Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Thread Introduction
Spoilers

Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ].

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 30-07-2004, 14:40   #21 (permalink)
Registered User

si eu vreau nba-ul. anul asta am tot stat p la prieteni ca sa vad meciurile pentru ca domnii d la astral nu au contract cu telesport-ul si nu aveam meciurile la televizor... daca si anul asta tot telesport transmite o sa imi schimb providerul... I luv this game

Vigor is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2004, 10:56   #22 (permalink)
Registered User

baubautz's Avatar

Ma trezeam la 2:30 sa imi fac floricele. Stateam la 20cm de televizor ca sa aud ce se intampla ca dormeau ai mei. Eram la liceu. Ce vremuri.... Cand a batut jazz pe bullz in finala am urlat de nervi. Pe http://www.basket.ro/ puteti vota pentru baschet la tv. Am trimis mailuri la protv tvr antena1 si prima si nu am primit nici un raspuns macar f*****-n gura. Si ultima speranta mi s-a inecat.

baubautz is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2004, 10:58   #23 (permalink)
Registered User

baubautz's Avatar

I LOVE THIS GAME !!! Scartaitul de adidasi and1 si bocaneala seaca de minge ma face sa ma simt alt om.

baubautz is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2004, 01:37   #24 (permalink)
Registered User

G0mez's Avatar

babautz.....esti intradevar un fan.....si eu am votat...si eu am trimis mailuri peste tot....nu se stie,poate vede cineva si din toamna vedem NBA
Cam acelasi lucru il faceam si eu noaptea.....ceva de rontzait ...dar eu nu stateam aproape de tv...avem casti (in acea perioada si eu fiind liceean)......sa auzim de bine....si poate in viitor ne intanlim intr-un bar la o bere si un meci de baschet

G0mez is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2004, 21:53   #25 (permalink)
Registered User

Wagram's Avatar

Of, of, ce vremuri... Ma trezean si io pe la 2 jumate (tot in liceu eram )si ieseam pe balcon sa plece dracu somnu' . Dadeam TV la maxim si rageam la fiecare slam. Stau singur, deci nu ma stresa nimeni. La All Stars si la Finale stia toata scara ca a dat Jordan slam sau ca a mai facut o tampenie boul de Longley. Va mai aduceti aminte cand s-a hotarat Protv sa dea meciul 7 din finala conferintei Bull vs Pacers, desi era duminica seara? Vecinii mei sigur stiu .
Si de cativa ani suntem din nou trecuti la portia de fotbal romanesc si stiri de tot kktul TOT DIN FOTBALUL ROMANESC. Cand o vad pe Raluca Arvat aia cu ce seninatate imi spune ca Mutu nush pe care a cordit si ca Nicoleta Luciu a asistat la nush ce examen medical al "vedetelor" de la Steaua, la stiri sportive, imi vine sa iau TV-ul si sa il arunc pe geam. M-AM SATURAT DE FOTBAL, OAMENI BUNI! VREM NBA! DATI-NE NBA!
Nici macar un All Stars nu au mai dat, de atata timp... Sa ne pupati in

Wagram is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2004, 23:24   #26 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wagram
M-AM SATURAT DE FOTBAL, OAMENI BUNI! VREM NBA! DATI-NE NBA!
Sau macar campionatul intern de baschet.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2004, 19:11   #27 (permalink)
Registered User

EnemyOfMankind's Avatar

Si eu sunt printre cei care spera... Mi se pare stupid sa dai NHL si NFL si sa nu dai NBA. Parerea mea...care este.

AMD Athlon Barton 2500+@3200+/Epox 8RDA+ FSB400/ 2x512MB DDR PC3200 PQI/ Radeon 9800PRO Sapphire/WD 120JB/etc.

EnemyOfMankind is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2004, 21:13   #28 (permalink)
shinigami

COMMISS@RU's Avatar

TV Sportul nu cred ca mai are destui bani,ca sa mai incheie contract si cu NBA-ul,le ajunge banetul dat pe NFL,NHL sau Premier League,Premiere Division si Primera Division.
In ceea ce priveste televiziunea nationala,cred ca da destui bani pe divizia A,meciurile nationalei,europene,mondiale,si acum olimpiada.
Antena,chiar nu asa vrea sa se bage ca nu au comentatori profesionisti.
ProTV-ul da deja destui bani pe Champions League,si uite asa ramanem fara posturi de televiziune care sa ne dea NBA.

Ar mai fi si Telesportul,pe asta nu-l prindem toti.
Cei mai norocosi sunt cei care prind NBC-ul sau FoxSports,ca astia au sigur contract incheiat cu cei din NBA.

PSaca mai stiti si alte posturi de televiziune care ar mai putea trnsmite NBA,va rog frumos sa le spuneti.

COMMISS@RU is offline    Reply With Quote
Old 14-09-2004, 15:28   #29 (permalink)
Leg is in town

Pantera's Avatar

vrem NBAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII

Pantera is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2004, 02:05   #30 (permalink)
Watcher

Datenshi's Avatar

NBA se da pe Telesport. Din cauza faptului ca firmele mari de cablu din principalele orase au 60% din actiuni la TV sport rezulta ca nu vedem nba la televizor decat daca ne mutam la tara. O alta problema ar fi ca Telesport cere destul de multi bani.

Quote:
Cand a batut jazz pe bullz in finala am urlat de nervi.
15 iunie '98. Ziua mea de nastere. Jazz vs Bulls meciul 6. Ora 6 si ceva, cos Jordan in ultimele secunde, 4-2 pt. Chicago. Implicit flegma pe televizor, chiar cand intrase tata in camera sa-mi zica la multi ani. Seara am batut Columbia si mi-am mai revenit.

Datenshi is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 13:52   #31 (permalink)
Registered User

G0mez's Avatar

Noi vesti.....cica o noua televiziune de sport a cumparat NBA-ul !!! Dar se pare ca domnii de la Astral nu vor sa ii difuzeze (cica ar fi prea scumpi) sau daca ii difuzeaza va fi ceva de genul codat (ca Hbo) ......dar toate aceste sunt doar zvonuri deci sa nu ma injurati ....cand voi auzi ceva concret *** reveni....voi ati auzit ceva ?

G0mez is offline    Reply With Quote
Old 24-09-2004, 04:52   #32 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

Vai ce vremuri ma trezeam pe la 3 dimineata si o luam pe tiptil sa nu se trezeasca nebunu de tata...si o ardeam pana la 5 cu volumu subtire de tot.
Dak aflati cine da NBA zicetimi si mie sa merg peste astia de la RCS .
From there Elisha went up to Bethel. As he was walking along the road, some youths came out of the town and jeered at him. "Go on up, you baldhead!" they said. "Go on up, you baldhead!" He turned around, looked at them and called down a curse on them in the name of the LORD. Then two bears came out of the woods and mauled forty-two of the youths..

Kids: Don't fuck with god. Or bears will eat you.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2004, 11:30   #33 (permalink)
Registered User

moont's Avatar

stiti in c zone se difuzeaza telesport?sau la c firme de cablu?
C as vrea sa bage NBA_TV sa vedem nba, and1 si tot c tine de street.

moont is offline    Reply With Quote
Old 05-12-2004, 12:12   #34 (permalink)
Registered User

Capcaunu's Avatar

intrebare: in martie-aprilie-mai o sa mai fie nba? cind se termina?

cam pe atunci ma reapuc de pariur... sper sa se rezolve si problemele cu televiziunile

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2004, 10:04   #35 (permalink)
Registered User

cash's Avatar

...Tine pana in Iunie. Pe la inceputul lui Aprilie incepe play-off-ul.

cash is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2004, 12:14   #36 (permalink)
Registered User

ogica's Avatar

Talking Nba

recomand cu caldura o antena parabolica de 1,8 m in bucuresti si o placa skystar si o sa va iasa pe nas NBAul :d
practic mie imi pare rau ca mi-am vindut instalatia prindeam cred ca aproape 500 canale .antena costa vreo 5 mil cu montaj iar placa se gaseste pe la 2-3 mil !
plus ca poti vedea majoritatea programelor codate de muzica sport si xxx :d

ogica is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2004, 15:06   #37 (permalink)
Registered User

thekobe's Avatar

recomand cu caldura sa mai asteptati pana in februarie cand o sa fie din nou nba la tvr incepand cu all star game-ul

thekobe is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2004, 03:45   #38 (permalink)
QD
Cooler's Master

QD's Avatar

Esti SIGUR???!!! De unde stii?

QD is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2005, 16:16   #39 (permalink)
Registered User

thekobe's Avatar

vezi ca au inceput sa dea reclama pe tvr

thekobe is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2005, 15:13   #40 (permalink)
Registered User

vrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu NBA NBA NBA NBA NBA NBA ! ! ! ! ! !

seawwed is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules