![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Spoilers Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ]. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| N B A
Oare cati dintre voi se trezeau la 3 dimineata,de obicei vinerea sa vada meciurile din spectaculosul campionat de baschet al americanilor ? Eu unul o facem cu mare placere chiar daca era o ora nu tocmai potrivita.... In acest thread as dori sa discutam despre ceea ce putem face ca acest fenomen sa revina....eu am un prieten care lucreaza la TVSport si zice ca ar s-ar putea ca ei sa cumpere drepturile de televizare dar nu e nimic sigur Voi ce parere aveti ? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Doamne cat duc dorul noptilor nedormite ca sa vad uneori un All Star Game, alteori un simplu meci...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Romania = Dobitoci = Mai avem de asteptat...
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Degeaba ii stresam noi cu tot felul de propagande, daca ei nu-si permit sa cumpere drepturile de televizare a meciurilor. Personal cred ca e o idee f buna, insa n-am sa ma bucur decat dupa ce o vad materializata.
__________________ There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #16 (permalink) | ||
|
anul trecut, la fel ca poate si anul asta, drepturile sunt ale lui TELESPORT, canalul lui Horatiu Nicolau. TvSprot era al companiilor de cablu(other than CVR) din Bucuresti, care nu doreau inca un canal de sportcare sa le concureze postul(in concluzie, au incercat si au reusit pana acum sa nu incheie contract cu TELESPORT)...TvSport a fost cumparat(jumatate) de Sarbu, patronul Protv, care e nervos(el si Gigi Becali) ca nu mai poate transmite Divizia A(aici l-a facut Nicolau) - poate astia marii(si prostii) o sa se inteleaga intr-un final, si noi o sa putem vedea NBA in fiecare saptamana. God help us! Daca nu, eu emigrez, tata!
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2004 |
Eu nu cred ca nu s-a uitat nimeni de la protv sau de la alta televiziune la ratingurile de pe vremea cand era nba la protv. Parca decadenta a functionat asa: primul a fost TVR1 care a dat, dupa PROTV si din nou TVR1 inca vreo 6 luni dupa care totul a fost ingropat la subiectul asta. Eu nu cred ca nu au bani vreuna din televiziuni sa cumpere drepturile sau ca nu ar vrea .... cred ca nu se mai vand de ... ESPN sau cine trensmite la americani. Ce naiba, au avut bani sa ia NHL, NFL .... biliard ..... tigania de fotbal romanesc, etc. Acum cateva zile chiar am auzit pe un comentator de la TVSPORT ca spunea ca aceasta televiziune a cumparat drepturile pt nfl, nhl ... dar pt NBA e mai greu si sunt in tratative, ceea ce este consecinta tuturor mailurilor, telefonelor primite la redactie. Concluzie: bani e imposibil sa nu fie, dorinta la fel .... probabil ca americanii aia nu sunt asa de usor de cumparat ... nici chiar de romani de astia imbogatiti peste noapte
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
da avem and1,notic ,blend,ebc,slam nation ,dime,...& shit si tot degeaba ... de cate ori sa te uiti..... Nba-the ultimate challenge and we can't have it... "probabil ca americanii aia nu sunt asa de usor de cumparat " pai n-ai zis de NHL,NFL oricum nu cred ca bani ar fi probl ;si totusi care? | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eee asa da....remarc ca o gramada lume duce dorul Nba-ului....e totusi bine ca putem gasi pe net all star game-urile ....dar sincer ma satur sa le revad de 1000 de ori.... Era misto si emisunea aceea de sambata cu rezumate si cele mai spectaculoase slamuri etc....are un prieten cu emisiunile inregistrate....dar s-au cam stricat casetele de cat le-am uzat Lupta continuaaaa........!!!
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |