![]() |
| | #84 (permalink) | ||
|
..si de jocuri pe calculator cand tu nu ai loc de munca,tre sa-ti platesti scoala,esti plin de datorii si ai prietena.....da' nu ma luati pe mine in seama. Daca va indurati de mine si ma invatati cateva trucuri,tips si asa... ma apuc si io daca nu,iara pierd bani.
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
| Quote:
![]() On topic: Plymouth - Oldham 2 1.80 Man Utd - Portsmouth 1 1.25 Newcastle - Aston Villa 1 1.60 Stuttgart - Freiburg 1 1.40 Monaco - Le Mans 1 1.30 Wigan - Crystal Palace 1 1.65 Chesterfield - Port Vale 2 2.40 Swindon - Wycombe 1.75 Hull - Macclesfield 1 1.45 Lincoln - Carlisle 1 1.50 Cota: 98.756 Eventual castig 4,937,800
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Carpe Diem Join Date: Mar 2000 Location: Beius-Oradea | la un pas de fericire..
Manchester U. (Eng) 3 - 0 Rangers (Sco) ![]() Panathinaikos (Gre) 1 - 3 Stuttgart (Ger) ![]() FC Porto (Por) 1 - 0 Marseille ![]() Partizan Belg. (Yug) 0 - 0 Real Madrid (Spa) Besiktas (Tur) 1 - 0 Sparta Prague (Cze) ![]() Lazio (Ita) 0 - 4 Chelsea (Eng) ![]() Celta de Vigo (Spa) 3 - 2 Ajax Amsterd. (Hol) Club Brugge (Bel) 0 - 1 AC Milan (Ita) ![]() Castig eventual : 11.000.000
__________________ . | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 |
__________________ www.pariuri.3x.ro Site pentru pariori | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti |
Eu am jucat weekendul asta 4 bilete, unul sambata si trei azi. Daca bate si Valencia, imi ies toate 4. Castig: vreo 5,5 milioane cu miza 450 la toate, cu tot cu taxe. Nu-mi vine sa cred ca am nimerit 20 de meciuri din 20, sau 19 daca nu iese Valencia, avand in vedere ca uneori nu-mi iese nici un meci de pe bilet. Cred ca am avut inspiratie buna, avand in vedere ca decat Parma am pus-o dubla(X2) si a iesit si aia 2. P.S.:Valencia conduce la pauza cu 1-0. | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
yup... a fost o zi buna: Eintr. Frankfurt v Hamburger SV 2 @ 2.50 1. FC Köln v Hertha BSC 1 @ 2.60 SC Freiburg v Bayern München [HT] 2@ 2.25 2 din 3 / 10$ linia / Castig 179.8 $ Eintr. Frankfurt v Hamburger SV 2 @ 2.50 SC Freiburg v Bayern München [HT] 2@ 2.25 Werder Bremen v Hansa Rostock 1 @ 1.45 VfL Osnabrück v RW Oberhausen 2 @ 2.60 2,3 din 4 / 9$ linia / Castig 624.06 $
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti |
Cupa Angliei: Tottenham- Man.City.: 3-0 la pauza ptr. Tottenham si un jucator in plus pe teren; 3-4 scor final. Ghiciti pe cine am pus: indiciu: am pus pe aia care au avut 3-0 la pauza si un jucator in plus o repriza intreaga. ![]() Incredibil e tot ce pot sa zic, desi imi aduc aminte de Dinamo-Foresta, dar totusi Foresta n-a jucat in 10. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|