Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Spoilers

Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ].

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2009, 15:14   #2361 (permalink)
Registered User

tzoni nu te grabi sa judeci asa repede ca nu e chiar cum zici tu , lakers au venit dupa un ot au jucat pe o arena infernala cu o echipa foarte muncitoare , tine minte ca tu ai zis ca ne luam bataie , dar pana la urma conteaza victoria , sa nu crezi ca houston e mort anul asta , arata forma de playoff momentan si cum am spus sunt greu de ingropat ca i-am pus six feet under in prelungiri conteaza mai putin mie chiar mi-a placut foarte mult meciul pe care l-am urmarit dupa ce m-am trezit din simpla postura de fan , ma ingropase stevenson mai devreme

incearca un pic de obiectivitate , te iei de lakers care a castigat in ot cu o echipa medie catre buna , dar favoritilor tai care au fost condusi tot meciul de un no name care nu va prinde playofful in vest nu le spui nimic , erau sa ma si scoata chiar

am spus de la inceputul sezonului iverson e dead and gone , m-ai injurat si tu si koko ca acum sa pot spune ti-am zis eu , deny it i dare you

eu_sunt is online now    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 15:50   #2362 (permalink)
Registered User

tzoni ....vorbim cand il avem pe gasol back...imi amintesc mai demult ca ziceai ca daca era kg anul trecut healthy luati titlul....acum pot spune si eu acelasi lucru,daca era gasol healthy rupeam tot..dar eu nu sunt asa,accidentarile fac parte din joc ,ghinion ,asta e ....nu te poti lua dupa 1 game cand spui cine ia sau nu titlul,asa ma iau si eu cum a zis si eu_sunt de boston,92-90 cu o echipa modesta,wolvez...dar victoria e victorie,overtime ,2 point difference ,same shit...aici se face clasamentul dupa victorii,deci daca ai 70 victorii cu 20 pct diferenta sau 70 victorii cu 2 pct diferenta tot aia e,nu primesti niciun bonus special

Lebron James:1
Kobe Bryant:22

Jim Cleamons:"Now, if you’re talking about who is the best player in the league, I don’t think there’s a question that it’s Kobe. Those people that want to argue for other players, they aren’t looking at basketball skills. If you throw everything into the equation, no matter how you shake it, it still boils down to Kobe being the best player in the league."

tannercomputerg is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 18:24   #2363 (permalink)
Registered User

ok ok de acord meritam asta am exagerat foarte rau! da da da ai ziso) want a cookie?)
DAR trebuie sa recunoasteti ca am dreptate...stiu e greu de facut chestia asta foarte greu...dar am dreptate totusi baietii...nu nu e o echipa medie spre buna...zimi un jucator all star de acolo! care chiar ar merita! zimi un jucator care ar prinde primi 5 la o echipa puternica gen lakers boston orlando cu rosterul de acum! clev nu este inclusa in grupul celor 3 momentan!

tzoni is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 18:57   #2364 (permalink)
Registered User

brooks ar fi pg titular la lakers
ariza a fost titular anul trecut la lakers

sunt 2 iti ajung astia?

si cand o sa vezi ca face playofful si anul asta o sa recunosti ca e o echipa medie-buna?

in continuare te iei de noi fara sa te uiti in ograda proprie

daca ar fi dupa mine sa bata lakers in 6 overtimeuri pe memphis cu kobe si bynum fouled out in sfertul 4 ca astia au nevoie de odihna , de fapt asa as vrea sa batem mereu daca ar fi dupa mine

uiti ca sistemul nostru de joc este dat peste cap deoarece cand se buseste un titular automat incepe lamar meciul si asta scade considerabil aportul bancii de rezerve ca sa nu zic ca ron inca incearca sa-si gaseasca si el locul si in ultimele meciuri ne-a demonstrat ca are valoare

momentan suntem in grafic , ca nu suntem acolo si dpdv al jocului nu e problema , iarna nici nu a inceput bine si pana la vara cand se dau examenele mai este , stai sa te vad si pe tine cum o sa invoci accidentarile cand s-o busi iarasi garnett sau rasheed o sa zici si tu ca noi ca echipa care ar putea fi ar rupe tot , dar nu e disponibila

in alta ordine de idei , seara asta stau chill nu imi sun bookieul ca-s doar doua meciuri , ma gandesc sa incep sa pun niste bilete incepand de la meciul urmator pe echipele impotriva carora joaca boston ca de obicei au cota 8 si sa cresc suma indiferent de situatie pana cand se intampla miracolul , trebuie sa pice acusi acusi prima infrangere

Old 05-11-2009, 19:27   #2365 (permalink)
Registered User

da dar faza e ca daca kg se duce jos sau rasheed mai avem pe perkins si pe big baby! care sunt oameni mari de valoare! si oricum pica kg intra rasheed in joc so nu e pierderea asa mare ca anul trecut! boston totusi au o banca mult mai buna in momentul actual!
brooks starter la lakers? nu prea cred! tot fisher cred ca ar prinde primi 5! si faza cu ariza nu se pune ca e artest acum si nu iar lua locul!

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:26 ----------

si eu tot nu inteleg cum hayes ala e pivot!!! doar mie nu mi se pare normal???

Old 05-11-2009, 20:47   #2366 (permalink)
Registered User

koko88's Avatar

BULLS: Sam Smith: Will LeBron join Kobe in L.A.?

lebron - kobe in LA

koko88 is online now    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 21:05   #2367 (permalink)
Registered User

nu cred!

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

• In Wednesday's overtime win in Houston, Derek Fisher played 34 minutes, but did not register a single point, rebound or assist. That's the first time since the 1986-87 season (which is as far back as we can track it), including the postseason, that anyone has played at least 30 minutes without picking up a point, rebound or assist. Before Fisher, the most minutes anyone has played with zeros in those categories was 26, by Portland's Theo Ratliff on April 17, 2006.
lakers cred ca sunt pe piata pt un pg ) deci daca vine iverson si lebron la lakers nu cred ca se mai uita eu_sunt la nba niciodata )

Old 05-11-2009, 21:10   #2368 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by koko88 View Post
curios,sa stii ca discutam un scenariu asemanator cu real mai demult in care lebron ar putea ajunge la lakers...si nu ,nu implica trade...pur si simplu ar putea semna pe MLE pe 1 an(nu duce lipsa de bani,nu moare daca joaca 1 sezon pe 6 mil)si dupaia bird rights-urile trec la lakers,care poate sa-i ofere MAX...toate astea fara sa renunte la bynum si avand in vedere ca niste contracte naspa(fisher 5 mil ,morrison 5 mil ,sasha 5 mil ,walton 5 mil) a unor jucatori care nu prind rotatia vor expira curand,lakers nici nu vor avea un payroll mult mai mare decat acum
si avand in vedere ca lebron joaca point forward,nu as vedea probleme la el jucand PG
deci ar fi o echipa cu :

PG james,brown,fisher(in rolul lui shaw la 3 peat ,shooter off the bench ,10-12 min) farmar e expiring si se pare ca lakers vor renunta la el dupa sez asta
SG Kobe,Artest si james si ei pot juca deci nu sunt probleme
SF Artest ,kobe ,james,odom (versatilitate mare)
PF gasol ,artest ,james,odom
C Bynum,Gasol

deci the big 6 ar putea lua majoritatea minutelor,toti putand juca mai multe pozitii:sunt 240 minute in joc ,sa zicem cam 220 merg la astia 6 (36 min /meci)si restul la jucatori cu minimum,fisher,brown,powell,mbenga

asta e varianta fantastica ,nu se va intampla niciodata va dati seama ca eu fiind hater NU vreau sa se intample...NO ring fo za king=)

Jim Cleamons:"Now, if you’re talking about who is the best player in the league, I don’t think there’s a question that it’s Kobe. Those people that want to argue for other players, they aren’t looking at basketball skills. If you throw everything into the equation, no matter how you shake it, it still boils down to Kobe being the best player in the league."

Old 05-11-2009, 21:22   #2369 (permalink)
Registered User

bine chiar nu cred ca o sa se intample asta
stai nu inteleg dc james la pg? ) merge mai bine james la C pe bune ) adica bine lebron poate sa joace toate pozitile sincer acum!
da imi e greu sa cred asta! si sincer cred ca are un orgoliu prea mare sa faca asta! toata lumea o sa zica ca o sa castige din cauza lui kobe pt mine pica varinata asta sincer! stii unde am putea sa il vedem pe lebron? hornets! asta daca nu pleaca paul desii cred ca o sa ceara trade!

Old 05-11-2009, 21:24   #2370 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by tzoni View Post
bine chiar nu cred ca o sa se intample asta
stai nu inteleg dc james la pg? ) merge mai bine james la C pe bune ) adica bine lebron poate sa joace toate pozitile sincer acum!
da imi e greu sa cred asta! si sincer cred ca are un orgoliu prea mare sa faca asta! toata lumea o sa zica ca o sa castige din cauza lui kobe pt mine pica varinata asta sincer! stii unde am putea sa il vedem pe lebron? hornets! asta daca nu pleaca paul desii cred ca o sa ceara trade!
te roade ficatu acum nu tzoni=))?stii ca daca se intampla asta nu mai pupa celtics titlu 10 ani cel putin

Old 05-11-2009, 21:43   #2371 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

mda, ar fi o combinatie sa vina james, dar mi-e greu sa cred ca ar accepta 3 ani sa fie in umbra lui kobe si apoi kobe ar accepta sa fie role player. Totusi daca oamenii se sacrifica for the greater good, kobe se poate retrage cu 10 rings si lebron poate sa puna si el o gramada pe degete

ptz is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 21:56   #2372 (permalink)
Registered User

daca celtics nu ia anul asta , atunci la anul nici macar nu se mai pune problema it's all downhill from there

nu cred ca acel scenariu este plauzibil si ii surade lui lebron acum (ma refer la ce gandeste el) , ar insemna ca james sa admita ca si-a atins limitele si nu poate sa ii duca pe cei de la cavs la trofeu , de asemenea in miscarea asta ar recunoaste implicit si ca bryant e no1 iar un titlu virtual de campioana (ca daca se intampla sa vina atunci ar putea sa le dea inelele chiar la inceputul sezonului) si primul sau inel va fi considerat ca unul cucerit din postura de role player , deoarece publicul din la nu va renunta la cel care practic a carat echipa asta in spate atatia ani chiar daca numerele lui vor fi mai scazute

un lucru spun eu este cert , JAMES NU RAMANE LA CAVS si isi va alege o echipa care este capabila sa ii ofere toate atuurile pentru un inel

daca va reusi sa treaca de orgoliu si va face aceasta miscare james are toate sansele sa devina un adevarat monstru

in primul rand cred ca phil ar iubi provocarea de a-i avea la dispozitie pe cei mai buni 2 jucatori ai planetei si l-ar pregati mental mai bine , deoarece paiata de brown este clar depasita de situatie spun eu , winning recordul ala nu este meritul lui

in al doilea rand ar invata de la maestru si poate ar reusi sa-si dezvolte rafinamentul , kobe are in mod clar cel mai bun footwork EVER din nba nobody can deny that , poate si aruncarea desi la jumpshot parerea mea e ca te nasti cu el

in al treilea rand ar ajunge la cea mai iubita si cunoscuta echipa din lume

l-am vazut pe grant hill ce joaca acuma la 36 de ani parca si ma gandesc ca si kobe se poate mentine la fel , daca se intampla ca james sa vina aici , atunci bryant ar strange suficiente inele pentru a-l detrona pe air jordan de pe soclu , la 8-9 campionate cred ca n-ar mai comenta nimeni

oricum trebuie sa luam articolul ca ceea ce este si anume o speculatie a unui jurnalist , la cate scenarii si zvonuri apar prin presa care trateaza nba-ul daca se indeplinesc 5 % eu zic ca e chiar mult

Old 06-11-2009, 07:50   #2373 (permalink)
Registered User

inca o infrangere pentru cavs 3-3 acum,si eu zic ca pleaca lebron

la nets e o posibilitate f buna,au cam cel mai bun cast dintre echipele care se lupta pt el...devin harris si brook lopez sunt cu muuuuuuuult mai buni decat ce are el la cavs acum,mai sunt yi ,terrence williams ,courtney lee,jucatori capabili de asemenea +un lottery pick care dupa cum a inceput sezonul poate fi chiar no1

---------- Post added at 07:50 ---------- Previous post was at 06:29 ----------

also se pare ca nici bynum si nici gasol nu vor juca in meciul cu memphis maine dimineata,deci il vom avea pe dj mbenga center...eu ma astept la o seara mare din partea lui kobe,avand in vedere ca prin absenta acestora 2 se pierd cam 36 -38 puncte si cineva trebuie sa le dea.

Old 06-11-2009, 10:42   #2374 (permalink)
Registered User

Raduccio's Avatar

Lebron la Lakers?! Cam greu...

In primul rand Lakers n-au deloc 'cap room'. Si asa is pe +30 de milioane. La anu expira contractul lui fisher... si cam atat! Le raman contracte care insumeaza 80 si ceva de milioane.

In schimb, la Celtics (care si asa sunt la +20) expira cateva contracte serioase. In primul rand cel al lui Ray Allen care ia in jur de 20 dar si cateva mai mici gen Scalabrine, T. Allen, Giddens, House... au o gramada de optiuni.

Si o echipa cu Rondo, Pierce, Garnett, Lebron, Perkins, Wallace etc ar omora campionatul.

Am zis Celtics pentru ca tin cu ei dar si pt ca sint singurii care se pot compara cu Lakers ca palmares si popularitate dar el poate sa ajunga la orice echipa care ii da bani garla si sansa de a castiga trofee.

Cred ca numai la Lakers nu poate sa ajunga! Semnatura lui tannercomputerg zice si de ce!
Pai scuza-ma dar nu mi se pare corect sa compari doi jucatori in functie de ce performante au avut echipele lor cand unu are 24 de ani, celalalt 31 si unu a cam avut tot timpul jucatori buni in echipa si celalalt a cam fost singur.

Raduccio is online now    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 11:17   #2375 (permalink)
Registered User

eu zic ca dupa ce ti-ai busit genunchiul doi ani la rand in meciuri impotriva unei echipe poti gasi un motiv de genul ma doare in ureche azi si nu pot juca ...

nu cred ca e vorba de nicio accidentare , eu zic ca nu joaca de frica

Old 06-11-2009, 12:56   #2376 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by eu_sunt View Post
eu zic ca dupa ce ti-ai busit genunchiul doi ani la rand in meciuri impotriva unei echipe poti gasi un motiv de genul ma doare in ureche azi si nu pot juca ...

nu cred ca e vorba de nicio accidentare , eu zic ca nu joaca de frica

ba da ...in meciul cu houston cu 24 sec left din overtime a fost lovit rau de chuck hayes la cot.....are dupa MRI sprained elbow...bine ,si eu zic ca putea juca daca vroia neaparat dar e mai bine asa,sa nu pateasca din nou
una grava cu grizzlies

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Quote:
Originally Posted by Raduccio View Post

Pai scuza-ma dar nu mi se pare corect sa compari doi jucatori in functie de ce performante au avut echipele lor cand unu are 24 de ani, celalalt 31 si unu a cam avut tot timpul jucatori buni in echipa si celalalt a cam fost singur.

ma scuzi ,la 24 de ani a jucat 6 sezoane deci a avut oportunitati....dar mereu a dat-o in bara cu echipele bune(50 wins e o echipa buna)in afara de detroit in 2007

daca vrei imi schimb semantura ,ma iau dupa ultimii 2 ani ,in care am castigat 6 serii cu echipe de 50 wins=>>tot mai mult decat a reusit printul in 6 ani

Old 06-11-2009, 13:32   #2377 (permalink)
Registered User

acum ca nu joaca bynum o sa pun un single pe memphis , macar daca o busim in seara asta sa ies si eu cu ceva sper sa aiba cota 7-8 macar

pentru ca nu am cont pe bwin trebuie sa astept pana diseara sa imi dea the bookie toate cotele , ca momentan vad doar 9 meciuri ca guest si in seara asta sunt 13

pana acum din ce am vazut ma gandeam sa pun asa

5 new jersey solo cota 7.5 , nu stiu de ce dar am un feeling
5 memphis nu stiu cota dar trebuie sa fie 8 macar , sper sa pierd la asta

15 denver+washington 1.87*1.87=3.49

10 toronto cota 2.95 mi se pare extrem de mult tinand cont ca hornets si raptors sunt de valori sensibil egale , poate e busit cineva la toronto si nu stiu eu

ma mai gandesc sa pun unu mai safe de 20 cu
houston 1.36

boston 1.17

=>1.56
+
orlando care nu stiu ce cota are dar sper sa tina cont ca detroit i-au busit acum 2 meciuri si sa fie un 1.3-1.4 acolo macar si sa iasa de un 2

Old 06-11-2009, 13:50   #2378 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

acu ma duc spre pariuri sa vad cum se prezinta cotele. Will let you know

ptz is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 14:35   #2379 (permalink)
Registered User

uhhh un fan celtics ) suntem 2 la 2 ) bai lebron nu o sa se duca la unele din echipele astea pentru ca o sa primeasca mult mai putini bani decat primeste acum si sa nu uitam principalul scop al lui lebron nu este sa castige un ring este sa ajunga miliardar! sau bilionar numai stiu exact! dar stiu ca a zis asta odata! so stop dreaming!! ok cavs what the fuck are you doing?
ok deci eu unu dau vina pe mike brown pt pierdeare asta care a rulat lotul foarte foarte prost!adica shag 32 de minute bulls? care alearga incredibil de mult? bad bad bad coach!

Old 06-11-2009, 15:32   #2380 (permalink)
Registered User

eu nu inteleg cum de cavs il au in continuare antrenor pe brown , vara asta ar fi trebuit sa zboare primul ...

poti sa ai si 82-0 in sezonul regulat , ca daca zbori din playoff s-a dus dreacu tot , avery n-a plecat de la dallas dupa first roundul de poveste cu gs? eu asa tin minte , sa ma corecteze cineva daca gresesc si imi joaca feste memoria

mike brown a fost outcoached de fiecare data cand a contat cu adevarat , cata rabdare mai cu el nu pot sa-mi dau seama

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules