Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Milanului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-09-2002, 22:25   #41 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

ba nu,
cica e accidentat

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2002, 22:52   #42 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Accidentat, 1-0 cu Modena la pauza...

B1 am inteles ca o sa dea 3 meciuri pe etapa ceea ce e prea prea belea...Asta din Italia, evident.

Min 58, 2-0, am si pierdut golul...eu credeam ca e inca pauza...gtg

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2002, 00:48   #43 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

3-0, 2 goluri Inzaghi unul Simic. Meciul a fost oarecum irelevant,
s-a jucat ca pe plaja. Totusi de remarcat prestatiile bune ale lui Rui Costa (prima dupa mult timp), Seedorf si Inzaghi. Si Pirlo evident, coautor la 2 goluri.

Rivaldo cateva zeci de minute sa aiba o juma de ora in picioare inainte de meciul de marti...Apropos de meciul de marti din CL, ar fi fost de preferabil IMO un adversar adevarat, un Udinese, un Bologna ceva...

Ma rog, un inceput cu dreptul.

PS: Dida distrus

Old 16-09-2002, 00:06   #44 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Milan si lo scudetto ... un vis ce s-ar putea realiza din nou anul asta ... sa speram ca o sa mearga numai din 3-0 in 3-0. In rest, imi pare tare rau de Steaua.Nuami ce m-am intors de la meci, si inca sunt trist

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2002, 01:34   #45 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

De ce esti mah trist ? Si eu m-am intors de la meci si nu sunt. Dimpotriva, trag speranta in mai bine dupa ce am vazut azi. Dar nu e locul potrivit sa vorbim despre asta.

Ontopic: mi-e lene sa caut, cu cine are Milan primul meci in CL ? Acasa sau in deplasare ? Se transmite ?

Mersi

Old 17-09-2002, 17:46   #46 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Milan Lens maine. Milan se misca bine, sper sa nu avem probleme cu Lens. Adica sa nu joace Dida

Old 18-09-2002, 09:13   #47 (permalink)
Registered User

alexdm's Avatar

Dida titular 100% ...deja pronosticul 1x2 devine o certitudine..

alexdm is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2002, 21:48   #48 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Formatiile probabile, sursa datasport, postate acum o ora:

Milan (4-3-1-2): 12 Dida, 14 Simic, 13 Nesta, 3 Maldini, 4 Kaladze, 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini, 10 Rui Costa, 11 Rivaldo, 9 P.Inzaghi (18 Abbiati, 19 Costacurta, 24 Laursen, 20 Seedorf, 28 Dalla Bona, 15 Tomasson, 30 Borriello)
All.: Ancelotti

Lens (4-4-2): 1 Warmuz, 3 Song, 4 Coulibaly, 14 Coly, 6 Bak, Blanchard, 7 Sibierski, 10 Moreira, 19 Diop, 21 Utaka, 28 Bakari (16 Chabbert, 2 Sikora, 17 Lachor, 8 Keita, 29 Coridon, 15 Sarr, 11 Pedron)
All: Muller

Daca Dida ia goluri de kkt cum are obiceiul presimt ca o sa fac crize de nervi. Din doua motive, nu dintr-unul.

Sper 2-0.
Gl MILAN

Old 18-09-2002, 23:12   #49 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Daca vreti sa vedeti cea mai adevarata brigada de ultrasi din lume si aici ma refer la galeria lui Milan in frunte cu Fdl BRN si Commandos Tigre va recomand calduros www.fdl.it rockzzzzz
La sectiunea foto sunt coregrafii de nu-ti vine sa crezi.

ptz is online now    Reply With Quote
Old 19-09-2002, 00:24   #50 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Inzaghi 4 goluri in 4 zile. 2 cu Modena si 2 cu Lens.
Milan incepe bine, sa vedem cum va continua. Rivaldo IMO cam intr-o luna o sa se integreze.

Old 19-09-2002, 17:45   #51 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Pai sa vedem ... cu cine are meci in campionat? Din cate stiu, Il Calcio a inceput cu etapa a 2-a , asa ca, stie careva cu cine avea Milan meci in prima?

P.S. Bine ca am scapat de tricoul cu Roma, acu' astept fularele cu Real si Liverpool. Tricoul a ajuns cu bine la Lugoj, da' fularele mele inca mai sunt pe drum

The thruth is out there.

Old 19-09-2002, 19:35   #52 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Primul meci il aveau cu Udinese. Etapa viitoare au cu Perugia acasa.

Old 21-09-2002, 16:41   #53 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Azi de la 19.00 Milan - Perugia. Milan a pierdut acum 2 ani cu 2-1 ambele intalniri, anul trecut a pierdut cu 3-1 in deplasare iar pe San Siro n-a reusit decat un 1-1. Deci cum se tot specifica peste tot, Milan n-a reusit sa castige niciodata acasa impotriva tehnicianului Serse Cosmi. Parca asa il cheama. Cosmi e un tip foarte ciudat. Profesionist dar ciudat. Dar astea sunt
povesti de adormit copii, lucrurile trag speranta ca stau altfel acum. Cred intr-o victorie la 2 goluri diferenta, 3-1 sau 2-0. Gol Rivaldo ar fi superb, un debut pe masura valorii sale

Formatiile probabile: Milan (4-3-1-2): 12 Dida, 14 Simic, 13 Nesta, 3 Maldini, 4 Kaladze, 23 Ambrosini, 21 Pirlo, 27 Serginho, 10 Rui Costa, 9 Inzaghi, 15 Tomasson. (18 Abbiati, 19 Costacurta, 24 Laursen, 8 Gattuso, 20 Seedorf, 23 Brocchi, 11 Rivaldo).
All. Ancelotti.
Indisponibili: Shevchenko, Fiori, Redondo, Roque Junior, Helveg, Chamot.

Perugia (3-5-2): 1 Kalac, 22 Di Loreto, 31 Viali, 3 Milanese, 2 Ze Maria, 4 Tedesco, 13 Baronio, 8 Blasi, 11 Grosso, 23 Vryzas, 10 Miccoli. (7 Tardioli, 24 Rezaei, 20 Fusani, 16 Loumpoutis, 19 Obodo, 17 Berrettoni, 29 Caracciolo)
All. Cosmi.
Indisponibili: Sogliano, Amoruso.

Are cineva idee cand/daca o sa-si mai revina Redondo, omul e acum in situatia lui Kanu oarecum. Kanu si-a revenit, dar nicidecum la forma initiala. Ce are exact, imi scapa "subiectul"
Serginho in locul lui Seedorf, ciudat, probabil Ancelotti a reluat perioada de testare...
Perugia fata de sezonul trecut ii are pe Baronio, Miccoli. Primul mediu, al doilea intr-adevar periculos. De asemenea imi amintesc de meciuri bune ale lui Vryzas. Sa speram ca nu va fi cazul, sa speram ca Dida o sa ia doar un gol doua iar atacul va da 2-3.
Apropos de Dida, am inteles ca golul cu Lens l-a luat printre picioare sau am auzit eu gresit ?

Old 21-09-2002, 21:19   #54 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Mai bine decat ma asteptam.

AC Milan [3 - 0] Perugia
39' [1 - 0] Paolo Maldini
50' [2 - 0] Filippo Inzaghi
68' [3 - 0] Clarence Seedorf

Daca mi s-ar fi punctat la fantasy aveam 33 de puncte din 4 jucatori

Revenind la meci, 3-0 si un penalti ratat de Serginho. golul lui Seedorf foarte important pentru moralul sau.
E a 3-a victorie in 8 zile, deci ce eventuale scuze cauta Capca pentru Inter nu tin. Toate 3 meciurile jucate cu aceiasi jucatori in mare. Si cu acelasi portar

Ne astepta meciul de pe El Riazor, cu Deportivo. Meci foarte greu, s-a vazut ce stiu baietii, pe poarta tot meciul. O victorie se impune. Nici un egal nu este de aruncat, dar o victorie ar fi ideala.

Cam atat. Gg Milan

Old 21-09-2002, 21:38   #55 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Gg Milan !!!

Sa se fi trezit Diavolul din nou la viatza? Ar fi incredibil ...

Pe Riazor ... meci greu , foarte greu . Un egal ar fi excelent . Depor e echipa, nu gluma.Oricum , Forza MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The thruth is out there.

Old 22-09-2002, 08:58   #56 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

redondo e accidentat la genunchi parca...

kanu a fost cu inima

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2002, 11:34   #57 (permalink)
slayer

Zeratul's Avatar

nu am vazut meciul lor din CL, dar a facut doar 2-1 cu Lens acasa, ceea ce nu e prea convingator
sa vedem

Who wants to live forever-Queen

Zeratul is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2002, 15:49   #58 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Capcaunu, stie si je toata povestea cu Kanu . Pe mine ma interesa ce are Redondo si cat mai dureaza, cand va putea sa reintre, pentru ca era un jucator fantastic. Acum insa nu stiu cum ar mai juca, la ce potential adica. Apropos de Kanu, nu mai auzisem de el de un an de zile, de mult timp oricum. Le-a adus victoria celor de la Arsenal in ultimele secunde ale jocului ieri

Zeratull. Nici eu n-am vazut meciul insa am vazut comentariul live si apoi rezumatul partidei, cometariile presei etc. Au jucat foarte bine, golul a fost al lui Andersson, in min 84, o chestie artistica la care Kaladze si Maldini practic s-au uitat doar, fara sa poata interveni. In rest n-au pus nici o problema, scorul putea fi mai mare.
Oricum, se va vedea si marti/miercuri, cu Super Depor ce si cum.
Mie repet, mi-e frica numai de Dida.

Old 22-09-2002, 19:13   #59 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Un mini interviu cu Nesta. Cu capul pe umeri, indemna la calm dupa cele 3 meciuri foarte bune avute. vorbeste de Makaay si de celelalte pericole de la Depor. Apoi un pasaj despre Lazio, echipa vietii lui. Nu zice asta, dar stim cu totii ca asa e. Etapa viitoare Milan joaca cu Lazio

Concluzia pe care am desprins-o de la el e aceeasi cu a mea: meciul cu Depor si mai apoi confruntarile tari din campionat sunt etalonul pentru a vedea adevaratul Milan.

Old 24-09-2002, 23:45   #60 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

FT Deportivo (Spa) [0 - 4] AC Milan (Ita)

17' [0 - 1] Clarence Seedorf

33' [0 - 2] Filippo Inzaghi

55' [0 - 3] Filippo Inzaghi

62' [0 - 4] Filippo Inzaghi

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The thruth is out there.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules