![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Bistrita....to be deleted
Ma intereseaza si pe mine mai multe detalii desre echipa cu care joaca Bistrita in Intertoto. Bangor, galezi. De fapt cu astia ma descurc, ma intereseaza mai mult cu ce echipa o sa joace Bistrita, daca o sa joace cu titularii sau o sa se duca in vizita. Thx, threadul probabil o sa-l sterg.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
In Prosportul de azi se spune ca Sanmartean a ramas acasa, la fel cativa alti jucatori: Cioloboc, Minteuan, Ceausu. Toti 4 erau titulari.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ew...mai apare Prosport ? K, thx, numele imi suna pana si mie cunoscute , stiu ca sunt titulari, iti zic si pe ce posturi joaca ![]() Aceeasi problema si cu Ceahlaul, astia joaca duminica cu Tampere United, astia stiu de ce sunt in stare, ii urmaresc saptamana de saptamana. S-au dus cu titularii sau cu pielea... ?
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nope, Koper si alte alea. Toate ok.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |