara de f. curind din libera)

Te avanti pe un teren nesigur, Henry nu a dat satisfactie la Juventus pt ca juca practic extrema, in atac dar extrema (FR, gen Esposito la Cagliari), e lucru de notorietate. Kluivert pur si simplu e slab/nu s-a integrat. Intrebat cine dintre toti jucatorii cu care a jucat de-a lungul timpului a reprezentat cea mai crunta dezamagire Maldini a raspuns `Kluivert`. Raducioiu a fost uitat de toata lumea in secunda 2, nu merita nici sa-i fie pomenit numele pt perioada Milan.

De acord, nu doar el a ratat dar ceilalti pe langa a rata au facut enorm de multe lucruri, au pasat, presat, recuperat (imi amintesc de Seedorf care in a doua repriza a revenit ca fulgerul pe dreapta flancul fiind lasat liber si Palermo avind superioritate, Seedorf tine cont) creeat joc. Te-ai intrebat oare de ce in Italia cei care faulteaza cei mai mult sunt atacantii ? Pt ca apararea, blocarea adversarului incepe din momentul in care ai pierdut mingea nu incepe cand mingea e in careul tau cum a jucat Palermo. Cate faulturi a facut Gilardino ? 0. Nu a contat, a fost mana moarta.

Am dubiile mele. Intr-o masura importanta ne-au si lasat pt ca sunt echipe care nu stiu sa se apere pe metereze ca Siena&Co, echipe care in campionatul lor sunt obisnuite sa atace nu sa se apere, sa fie ele in postura Milanului. Ai vazut tu vreun pressing asiduu, pe tot terenul ? Apoi cand si jocul iti iese nu mai exista discutie. Insa cand jocul nu-ti iese (vezi meciul cu Palermo) trebuie sa-l ajuti tu, nu sa asisti la scufundarea corabiei si sa zici la sfarsit `si cu Parma si cu Palermo au fost decizii ale arbitrului eronate`.

N-am zis nicaieri ca am jucat prost (poti sa cauti si sa dai c/p daca gasesti) ci ca meciul a fost gestionat prost. Sau mai exact toti - Gilardino + Emerson au jucat bine, chiar atat de bine incat i-au suplinit pe cei doi. Ca urmare a proastei gestionari ce a urmat in repriza a doua (inclusiv rezultatul) a fost negativ
Din linkuri tale: Cafu 6, Nesta 7, Ambrosini 6, Seedorf 6.5, Gattuso 6, Brocchi 6. Adica a fost mediocru. Ma rog, poate e impresia mea pt ca asteptam mai mult de la el.

Stiu ce a jucat Henry. Totusi, foarte slab sezonul lui Juve. Atunci hai alt exemplu: Mendieta.

Nu il scuzam pe Gila. Aratam doar ca am avut GHINION in meciul asta. La fel ca si cu Parma.

Jocul ne-a mers si cu Palermo. Nu am finalizat ca in celelalte meciuri.

Ce ai fi facut tu? Ok, Inzaghi in locul lui Gila. Asta era clar. In rest nu avem alte optiuni pe banca.

PS: Mai tii minte cand anul trecut aveam vreo 11 bare dupa 8 meciuri?
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Old 27-09-2007, 13:04   #2005 (permalink)
mom
Ride the snake

mom's Avatar

flipmo, de acord cu comentariul tau despre meci, dar am , totusi, citeva observatii: Cafu e terminat! nu mai joaca nimic , e depasit in aparare in peste 50% din cazuri etc.
Gourcuff e bun, dar pur si simplu nu s-a integrat stilului impus de Ancelotii, Kaka, Prilo si sedoorf . Si nu avem rezerve de valoare. Ca sa joci cu Aubemayang si altii de calibrul lui, iti trebuie 1 an de incercari -iar ptr Ancelotti numai de asta nu e cazul : conservatorismul lui se combina ideal cu prostia conducatorilor (nu avem nevoie de achizitii, dar cu jucatorii astia trebuie sa castigi totul!)
Iar Berlusconi s-a ramolit! Cum mai spuneam, existau mai mai multe variante de jucatori care sa vina, antrenorul chiar a solicitat, se pare, cativa, dar Berlusconi a blocat toate achizitiile (sustinut si de Braida- alt incapabil , si Galliani) ptr a incerca sa-l aduca pe Dintos! Sa speram ca mai micam bataie, poate se trezeste cineva acolo (desi Galliani a zis ca nu trebuie nici o achizitie in iarna-"achizitia noastra din iarna este Pato" !)

mom is online now    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 15:31   #2006 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

DJ: da, e o scara valorica corecta, Nesta n-a gresit nimic in aparare a dat si gol 7, Seedorf a fost principalul om de creeatie 6.5 restul au jucat mediu sau mai prost. Asta am si zis, ca nu are rost sa-l scoti pe el mai prost decat ceilalti cand n-a fost asa.
Exemple de jucatori care n-au dat randament in Italia sunt cu duiumul, cel mai usor e sa-i iei la intamplare pe cei care au ajuns la Inter dar acolo e vb si de incompetenta si un mediu ostil din sanul societatii provenind deci nu e vb numai de valoarea lor intrinseca. Contribuie si alte cluburi aflate in general in expansiune financiara (Lazio, Roma) sau pur si simplu rateuri (Milan, Juve) dar mult mai rar.
Nu am avut ghinion nici meciul asta nici cu Siena nici cu Parma, de ce ghinion si nu noroc (cu Parma ne-au calarit pe final). O echipa de talia Milanului trebuie sa fie mai puternica decat episoadele, sa nu depinda de un hent sau un offside. Ori e cam greu asta cand gandesti cu alta parte decat capul pt a arata doar varful lancei si a nu intra in adancul problemei, birourile.
PS: nu dar nu inseamna ca nu te cred. Care-i ideea ? Ghinion ? Astea sunt motivatii de divizia A Ursus sau cum se numeste. Barcelona cand a pierdut puncte le-a pierdut pe mana ei (joc lipsa) iar cand le-a castigat le-a castigat tot pe mana ei cu jucatori in forma si o tactica adecvata. E doar un exemplu. Norocul este doar apanajul celor slabi.

mom: de acord, eu n-o sa pot spune niciodata ca, Cafu e terminat pt ca pt mine e un simbol, n-o sa uit niciodata diverse imagini inclusiv cea cu el pe piedestalul celei de-a 5-a cupe mondiale radiind fericire. Dar da, e pe o faza descendenta a carierei d-asta a si fost luat Oddo (nici el f. tanar dar...). Insa ce am zis am si precizat, se aplica pt ultimele 15 minute ale unei partide in care a existat un consum imens de energie, cu Oddo fiert si cand ai nevoie de un aport ofensiv. Daca nici atunci sa nu-l bagi atunci cand ?
Gourcuff partial de acord cu mentiunea ca nici nu prea are cand si cum sa se integreze daca nu joaca niciodata iar cu Aubumeyang* la fel am zis ca era mai bun oricine si orice experiment decat un om care nu incearca sa se intreaca decat cu umbra lui.
Nu stiu ce a solicitat Ancelotti, eu tot timpul il aud ca le tine isonul, lotul este deja valoros, suntem acoperiti, nu avem nevoie de alti jucatori. Iar cu Pato in mini mercatto daca nu se intampla ceva spectaculos (sa fim pe locuri de intertoto/uefa fara sanse reale la titlu) asa se va spune cum s-a spus despre Ronaldo ca el e achizitia pe anul asta pt ca il vom putea folosi.

Inca o data, daca in Cl totul merge struna accept cu draga inima ca mi-am varsat un car de nervi in meciuri gen ultimul. Este un fel de alibi asta pt ei dar il accept cu draga inima. Si nicidecum n-as face o revolutie la nivelul lotului ci doar 2-3 piese noi, nu neaparat titulari imediati. Ce griji imi faceam cu Jankulovski ca juca o data la cate 5 meciuri 30 minute...apoi totul s-a aranjat, timpul lui e acum si de acum inainte, linia de fund este batuta in cuie (si cu exceptia lui Oddo caruia nu reuesesc sa-i vad toate calitatile si ma intreb daca pe alea care nu le vad poate nici nu le are...) si ma satisface.

Old 27-09-2007, 15:46   #2007 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

imo din linia de fund piesa slaba e kaladze nu oddo. in rest bineinteles varful si portarul. de altfel singurele achizitii pe care le-as vrea la milan ar fi un atacant titular si un fundas central titular. ca as vrea rezerve de calitate pentru portar, fundasi laterali si mijlocas ofensiv e alta poveste...

milanul meu de la manager ii are in plus fata de echipa actuala pe buffon, cannavaro, zambrotta, cr.ronaldo (chestie de gust) si torres (pentru ca etoo n-a vrut sub nici o forma). cu buffon, cannavaro si un atacant bun le-as ridica statuie lui berlusconi & co.
Diavolo! Diavolo! Diavolo!

end-er is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 16:35   #2008 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by unq_flipmo View Post
DJ: da, e o scara valorica corecta, Nesta n-a gresit nimic in aparare a dat si gol 7, Seedorf a fost principalul om de creeatie 6.5 restul au jucat mediu sau mai prost. Asta am si zis, ca nu are rost sa-l scoti pe el mai prost decat ceilalti cand n-a fost asa.
Restul rezervelor stiam ca sunt varza de anul trecut. La Gourcuff asteptam altceva.

In rest sunt de acord cu voi. Dar Galiani si restul credeau ca Ronaldo o sa joace, deci eram acoperiti in atac (mai ales ca din ianuarie o sa joace si Pato). Portar nu inteleg de ce nu au luat. Amelia costa atat de mult? Fundas a venit fratele lui Kaka si il avem si pe Bonnera. Daca ar veni Canavaro sau cineva foarte bun nu m-as supara dar nu e o prioritate, inca.

Old 30-09-2007, 16:18   #2009 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

milan catania live pe http://www.bet365.com/home/default.asp?lindex=1

din ciclul daca nici pe astia............

Old 30-09-2007, 16:32   #2010 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Hahaha

Old 30-09-2007, 16:34   #2011 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

oare pleaca carletto daca ne-o furam de la astia?

chiar nu m-am enervat la gol, mi-am propus sa ma uit ca la un antrenament

Old 30-09-2007, 16:36   #2012 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Nu si nu cred ar fi cazul. Nici daca mergem pe aceeasi linie in continuare pana la primavara. Nu suntem Inter.

Old 30-09-2007, 16:42   #2013 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

am ajuns sa vad milanul dominata acasa de catania la 1-0 pentru aia... geez

Old 30-09-2007, 16:48   #2014 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Ma duc sa ma uit la handbal. In pauza sunt sigur ca face Ancelotti o vraja (nici nu pot sa zic ca-i cearta ca sunt jucatori cu o maturitate incredibila) si dam 2-3 in a doua

Old 30-09-2007, 17:12   #2015 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

da-o-n pana mea, a ajuns inzaghi fundas la aia

ce mama naibii se-ntampla cu ei?

EDIT: evident ca sper (chiar ma astept) la asta, dar repriza a fost mizerabila. cica se da pe gd-sports repriza a doua, poate schimb norocul
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
au inceput-o bine

Last edited by end-er; 30-09-2007 at 17:12. Reason: Automerged Doublepost

Old 30-09-2007, 17:23   #2016 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Kalac e din alt film, o sa fie fun de tot meciul din deplasare cu Celtic

Nici nu vreau sa calculez cate puncte am pierdut cu 1-1 1-1 1-1 1-2 1-1...si Siena joaca mai bine ca noi

Last edited by unq_flipmo; 30-09-2007 at 17:55.

Old 30-09-2007, 19:33   #2017 (permalink)
milanista

end-er's Avatar

5 meciuri, 4 puncte, astept comentarii cu "am jucat bine, dar n-a vrut sa intre, nimeni n-are nici o vina bla bla bla campionatul e lung bla bla bla". tura trecuta cand am zis ca s-a dus scudetto, au sarit toti pe mine pe forumul mare, wonder what they'll say now...

macar nu ne mai enervam asteptam primavara
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
mda, deci cu riscul sa fac double-post cu ce-am scris si pe forumul mare, asta e urarea mea de ziua lui berlusconi (s-a vazut inca o data ce rezerve bune are milanul in special in atac si ce lot numeros si echilibrat valoric ca sa atace si scudetto si cl...):

Happy "we-have-such-a-great-and-deep-team-that-we-managed-to-lose-scudetto-after-6-games" Mr.President

P.S. you suck. cheap bastard.

Last edited by end-er; 30-09-2007 at 19:33. Reason: Automerged Doublepost

Old 30-09-2007, 22:42   #2018 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Hehe...am zis eu ca Milanul o sa fie la pamant in campionat...sa vedem cum o sa se descurce si prin Champions League

Bogdan_P is online now    Reply With Quote
Old 30-09-2007, 23:30   #2019 (permalink)
shr00m

Black_Elf's Avatar

Deja incep sa ma ingrijorez. Tind sa cred ca deja a devenit o chestie de moral. Ar prinde bine o victorie la scor cu Lazio , desi eu sper doar sa nu pierdem ca la Palermo.

Black_Elf is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2007, 02:31   #2020 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Esti prea radical imo a facut atatea pt Milan (si nu singur, ajutat) incat nu as putea spune pt multi ani plini de ridicol nimic de el (maxim ca s-ar putea da la o parte daca nu mai exista pasiune). Altii (daca nu toti ceilalti) viseaza unul ca el. Sigur, e o perioada nefasta ce are la baza alte motive ce se cunosc dar e ok, la bine si la rau...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules