![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Spoilers Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ]. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #86 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
__________________ e-mail: luxurybrands_ro@yahoo.com | ||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti |
Phoenix Suns - Miami Heat ... cine a stat azi-noapte sa-l vada a meritat .. cel mai tare meci .. Dwain Wade a jucat incredibil ..
__________________ Intel P4 2.8GHZ 1MB Cache FSB 800 , ASUS P4P8X SE , 2x256 DDR Dual Channel , Gigabyte Radeon 9600 PRO Ultra 128 DDR , DVD R/RW Toshiba | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
l-am vazut si eu meserie faza cu blocaju apoi cos de la distanta aia in ultima secunda pacat ca nu s-au motivat in urmatorul meci cu distrusii aia de la charlotte (si am pus pe ei la pariuri )
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Foarte fain meci. Nu regret ca m-am trezit la 2.30 (din cu totul alte motive) si am ramas sa ma uit. Iar capacul+cos in ultima secunda din propriul teren a fost de zile mari. Pacat ca cei de la Phoenix au jucat tare la Shaq (ma rog, nu prea aveau ce sa-i faca altceva), de-a trebuit sa stea omul pe banca de frica greselilor. Ma gandeam ca vad iar vreun panou rupt. All in all, a great game.
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
all staru de anu asta a fost slab din cauza faptului ca ambii antrenori au vrut sa nu faca diferente intre jucatori, fie ei rezerve sau titulari si sa-i lase pe toti pe teren cam acelasi interval de timp. Din aceasta cauza l-am vazut putin pe duncan,carter si pe multi altii care puteau sa faca diferenta in sfertul 4.
__________________ we be jammin'... | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Alonzo Mourning revine in forta!!!!
Dupa lunga sa perioada de indisponibilitate, Alonzo Mourning a revenit la miami heat si a reusit sa inscrie in ultimul meci din playoff impotriva celor de la Nets 21 de puncte,impingand-o pe miami spre victorie. Asta la 35 de ani si dupa un transfer de rinichi.Daca nu ii era intrerupta cariera la 30 de ani din cauza glumerulosclerozei cu siguranta ajungea mvp-ul sezonului macar o data.
__________________ we be jammin'... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |