brat N B A - Page 344
Thread Introduction
Spoilers

Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ].
Page 344 of 372 FirstFirst ... 244294334341342343344345346347354 ... LastLast
Results 6,861 to 6,880 of 7440

Thread: N B A

Registered User tanner21's Avatar
    Flop city!!!am prins repriza a doua,jalnic flop-ul lui Griffin de pe final,pe cat de bun si spectaculos e on O pe atat de enervant si insuportabil a devenit on D
    Exagereaza,dar are de la cine invata,se vede ca joaca cu CP3(l-as vrea la Lakers ,logic,dar e genul de jucator pe care l-ai iubi daca e la tine si l-ai uri daca e la altcineva,atata de nesuferit e cu flopping-ul lui)

Lob city my ass....si Lakers au mai multe alley oops sezonul asta=))

Sa revenim la ale noastre

Quote Originally Posted by tanner21 View Post

In caz ca unu ma blocheaza si nu am cu ce sa-i raspund
    1.Evidentiez greseli de ortografie,gramaticale etc sugerand ca e prost ,schimband subiectul
    2.Daca punctul 1 nu functioneaza zic ca e hater si eventual ii zic inapoi despre Lakers/Kobe,schimband subiectul
    3.Daca n-am idei stau 2-3 zile in afara sperand ca uita(asta se aplica la tzoni)
    1.
    Quote Originally Posted by koko198887 View Post

ai dreptate, mai bine puneai mana pe o carte de gramatica. nu t-e costa nimic
    CHECK

2.part 1:

o noua dovada de hatereala gratuita
    CHECK

part 2:
    tanner sincer mie in locul tau mi-ar fi rusine sa mai zic ceva de lebron, mai ales de stat-padding...asta in conditiile inca superstarul aproape meci de meci joaca pentru un scoring title la 33 de ani si dupa recordul lui kareem... sigur il intereseaza sa castige si echipa, nu zic asta.

CHECK

3.last post:31-01-2012 23:15

CHECK

Full house=))...we have a winner

Ce-i drept, la 2 posteri (sa nu se inteleaga ca nu stiu cui i s-a referit la punctul 1,am patit dinastea pe alt topic)

Altceva..

tzoni,tu te uiti la meci?(boston-LA)...am chef de-o conferinta,avand in vedere ca va batem mar acasa(,deci n-are farmec) si in playoff iesim in primul tur si noi si voi..deci nu prea mai avem cand,hai acum cand e strans
    N-am mai bagat din finala din 2010 parca,am chef de niste friendly trash talk

Alti doritori?Poate se baga si Koko sa nu fi singur ca de obicei)
    Last edited by tanner21; 02-02-2012 at 18:36.

Registered User
    tanner mersi de backup , dar chiar nu era necesar , nu pun nicio baza pe ce zice un om cu mintea atat de odihnita cum e interlocutorul nostru

in atatia ani de postat cred ca e destul de clar cam cine e certat cu gramatica pe aici si ala nu sunt eu , a fost un typo obosit si nu am stat sa imi verific postul deoarece efectiv nu am timpul necesar saptamana asta (intre joburi si program sculat dimineata la 6 , venit acasa seara la 10 in cel mai fericit caz 20:30), oricum dupa cum ai vazut n-a comentat absolut nimic despre ideea expusa de mine si a continuat in stilul obositor si obisnuit deja

pe el nu-l intereseaza nicio parere , el are ochelarii de cal instalati frumos , vede ceva si o tine pe-a lui indiferent ce ii spui , ma mir ca gasesti rabdarea necesara sa-i arati prostului ca-i prost , am renuntat de foarte mult timp sa fac chestia asta , pentru ca e foarte clar omul e in lumea lui , nu vezi ca ii arumentezi ca la matematica si efectiv nu vine cu niciun contraargument ?

let me explain cum functioneaza

cocolino (poster 1) :

kobe/lakers sug penisu , sunt varza , lebron best ever , number 1 suntem campionii absoluti

insert poster no2 care zice o chestie de om cu minte rotunda si nu in colturi , ma cocolino nu e chiar asa , mai e si gri , hai sa ne gandim nitel

cocolino:

pfoa hater , penibilule , esti muci nu cunosti fenomenul , esti penibil , du-te la gara

poster 2 :

what ?

cocolino :

kobe/lakers sug penisu , sunt varza , lebron best ever , number 1 suntem campionii absoluti

scenariul se repeta pana cand poster no2 cedeaza

e o chestie care se tot repeta asa ca intr-un cerc , faptul ca tu te consumi atat sa-i raspunzi e laudabil , dar pointless , omul nu se va invata niciodata , nu ai vazut ce caracter are , era cu gura mare mereu in timpul sezonului regulat ca mai apoi cand lebronel o lua pe coaja sa il dam disparut , a venit ca un pusti frustrat dupa ce a vazut ca lakers au luat-o in freza si s-a trezit din nou cu accesele de copil abia iesit din pubertate , daca in atatia ani , ca sa fim seriosi , de vreo 4-5 cred ca o cam ardem pe threadul asta nu i-a venit mintea la cap , ce te face sa crezi ca o sa-i vina de acum incolo , lasa-l nitel nu-i mai da apa la moara si sa vorbeasca singur

Registered User koko198887's Avatar
    whatever, va las sa vorbiti singuri...cei impartiali au realizat pana acum cine are ochelari de cal si cine abereaza . true story.

argumentele mele au fost clare in timp ce altii vin cu faze de genul ' are mintea odihnita' , ai rabdare sa arati prostului ca-i prost ' etc. ma asteptam de la tanner insa vad ca a fost civilizat, bv lui...e mai usor sa jignesti decat sa vii macar cu un argument la cele spuse de mine ( pagina anterioara legat de egoismul jucatorului favorit ). nu are nicio importanta insa eu sunt sigur ca tu crezi ca lebron e mai egoist decat kobe si probabil crezi ca e mai bun chiar si acum.

cea mai tare faza din ultimele zile ramane aia cu ' nu m-as mira ca bobcats sa ne bata'. deci faza asta intra in top 10 LOL moments pe forumul asta, ramane totusi aia cu odom ca e frumos pe primul loc.

pai tannerel tu spui ca nu te-ar mira sa piarda pentru ca lakers nu sunt constanti in sezonul asta si pentru ca sunt una din putinele echipe cu record pozitiv vs lakers , nu? e funny pentru ca echipa asta ( asa cum am zis acum 4 luni ) e una din cele mai proaste din istoria nba. ei castigau cand erau wallace si jackson dar acum sunt pur si simplu penibili, nu au ce cauta in nba cu asemenea jucatori. probabil nu ai vazut niciun joc de-al lor din ultimele 3 saptamani ( nu e nicio rusine ) dar chestia asta poate inseamna 2 chestii:

1. chiar crezi asta, desi ti-am explicat mai sus care e treaba.
    2. acoperire in caz de infrangere, ceea ce fac multi. azi simt ca pierdem, azi pierdem sigur, urmeaza 5 game losing streak ( u all know ).

gata that's closed for me.

pai tannerel tu spui ca nu te-ar mira sa piarda pentru ca lakers nu sunt constanti in sezonul asta si pentru ca sunt una din putinele echipe cu record pozitiv vs lakers , nu? e funny pentru ca echipa asta ( asa cum am zis acum 4 luni ) e una din cele mai proaste din istoria nba. ei castigau cand erau wallace si jackson dar acum sunt pur si simplu penibili, nu au ce cauta in nba cu asemenea jucatori. probabil nu ai vazut niciun joc de-al lor din ultimele 3 saptamani ( nu e nicio rusine ) dar chestia asta poate inseamna 2 chestii:

1. chiar crezi asta, desi ti-am explicat mai sus care e treaba.
    2. acoperire in caz de infrangere, ceea ce fac multi. azi simt ca pierdem, azi pierdem sigur, urmeaza 5 game losing streak ( u all know ).

gata that's closed for me.

N-are legatura cat de slabi sunt jucatorii,de cand ma uit io la NBA mi-e frica ca de dracu de 2 lucruri..meciurile cu Bobcats si meciurile de la Rose Garden
    Mereu o dam in bara ,am castigat si noi cu chiu cu vai sez trecut in Portland dar in general,indiferent cu cine joaca ei si cat de buni suntem noi,o luam pe coaja mereu
    Cu Bobcats,facem 1-1,uneori...au fost sezoane in care am castigat la ei primu meci si am inceput sa ma bucur ca-i batem de 2 ori in sfarsit,si am dat-o in bara la staples

Indiferent ca era cu Jackson si/sau Wallace,ca doar au avut un sezon peste 35 wins in istoria lor,mereu au fost modesti(chiar daca nu ATAT de modesti)
    Deci da,cum am mai zis,eram sarcastic la primul post,nu asteptam sa ne bata dar daca o faceau cumva,nu venea jihadul pe aici cu injuraturi si alte chestii,nu ma mai mira nimic in ceea ce priveste franciza Charlotte Bobcats,in meciurile directe cu noi
    Last edited by tanner21; 03-02-2012 at 07:40.

Registered User
    Tanner ne auzim cand e mai aproape meciul de conferinta aia nu pot sa zic dinainte!
    Ii urasc pe Clippers! Si pe Martin acum! Pariu ca el mai mult sa dus pentru ca e Billups acolo

ok..

Il vroiai la Celtics pe Martin sau ce?

---------- Post added at 06:35 ---------- Previous post was at 05:23 ----------

Urat meciu...se intampla ca de obicei
    Cand suntem cold,suntem cold peste tot....macar FT's de le bagau daca from the field nu se poate

Bine ca Denver joaca si mai prost....au jucat ieri in LA,nu e de mirare
    De aveau 2 zile off ca si noi ne macelareau pana acum

Ma rog,poate ne revenim dupa pauza

Kobe 2-11 la pauza(ce-i drept,vreo 3 shots in care a fost faultat CLAR dar nu s-a dat)...in ritmu asta isi bate recordu de 6-28

---------- Post added at 08:27 ---------- Previous post was at 06:35 ----------

Big win

De obicei nu ma plang de arbitraj(cred ca n-am mai zis nimic de la finala din 2010) dar au fost ABSOLUT PENIBILI...am zis sa tac,dar faza cu 11 sec left cand Bynum e lovit FLAGRANT peste brat si e clar ca lumina zilei(am vazut din prima,pe un stream de kkat,nici n-a fost nevoie de replay),se da block(wtf?) si mingea este data la nuggets..au avut sansa de a castiga ,cand trebuia sa fie lejer pe final

Nici nu mai zic de vreo 5 faulturi EVIDENTE in the paint la Kobe,care si-a luat FT's faultat pe jumpshots,faulturi evidente n-a primit

Per total un meci bun ,indeosebi in repriza a doua
    Big 3 foarte buni toti,am zis de Kobe ca a fost modest in prima repriza,si-a revenit in a doua...a avut un tough shooting night(dar nu de 7-23,cum am zis 5 shots din ce am numarat eu cel putin,a fost faultat si trebuia 2 ft's)...foarte bun insa cu passing-ul,a obtinut open looks tot meciul pt ceilalti

Bynum i-a dominat in the paint,Pau din nou a preferat sa paseze dar a fost foarte bun la rebounds(ce-i drept,l-a abuzat Harrington in sfertu 4 dar nu-i nimic)

Neasteptat de bunii PG'zi(ma refer la Fisher,Goudelock a fost fantastic de cand primeste minute consistente)

Urmeaza maine Utah,greu de tot

EDIT:
    http://www.youtube.com/watch?v=N2Dtq...ayer_embedded#!

Cum sa dai T la asa ceva?
    Last edited by tanner21; 04-02-2012 at 09:10.

Registered User
    Tanner din pacate nu ma bag la conferinta meciu e transmis de Dolce HD deci eu ma uit la tv! Daca e la pauza ma bag sa facem niste comentarii

Sa vad daca ma mai uit in primu rand..n-am prins azi un link prea bun si m-am enervat si gratuit
    Ca niste tampiti am pierdut meciul,daca Kobe vrea sa faca ca Lebron in game 5 sa mearga dracu la alta echipa

A stat 3 sferturi juma' si a privit..

avem una bucata:

SLAM ONLINE |

Kobe Bryant Would Shoot Even More if Chris Paul Was His Teammate

‘Chris would’ve created shots for me. I wouldn’t be shooting 29 times a game. I’d be shooting 40.

+

Lakers Slip In Pursuit Of Dwight Howard - RealGM Wiretap

Howard envisioned going to the Lakers and forming a devastating one-two punch with Bryant. But Bryant had other plans for how Howard would be incorporated into the Lakers.

Bryant told Howard that he wanted him to come to Los Angeles and help him win two more championships, but not as an understudy. He wanted Howard to be the team's third option behind himself and Pau Gasol, according to a source. Bryant tried to sell Howard on being his "Tyson Chandler" and made it clear that Los Angeles would be his, but only once Bryant decided he was done playing.

Howard was turned off by the idea.

Howard stated that there was "no way" he would give up everything he has in Orlando to go to the Lakers and be the third option, a source close to the situation said. Howard certainly wouldn’t mind being a third piece on a star-studded team, similar to the situations in Miami and Boston. However, he was turned off by Bryant's presentation as it suggested something totally different.

ma abtin de la orice fel de comentarii.

Prima e veche(glumea,era perioada in care toti erau pe capu lui ca arunca prea mult)...a doua e ...prostie

Tu chiar crezi orice gasesti pe net..stii cine a venit cu rahatul?
    Alex Kennedy..Hoopsworld...mai mult n-are rost sa zic

Daca am crede tot ce apare pe net Delonte ar fi tatal vitreg a lui Lebron(pe asta nu o crezi,dar cand vine vorba de Kobe e altceva),Shannon Brown s-a culcat cu prietena lui Gasol,etc

Report: LeBron James may consider free agency in 2014; could he return to Cleveland? - NBA - Sporting News

Asta de ce n-ai pus-o?Pt ca vorbeste de maimutel...
    Porcarii dupa porcarii,daca tu chiar crezi ce se zice acolo(auzi ,sa fie Tyson Chandler'ul nostru,sa fie 3rd option SI dupa Gasol,dupa ce Kobe a zis CLAR la inceputul sezonului ca Bynum a urcat pe scara,vrea sa inscrie deci e no.2)nu mai am ce sa-ti zic...Deci Bynum e dupa parerea lui Kobe no.2 pe cand Howard ar fi no.3?Buna asta

Oricum fac ce fac si tot iti raspund,ar trebui sa stau pe curu' meu si sa te las sa vorbesti singur o vreme cum a zis eu_sunt
    Cand ai dreptate nu zice nimeni nimic,ai vazut si tu mai sus ce parere am avut depre meciul de azi dimineata,pe care l-am pierdut in proportie de 90% din cauza lui Kobe

Dar kkaturi dinastea ieftine?Macar verifica sursele inainte sa postezi
    Last edited by tanner21; 05-02-2012 at 16:52.

ce dracu sa verific, realgm si slam sunt de incredere. nu prea mi se pare ca glumea la faza cu paul.

prima stire e adevarata aia de pe slam, e declaratie lui kobe, iar la a doua intradevar e pe surse, insa eu am incredere in realgm. eu nu am zis nimic doar am postat, m-am abtinut sa mai zic ceva.

faza cu delonte am mai explicat-o...daca era true anul trecut nu dadeau mana si se imbratisau dupa ce i-au scos pe boston ( delonte a fost singurul de la boston care a facut asta ). sincer, nu ma intereseaza, femeia e singura, nu e foarte batrana sa faca ce vrea, sa se f**a cat vrea

wtf mike brown, nu l-am vazut niciodata asa, not even close, insa pau a fost faultat.

matt barnes e un nimeni dpmdv, pur si simplu nu il suport e un fake tough guy.
    Last edited by koko198887; 05-02-2012 at 17:03.

Prima e veche cum am zis,stiu ce a zis si intradevar e declaratia lui...era sarcastic,ti-am zis,era dupa perioada in care se plangea lumea ca arunca prea mult
    40 shots per game si ti se pare ca nu glumea?Ia fa tu un search si vezi daca exista cineva in NBA history cu 40 shots per game
    Nici Wilt in 50 ppg season nu cred ca a dat atatea
    Kobe a avut un sezon cu 27(05-06') ,Iverson din ce tin minte a avut unul cu 28(nu am verificat,se poate sa ma insel)...40 niciodata nu se poate intampla

A doua a fost pusa aseara pe forumul lui Lakers dupa ce a citit unu de pe twitteru-ul desteptului asta:

Twitter

AlexKennedyNBA Alex Kennedy

Source close to Dwight Howard on why he's leaning away from the Los Angeles Lakers: "Kobe messed it up. That's all I can say for now."

4 Feb
    Dupa cateva ore a aparut restul:

AlexKennedyNBA Alex Kennedy

As my source close to Dwight Howard said last night, "Kobe messed it up." -- tinyurl.com/7bz9mub
    Nu stiu exact daca Kennedy a dat la ala care a scris articolul informatiile dar e implicat cumva,deci inseamna ca e BS(ma rog,si daca gandeai 2 sec iti dadeai seama dar faptul ca sursele provin de la un writer de pe hoopsworld demonstreaza ce era de demonstrat)-nu ma refer neaparat la tine in paranteza,chill

Apropo,pe Realgm se iau din toate partile,si articolul cu Lebronel parca acolo l-am vazut prima oara,nu mai stiu...in stanga jos se scrie de unde provine articolul

Nu l-am postat cand a aparut pt ca mi se pare o porcarie,chiar daca-l urasc pe tip nu-s asa prost incat sa cred chiar orice se scrie...m-as face de ras

Cat despre faptul ca "te-ai abtinut sa zici ceva" hai ma zi pe fata)..nu cred ca le-ai pus sa zici ce am zis si eu,ca sunt BS
    Stim cu totii ce ai insinuat

Registered User
    Gay the other way....)

urat si-au furat-o lakers in noaptea asta.

55-30 la rebounds si tot au pierdut....kobe 24 de puncte dupa 1q si jumatate si doar 4 pana la final. bynum e un monstru, pacat ca nu e implicat mai mult de echipa on O.

Registered User Dynamix's Avatar
    Great win by the Clips in OT, insa s-a rupt Billups.
    X

urat si-au furat-o lakers in noaptea asta.

55-30 la rebounds si tot au pierdut....kobe 24 de puncte dupa 1q si jumatate si doar 4 pana la final. bynum e un monstru, pacat ca nu e implicat mai mult de echipa on O.

Daca ar stii cu double teams ar fi avut 20+ sezonul asta

A inceput monstruos sezonul cand era cu single coverage,a avut un rough stretch pe la mijloc cand a inceput sa fie double teamed(nu e obisnuit,asta se invata mai mult prin practices si cum nu prea sunt cu sezonul asta a trebuit sa invete in games....era foarte urat de urmarit ,turnovers,pasi,etc)

Era si rupt de oboseala pt ca nu era obisnuit cu atatea minute ceea ce i-a scazut FT % enorm

Acum insa e mult mai bine(dar inca nu perfect)...6 straight 20+ games cu eficienta foarte mare,i-a cresct si procentajul la FT's,pare mult mai fresh pe final,nu mai inoata

N-a avut niciun tip de accidentare,am spus,daca ar fi healthy il prefer pe el in fata lui Howard
    Macar stii ca n-ai bitching ca nu are shots si alta drama...mai ales daca l-am pierde si pe Gasol

---------- Post added at 06:50 ---------- Previous post was at 06:42 ----------

Cat despre Kobe,rahat cu mure in repriza a doua

2-12 FG din ce am numarat pe loc(n-am verificat asa ca nu ma impuscati)

Ba e prea mult,O DATA,o data nene,sa cer 2 reprize la fel de bune?Asa era si cand dadea 40,o repriza foarte buna si una teribila
    Dadea 10-13,9-12 sau ceva de genu si pana la sfarsitu meciului revenea la 50%(sau invers,incepea 2-10,2-11 si era hot in a doua repriza)

Despre L nu ma mira,daca nu stiati,suntem 0-6 cu echipele decente din Est,pur si simplu nu putem sa le batem
    Avem 3 victorii cu Est-ul dar cu Knicks,Cavs si Bobcats

Asta e....

Ba iar e liniste pe aici?Ce dracu
    Parca in ultima vreme ori e conflict, ori liniste totala

Prefer prima varianta all day long in loc de liniste asa ca:
    “You don’t see Kobe [Bryant] tweeting,” Perkins said. “You don’t see Michael Jordan tweeting. If you’re an elite player, plays like that don’t excite you. At the end of the day, the guys who are playing for the right reasons who are trying to win championships are not worrying about one play.
    “They also are not tweeting about themselves talking about going down to No. 2. I just feel [James] is always looking for attention and he wants the world to like him.”

I-a zis-o lui maimutel Perk,simpathy points +40 din partea mea

Kendrick Perkins rips LeBron for dunk tweet - NBA - Yahoo! Sports

Btw,nu numai ca i-a zis-o ,dar are si 100% dreptate

Apropo Kokonel,a aparut ieri reactia lui Kobe la articolul de mai sus ce l-ai postat(sigur ai citit asa ca nu ma sinchisesc sa pun articolul aici)

Cei care au juma' de creier si-au dat seama din prima,dar ma rog,a fost nevoie sa vina reactia directa pt ca unii sa inteleaga

perkins e penibil. au fost o duzina de jucatori care au comentat de dunk iar el se ia de lebron. ce mare chestie a zis ? a zis doar mama ce dunk si ca am cazut pe 2, lucru adevarat. nu a zis perkins a fost umilit, sau ceva personal. acum ii face porcul asta care are 5 rebounds pe meci programul lui lebron. . . iar chestia cu asa nu face kobe si jordan e atat de fumata ....

normal ca tu esti 100% de acord, nu ma mira nimic orice se zice tu trebuie sa comentezi. in loc sa vorbesti de echipa ta care pana una alta e la pamant tu ne zici de o stire care nici macar interesanta nu e. mai bn ai vorbi de rondo/gasol.

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

Quote Originally Posted by tanner21 View Post
    Apropo Kokonel,a aparut ieri reactia lui Kobe la articolul de mai sus ce l-ai postat(sigur ai citit asa ca nu ma sinchisesc sa pun articolul aici)

Cei care au juma' de creier si-au dat seama din prima,dar ma rog,a fost nevoie sa vina reactia directa pt ca unii sa inteleaga
    stai tu linistit crezi ca putea sa recunoasca daca era adevarat? oricum chiar nu m-ar mira sa fie adevarata asa cum e adevarata chestia cu paul cu 30 shots. au trecut prea multi ani si prea multe faze sa-l cred pe cuvant, if you know what i mean/

IT WORKED=))=))

Cred ca stii de ce am pus aia,nu?Sa animez lucrurile pe-aici ,deaia,putin imi pasa de ce a declarat unul,dar stiu ca pe tine te roade asa ca m-am gandit sa te scol din hibernare

Gasol/Rondo n-are rost...nu se intampla
    Nu iau Celtics un jucator cu 22 mil pe an(15% trade kicker) pt inca 3 ani cand au o droaie de cap-space in vara
    Si asta tot de pe hoopsworld vine,apropo

Apropo,why so butthurt?Numai tu poti sa starnesti revoltele?Altii n-au voie?
    N-am zis absolut nimic de Lebronel neprovocat de o vreme incoace,de articole nici nu mai vorbesc(puteam sa pun si ala cu Bird,apropo)
    L-am pus pe asta la misto,sa te fac sa reactionezi si vad ca a mers...

In schimb tu, si cu sotia,si cu ce a zis despre Paul,si cu ce se presupune ca a zis despre Howard...cine comenteaza despre ce?Tot ce gasesti despre Kobe pui aici....si mai esti si ...... incat sa crezi tot ce se zice(doar e Kobe,poate sa scoata unu random de pe twitter ca are 50 de copii cu 38 de femei ca pui citatul aici...si crezi ce zice)

Tot tu ai pornit si faza cu Lebron stat-padder,n-a zis nimeni nimic sez asta de faptul ala

Si apropo,tot are Perk 100% dreptate in citatul ce l-am pus...nici n-ai inteles ce a vrut sa zica

Sad..

Am zis de n ori despre Lakers cat de slabi sunt(si multe altele,s-au plans multi ca numai de ei vorbesc)
    Serios,du-te la doctor,pe langa mania persecutiei ai si pierderi de memorie inexplicabile...ai nevoie de tratament
    Last edited by tanner21; 08-02-2012 at 21:41.

lol, it worked, u mad now.

nu ai zis ca e prea liniste?

pune aia cu bird daca vrei, unii au parerea lor pro kobe altii pro lebron gen pippen.

OKC o sa devina cea mai hated echipa din nba in curand.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post

Bookmarks

Bookmarks