![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Spoilers Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ]. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Quote:
Plus ca am dat niste linkuri de torrente.
__________________ La scoala, in clasele primare, am invatat urmatoarele: CINE - spui cind te referi la oameni CARE - spui cind te referi la obiecte M-o fi mintit profa de romana? | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
1. Am rookie game 1997 2. slam dunk contest 2000 3. all star game si dunk contest 2003 4. all star game 2004 Fara Linkuri /ElTorque
__________________ La scoala, in clasele primare, am invatat urmatoarele: CINE - spui cind te referi la oameni CARE - spui cind te referi la obiecte M-o fi mintit profa de romana? Last edited by El Torque; 12-02-2005 at 14:58.. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Echipele de început la All-Star Game 2005: EASTERN CONFERENCE F - Vince Carter, New Jersey F - Grant Hill, Orlando C - Shaquille O'Neal, Miami G - Allen Iverson, Philadelphia G - LeBron James, Cleveland Coach: Stan Van Gundy, Miami WESTERN CONFERENCE F - Tim Duncan, San Antonio F - Kevin Garnett, Minnesota C - Yao Ming, Houston G - Kobe Bryant, L.A. Lakers G - Tracy McGrady, Houston Coach: TBD | ||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Guest |
else, eu am 2 cduri cu asa ceva: 1 cu and1 (vol 3,4,5) 2 cu old nba top 100 (top10 dunks, top10 assists, top10 blocks....etc) 550 mb + faze din dunk contest 2000, NBA top 10 dunkers all time, 2001 all star game highlights, si 2 reclame (kobe si iverson tari!!) si un concurs de dunk din 2004 de la ASE Buc. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Plus cativa giga buni de meciuri, documentare si alte prostii. Daca ai dvd iti pot trage niste meciuri in format AVI, de anul trecut din playoff. Sau intri cu mine in retea .
__________________ La scoala, in clasele primare, am invatat urmatoarele: CINE - spui cind te referi la oameni CARE - spui cind te referi la obiecte M-o fi mintit profa de romana? | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Guest |
LOL, mda... asta e... eu nu-s decat de vreo 6 luni in retea sub firewall (adica nema kazaa, torrent... ) asa ca... imi pare rau ca nu-ti pot oferi mai mult deocamdata...si tot din pacate nu am dvd... as vrea totusi daca poti sa-mi scrii pe cd allstarurile si meciu de rookie din 97 | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
21 februarie ora 3:00 NBA All-Star Game - TVR2 http://www.nba.com/allstar2005/allst...es_050208.html
|
| | #80 (permalink) | ||
| Guest |
de fapt, meciu e la 8:30 ET, adica ora new york-ului, adica mai bagi 7 ore :P ajungi la 3:30... si scapi de oarece reclame, ca nu cred ca dau ei faze interesante in timpu asta :P p.s. sunt convins ca de la 2:30 sunt lipit de tv ![]() else, m-ar interesa si pe mine niste all staruri pe cd... astept pm... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |