brat N B A
Thread Introduction
Spoilers

Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ].
Page 1 of 372 12341151101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 7440

Thread: N B A

Registered User G0mez's Avatar

N B A

Oare cati dintre voi se trezeau la 3 dimineata,de obicei vinerea sa vada meciurile din spectaculosul campionat de baschet al americanilor ? Eu unul o facem cu mare placere chiar daca era o ora nu tocmai potrivita....
    In acest thread as dori sa discutam despre ceea ce putem face ca acest fenomen sa revina....eu am un prieten care lucreaza la TVSport si zice ca ar s-ar putea ca ei sa cumpere drepturile de televizare dar nu e nimic sigur
    Voi ce parere aveti ?

Ar fi o idee excelenta

CBR
    CBR is offline
    Moderator CBR's Avatar
    Doamne cat duc dorul noptilor nedormite ca sa vad uneori un All Star Game, alteori un simplu meci...

Registered User
    man astept de f mult timp
    am dat mesaje peste tot; la tvsport si totusi nu e destul...
    the struggle continues

Si totusi....nu putem face nimic ???.....adica sa stresam televiziunile cu mailuri sau sa facem o organizatie ceva !!!!!!! Orice numai Nba la tv sa fie.......mai veniti si voi cu niste idei si apoi sa punem in practica

Registered User cash's Avatar
    Votez pentru. M-au disperat astia cu televiziunile lor. Nici macar all star-ul nu l-au dat frate!
    Banzaaaaaii!

CBR
    CBR is offline
    Moderator CBR's Avatar
    Romania = Dobitoci = Mai avem de asteptat...

完美 Slash's Avatar
    Degeaba ii stresam noi cu tot felul de propagande, daca ei nu-si permit sa cumpere drepturile de televizare a meciurilor.
    Personal cred ca e o idee f buna, insa n-am sa ma bucur decat dupa ce o vad materializata.
    There's no right, there's no wrong, there's only popular opinion.

Eu stiu ca au bani sa il cumpere....daca au de NHL si de atatea campionate de fotbal...de ce nu ar avea si de NBA....dar parerea mea e ca nu intereseaza pe nimeni...

CBR ai mare dreptate ....

Registered User [Shadow]'s Avatar
    Quote Originally Posted by CBR
    Doamne cat duc dorul noptilor nedormite ca sa vad uneori un All Star Game, alteori un simplu meci...
    si mie imi e dor

Romania = Dobitoci = Mai avem de asteptat...
    sa plecam de aici

este?

CBR
    CBR is offline
    Moderator CBR's Avatar
    Quote Originally Posted by [Shadow]
    sa plecam de aici
    Cu prima ocazie ce crezi ca fac?

Hmm....nu e prea bine sa plecam....avem o tara frumoasa ....ce facem o lasam goala ? mai bine sa o educam

Si totusi....as ruga ca toti iubitorii de baschet sa posteze aici ....poate se gaseste un ochi care are putere....si va face ceva sa ne bucuram din nou de campionatul american de baschet........macar sa tipam daca altceva nu putem face nu ?

Registered User
    cat mai multe posturi ...numai in modul asta o sa observe disperarea .
    bai nu au smilies care sa tipe ...damn

Registered User Napoleon's Avatar
    anul trecut, la fel ca poate si anul asta, drepturile sunt ale lui TELESPORT, canalul lui Horatiu Nicolau. TvSprot era al companiilor de cablu(other than CVR) din Bucuresti, care nu doreau inca un canal de sportcare sa le concureze postul(in concluzie, au incercat si au reusit pana acum sa nu incheie contract cu TELESPORT)...TvSport a fost cumparat(jumatate) de Sarbu, patronul Protv, care e nervos(el si Gigi Becali) ca nu mai poate transmite Divizia A(aici l-a facut Nicolau) - poate astia marii(si prostii) o sa se inteleaga intr-un final, si noi o sa putem vedea NBA in fiecare saptamana. God help us! Daca nu, eu emigrez, tata!
    All you have to decide is what to do with the time that is given to you...

Banned
    Eu nu cred ca nu s-a uitat nimeni de la protv sau de la alta televiziune la ratingurile de pe vremea cand era nba la protv. Parca decadenta a functionat asa: primul a fost TVR1 care a dat, dupa PROTV si din nou TVR1 inca vreo 6 luni dupa care totul a fost ingropat la subiectul asta. Eu nu cred ca nu au bani vreuna din televiziuni sa cumpere drepturile sau ca nu ar vrea .... cred ca nu se mai vand de ... ESPN sau cine trensmite la americani. Ce naiba, au avut bani sa ia NHL, NFL .... biliard ..... tigania de fotbal romanesc, etc. Acum cateva zile chiar am auzit pe un comentator de la TVSPORT ca spunea ca aceasta televiziune a cumparat drepturile pt nfl, nhl ... dar pt NBA e mai greu si sunt in tratative, ceea ce este consecinta tuturor mailurilor, telefonelor primite la redactie. Concluzie: bani e imposibil sa nu fie, dorinta la fel .... probabil ca americanii aia nu sunt asa de usor de cumparat ... nici chiar de romani de astia imbogatiti peste noapte

Banned
    Oricum pana cand va fi pe tv in Romania din nou, avem AND1 de vazut si invatat

Registered User
    da avem and1,notic ,blend,ebc,slam nation ,dime,...& shit si tot degeaba ... de cate ori sa te uiti..... Nba-the ultimate challenge and we can't have it...

"probabil ca americanii aia nu sunt asa de usor de cumparat " pai n-ai zis de NHL,NFL
    oricum nu cred ca bani ar fi probl ;si totusi care?

Eee asa da....remarc ca o gramada lume duce dorul Nba-ului....e totusi bine ca putem gasi pe net all star game-urile ....dar sincer ma satur sa le revad de 1000 de ori....
    Era misto si emisunea aceea de sambata cu rezumate si cele mai spectaculoase slamuri etc....are un prieten cu emisiunile inregistrate....dar s-au cam stricat casetele de cat le-am uzat Lupta continuaaaa........!!!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 372 12341151101 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks