Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Milanului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2002, 09:24   #21 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Quote:
Galliani nu mai e la Milan
Am imbatranit, sunt in urma cu noutatile .
Quote:
eu sper sa nu se injure pe aici... adica sunt sigur de asta
Good, nu-i lasa pe milanisti sa-si faca de cap .

[few minutes later edit]
Esti sigur?
Dupa ce m-am uitat pe siteul [cenzurat] am bagat de seama ca nici ei nu s-au prins ca Galliani nu mai e la Milan. Ori Galliani e la Milan ori cine tine siteul nu mai vine la servici .
Citez:
VICE PRESIDENT & CHIEF EXECUTIVE OFFICIER:
Adriano GALLIANI

Last edited by Ivan; 12-09-2002 at 09:37..

Ivan is online now    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 10:29   #22 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

unq flipmo, sper ca tzi-a placut poza...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 10:34   #23 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

pai nu mai e la Milan... oficial

e noul Mitica Dragomir al Italiei

in noua lui functie a criticat cluburile si le-a recomandat sa nu mai cheltuie bani pe transferuri si contracte mari... si dupa aia Milan l-a luat pe Rivaldo ... dar de asta nu a mai zis nimic stanrnind furia lui Sensi de la Roma

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 11:35   #24 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Ivan, nimeni nu a zis inter merda. In poza nici nu e tot cuvantul, deci era un misto de care doar daca nu vrei sa te prinzi ca e un misto nu te prinzi.

Apoi: e scandalos sa zici "Dar sa te lauzi cu jigodia aia de Rivaldo este scandalos." si apoi sa zici "Sper sa nu se ajunga sa se injure si pe threadul asta "

Chiar n-am chef de contre d-astea proaste, omul e cel mai mare jucator din lume in ultimii ani IMO si sunt curios ce ai de reprosat in afara de o simulare basita.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 13:40   #25 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Scuze pentru "jigodia". Trebuia sa pun un smilie dupa sa nu para asa dur. As edita din nou postul dar dupa aia apar ridicole urmatoarele posturi. Deci - scuze si considera te rog ca are un smilie.
Quote:
E Inter merda, Inter Inter merda....
Nu ma refeream la poza.

Old 12-09-2002, 15:04   #26 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Np, da tot nu ai zis ce nu-ti convine la el
Iar partea a doua eu am crezut ca te referi la poza lui salgado, acum m-am uitat si am vazut...si eu m-am luat de ptz...sunt de kkt daca pot sa zic asa fazele astea...

Old 12-09-2002, 15:20   #27 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Nu-mi place de el. Deloc. Ca fotbalist mi se pare supraapreciat, nu vorbesc de - citez:omul e cel mai mare jucator din lume in ultimii ani IMO -, in general foarta multa lume il vede un fel de zeu. Sa fim bine intelesi, nu zic ca e de nivelul lui Mutu, dar Zidane imi place mult mai mult desi am boala pe francezi (Nu ma mai intreba de ce ).
Ca om (de fapt ca sportiv) insa il apreciez si mai putin . Ii reprosez chiar si - citez din nou:o simulare basita.
Pe de alta parte inteleg ca te bucuri ca e la Milan. Daca venea la Inter ce crezi ca as fi facut? Nu ma mai uitam la meciuri? Incepeam sa tin cu Juve? Nu. Ma chinuiam sa-i gasesc cateva calitati si sa mi-l fac simpatic .

Old 12-09-2002, 17:18   #28 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Poza aia pe care am atasat-o vine sa demonstreze faptul ca Fossa dei Leoni e una din primele trei galerii din Italia , pentru ca , nu trebuie sa uitam ca si "Opposta Fazione" sau "Irriduccibilli" sunt supertari. Faza cu inter merda ... pai asta e adevaru' fratzilor.Daca vretzi, mai pun o poza si in seara asta, care nu face decat sa repete o chestie cara a mai aparut deja aici.

Cat priveste disputa ideologica in jurul subiectului Rivaldo , chiar nu stiu ce sa zic. E mare, dar nu cel mai mare. Cei mai mari sunt la Real, si cred ca nimeni nu ma poate contrazice ... Figo, Zidane, Raul, Ronaldo, Roberto Carlos, Helguera, Makelele,Hierro, Guti, Morientes, McManaman ( ce pacat ca e mai mult rezerva ), si , cu voia dumneavoastra ultimul pe lista ... Michel Salgado Rivaldo e un jucator exceptzional, asta fara discutzie, cel putzin in ultimul sezon la Barca a avut niste executzii incredibile , iar la mondiale si-a facut din plin datoria.Dar nu, nu cred ca e cel mai bun, nici macar acum ... Iar all-time, nici nu se pune problema ; pentru mine cel putzin nu exista nici un dubiu in privintza asta ... cel mai mare jucator din toate timpurile a fost "El pibe del oro", Diego Armando Maradona. Da' hai ca deja deviez...

The thruth is out there.

Old 12-09-2002, 17:55   #29 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Salgado n-a zis nimeni all time...iar chestii de genul eu zic asa si nu poate fi decat ca mine nu ma bag...eu am zis doar ca e jucatorul meu preferat de cativa ani, ca-mi place la nebunie de cand juca la Deportivo mai exact. Atat. Sunt insa cum se va integra in fotbalul italian si mai ales la Milan. Aici nu ai mult timp s-o freci cu mingea...sa vedem.

PS: nu mai pune attachmenturi decat daca reprezinta ceva important...e o chestie mai lunga...

Old 12-09-2002, 22:54   #30 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Pai care naiba e chestia aia mai lunga legata de atasamente? Chiar aveam chef sa pun unul , da' m-ai cam speriat cu ultima chestie... poate itzi faci timp si-mi explici, ca-s inca "junior"

The thruth is out there.

Old 13-09-2002, 01:38   #31 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Ma nu e treaba mea, e mai mult o chestie administrativa, nu ma bag, n-am treaba. Daca vrei sa pui ceva pune...dar daca ar pune toti cate ceva forumul asta ar merge ca un kur.

Old 13-09-2002, 10:13   #32 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Bine mah, nu mai pun ...

The thruth is out there.

Old 14-09-2002, 14:25   #33 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Diseara la 21.30 Modena - Milan

Modena (3-4-2-1): 22 Ballotta; 20 Zamboni, 29 Cevoli, 6 Ungari, 4 Ponzo, 7 Milanetto, 8 Albino, 3 Balestri, 11 Fabbrini, 10 Pasino, 19 Taldo (28 Zancopè, 16 Pavan, 25 Campedelli, 18 Mauri, 5 Mayer, 77 Scoponi, 2 Sculli)
All: De Biasi
Indisponibili: Kamara

Milan(4-3-1-2): 12 Dida, 14 Simic, 13 Nesta, 3 Maldini, 4 Kalaldze, 8 Gattuso, 21 Pirlo, 20 Seedorf, 10 Rui Costa, 9 F. Inzaghi, 15 Tomasson (18 Abbiati, 19 Costacurta, 24 Laursen, 27 Serginho, 28 Dalla Bona, 11 Rivaldo, 30 Borriello)
All: Ancelotti
Indisponibili: Ambrosini, Chamot, Roque Junior, Redondo, Shevchenko, Helveg, Fiori

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK, Dida titular, sper sa nu aiba modena suturi pe poarta
Rivaldo va intra in mdo sigur, porbabil in locul lui Rui Costa daca nu se misca bine. Si in ultimul timp nu se misca deloc bine
Seedorf va fi o piesa grea pentru Milan anul acesta.

Old 14-09-2002, 14:51   #34 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Milan spre cota 50000 de abonamente. La fel ca si Inter, care vazind ca nu au atins cota au prelungit termenul. In jur de 49000 amandoua. Pentru Milan vreo 14 mil o sa se stranga. Abonamentele sunt pentru campionat. Pentru Cl se fac altele. Evident si aici tot in jur de 49000 s-au strans. Evident si pretul e mai mic.

Old 14-09-2002, 15:01   #35 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

unqiule ai dreptate cu rui costa, chiar a vrut sa plece parca

totusi formatia pusa de tine luata de pe vreun site e prea ofensiva... ar fi prea de tot sa joace asa

Old 14-09-2002, 15:30   #36 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

E luata de pe datasport ( www.datasport.it ) si nu e deloc ofensiva. 2 atacanti, Rui Costa coordonator si 2 mijlocasi ofensivi, Pirlo si Seedorf. Coordonator sau whatever, in spatele celor doua varfuri...

Daca nici cu Modena nu ar trebui sa fie ofensivi, atunci cu cine ?
Unele probleme vor aparea cand Sheva se va reface...

Eu ma astept de la Milan sa joace cu 3 atacanti si trei mijlocasi ofensivi, dar daca Ancelotti asa gandeste...sa vedem.

Adevarata problema e ca i se acorda incredere lui Dida, care e capabil sa ruineze orice meci. E incredibil, Dida titular...

Old 14-09-2002, 16:26   #37 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Meciul e transmis pe B1TV de la 21.30

Nice

Old 14-09-2002, 17:29   #38 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

de unde stii ???

siteul lor nu merge, iar in prosport de azi se zice clar ca nu se da nimic din italia in romania

or fi ajuns la un acord cu pretentiosii italieni?

Old 14-09-2002, 20:46   #39 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

In pauza meciului Borussia-Schalke au facut reclama...
Vom vedea peste 30 de min.

Old 14-09-2002, 21:04   #40 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

bai iti zic eu ca joaca si Ambrosini

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport