Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Topic pentru fanii Milanului. Suporterii adversarelor sunt rugati sa se abtina de la interventii.

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-09-2002, 13:31   #61 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

unqule, ce zici mah de echipa asta ? Mama , daca i-ar tzine forma asta tot sezonul, ar fi fantastic ... ma si intreb, Shevchenko mai are loc in echipa?

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2002, 15:03   #62 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Dida...imi place portarul asta.
Daca va ramane titular cred ca suntem salvati.

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2002, 15:24   #63 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Bai frate, m-am uitat aseara la rezumatul ala...sa-mi dau palme nu altceva. Cum ii ziceam si lu' Capca, daca se termina 8-0 pentru Milan nimeni nu avea nimic de comentat. Deci a fost 4-0, de doua ori a ratat Inzaghi cu poarta goala, a mai fost o ocazie imensa a lui Rivaldo + alte cateva. Depor au avut vreo 2 cu indulgenta. Cred ca ar fi fost una din cele mai mari umilinte administrate vreodata in CL. Inzaghi a ratat cum numai el si cu Dennis o pot face (scuze de alaturare ), cu poarta goala adica Si cu Vieri, am uitat
Golgeter e destul de clar cine o sa iasa zic eu . Oricum, sa nu ne exaltam, mai e mult pana departe. Intr-adevar, Inzaghi e in cea mai buna forma a lui, daca si Rivaldo ar ajunge pe undeva pe la mijlocul formei lui obisnuite ar fi bine.
Calificarea cica ar fi fost deja jucata, intrebarea e cu cine merg mai departe. IMO cu Deportivo. Bayern probabil se va alatura Interului la masa super echipelor ce nu depasesc grupele.
Sheva ar avea loc in orice echipa IMO, inclusiv in Real. Si cu asta am zis tot.
Sperante sunt, ziceam dinainte sa inceapa sezonul, acum se contureaza din ce in ce mai clar.
Incantatoare usurinta cu care se ajunge in situatii clare de gol. Astept cu nerabdare meciul cu Lazio. Sper ca si Rivaldo sa inscrie, poate il ajuta cumva sa-si dea drumul la joc.
Dida. Dida e de speriat. Meciul asta a avut asa. O parada la un cap din cativa metri. GG. Prima interventie de portar a lui din sezonul asta. Apoi a avut o faza unde s-a lungit si a scos mingea, asta fiind a doua faza gen din sezonul asta. Asta nu se pune la nimic IMO. Si apoi a facut pasi Lol, a fost penala faza
Deportivo a avut multe suturi, din fericire toate peste sau pe langa poarta. Repet, Dida la orice sut periculos pe poarta, faza care aprent nu pare periculoasa, orice, e un potential pericol pentru poarta sa. Nu stiu de ce Abbiati e tinut rezerva si titular e carpa asta. Dar ma rog, va veni si timpul in care suturile pe lanaga vor fi pe poarta si vom scapa de Dida. Isi va confirma valoarea
Gg Milan, nu a fost super-super umilinta dar umilinta pe fata tot a fost. Repet, Juve si Milan pot face fata, Inter si Roma nu. Roma o sa iasa pentru ca are o grupa super usoara, atat.

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2002, 15:29   #64 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Dida asta imi aduce aminte de Gabriel Rotaru ( numai pt. cunoscatori ) . Altfel , sunt intrutotu' de acord cu tine , Milan si Juve se vor duce mai departe, poate si Roma ... Despre Inter ... nu stiu ce sa zic ... poate daca bat azi pe Ajax ... da' sper ca totusi nu

The thruth is out there.

Old 25-09-2002, 15:45   #65 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Milan a fost intr-adevar MAGIC aseara...cred ca un scor de 7-0 n-ar fi mirat pe nimeni la cum a decurs jocul...Pippo a ratat in stilul caracteristic nici nu mai puteam sa ma enervez pe el avand in vedere ca daduse deja 3 goluri
Urmeaza inca 2 meciuri grele la Roma cu lazio si cu Bayern tot in deplasare...sper la 2 victorii.
Cat despre echipele italiene o sa treaca toate de grupe...Inter o sa termine pe primul loc grupa veti vedea...

ptz is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2002, 18:43   #66 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Ptz...pariu ?

Old 25-09-2002, 19:53   #67 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

merge pe o bere...Inter termina pe locul 1 grupa.

Old 25-09-2002, 22:27   #68 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

k

Old 26-09-2002, 17:33   #69 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

si pe inca o bere ca se califica toate echipele italiene...te tzine???

Old 26-09-2002, 20:32   #70 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Pai cu asta sunt si eu de acord, datorita rezultatului de aseara al Interului. Milan si Juve se califica datorita valorii, stiam, Roma se califica datorita grupei slabe, am zis si inainte de meciul cu Real am zis si dupa zic si acum dupa ce au un punct din 2 meciuri. Intrebarea la mine era Inter. Nu sunt ferm convins ca se califica, din motivele mele foarte obiective si un pic subiective, dar ma rog...Oricum, pentru amorul artei il facem si p-asta
Deci desi cred ca se califica, zic ca nu se califica toate. Sau invers

Old 27-09-2002, 12:47   #71 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Unqule, cat de sigur esti ca se califica Roma? Cred ca va fi o lupta crancena intre ei si AEK ... Realu' ar putea sa si-o fure la Atena, asa ca ...

The thruth is out there.

Old 27-09-2002, 14:25   #72 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Quote:
Originally posted by Salgado88
Realu' ar putea sa si-o fure la Atena, asa ca ...
Totul e posibil, dar dupa cum am vazut jucand Realul, si intr-o zi obidita rau cred ca i-ar bate pe AEK. Din inertie.
Roma am zis cum se va califica, greu, dar se va califica.

Old 27-09-2002, 15:26   #73 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

... la Atena va fi destul de greu ... daca o lasa astia mai moale , sau daca pun la cale un complot anti-Roma? ha? Da' in principiu, din cate stiu, echipele mari respecta echipe mari , asa ca nu cred ca Realu' se va baga in combinatzii de-astea ...

The thruth is out there.

Old 27-09-2002, 16:52   #74 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

K, k...remember ? AC MILAN, o iubire de-o viata

Old 27-09-2002, 17:00   #75 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

ha?
Ce e cu AC Milan?

The thruth is out there.

Old 27-09-2002, 17:01   #76 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Gata stiu ... am aberat unde nu trebuia ... scuze ...

The thruth is out there.

Old 28-09-2002, 21:47   #77 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

10' Lazio [0 - 1] AC Milan

7' [0 - 1] Paolo Maldini

Hai ca se poate !!!

The thruth is out there.

Old 29-09-2002, 10:29   #78 (permalink)
slayer

Zeratul's Avatar

primul semi-esec
deh
macar s-a sincronizat cu Juventus

Who wants to live forever-Queen

Zeratul is offline    Reply With Quote
Old 29-09-2002, 16:12   #79 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

1-1 cu Lazio.
Fara nici cel mai mic misto eu sunt super multumit de rezultatul asta. De fapt cuvantul exact nu e multumit, e bucuros. Mai bine sa piarda acum devreme si sa vada cum e, decat sa-si ia nasul la purtare, sa cdeada ca sunt invincibili. SI sa aibe surprize. Asa parerea mea e ca-i va ajuta sa ramana cu picioarele pe pamant.
Barcelona de exemplu si-a luat umilinta in Spania, 3-0 de la Betis, formatie buna, nu-i vorba, dar tot umilinta ramane. Si pe ei ii va ajuta. Cred.
Marti avem meci cu Bayern nu ?
Cred ca o sa faca un egal si o infrangere din cele doua meciuri cu Bayern, sau un egal si o victorie. Doua victorii ar fi de vis, ar insemna eliminarea directa a celor de la Bayern

Old 30-09-2002, 16:41   #80 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

As da orice sa vad doua victorii cu Bayern ... ar fi magnific, superb, extraordinar ... n-ar mai avea cine sa bata pe Real

The thruth is out there.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules