![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Spoilers Va rog sa respectati partenerii de discutie si sa evitati pe cat posibil divulgarea unor rezultate mai recente de 24 de ore sau clasamente la zi. Daca este neaparat necesar sa o faceti, folositi cu urmatoarea sintaxa tag-ul spoiler: [ spoiler=Atentie spoiler!]Text spoiler[/spoiler ]. |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #101 (permalink) | ||
| NBA All Star Game 2005
Din pacate am pierdut All Star Game-ul de anul acest (aveam un examen a doua zi...aiurea ) si as vrea sa stiu daca il are cineva, sau poate stiti vreun link ceva de unde as putea sa-l iau. am mai cautat si prin torente si oDC dar din pacate nu am gasit decat aruncarile, slam-urile..dar joaca in sine nu am gasit-o.va multumesc
__________________ Sa cresti mare si voinic fara sa mananci nimic !![]() | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
eu zic ca a iesit bine Streetball-ul. Sambata a fost super ok. pacat ca a plouat Duminica. Au fost mai multe categorii : sub 15 ani baieti, fete; peste 15 ani baieti, fete; "profesionisti" (adica cei legitimati pe la cluburi ); plus de asta au fost concursuri de aruncari de 3p, libere si slam. show-ul a fost stricat in mare parte de umezeala (.pe ansamblu insa a fost bine, zic eu si sa speram ca o sa mai existe chestii de genul asta ![]() else da si mie un PM cu site-ul ala pls ; iti promit si eu ceva interesant
__________________ Banzaaaaaii! | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
pai a fost o categorie separata pt profesionisti la care nu au participat nici cei de la Dinamo nici Asesoft pt ca au avut finala Sambata si Duminica Asa ca au cashtigat cei care au mai ramas: Rapid ![]() Competitia amatorilor a ramas astfel destul de stransa si au cashtigat unii: BAD JOKE parca oricum numele echipelor erau bestiale ))
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Mugsy, nu Maxi.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Neshte chestii interesante ca tot veni vorba de Muggsy asta :)
All-time best NBA player stats Most pts in the NBA: Kareem Abdul Jabar(31,000-32,000) Highest pt. avg in one season: Wilt Chamberlin(71) Most pts. scored in 1 game: Wilt Chamberlin(100) Most career triple-doubles: Oscar Robinson Most assists: John Stockton Most Steals: John Stockton Most career Rebounds: Bill Russel Most career block shots: Hakeem Olajwon Player who has won most NBA Championships: Bill Russel(11 rings in 13 yr career) Most NBA Finals MVPs: Michael Jordan(6) Only players to win All-Star,Season,Finals MVP in one season: Larry Bird, Shaquille O'Neal First Rookie to play in All-Star game: Magic Johnson Most Technical Fouls in a season: Rasheed Wallace Most ejections: Rasheed Wallace Heights: average height of an NBA player 6'6" shortest player: Tyronne "Mugsy" Bogues 5'3" tallest player: George Muresan 7'7" shortest player to dunk basketball: Tyronne "Mugsy" Bogues shortest player to win dunk contest: Spud Webb 5'5" Best Team Stats and Records Longest winning streak in the NBA: Los Angeles Lakers (33 wins in a row) Best Record through playoffs and finals: Los Angeles Lakers (15-1) Best Record ever in regular season: Chicago Bulls (72-10) Top 3 teams with most NBA championships: Boston Celtics (16) Los Angeles Lakers (13) Chicago Bulls (6) Best Coaches: Coach with most wins: Lenny Wilkens(1,200+wins still coaching) Coach with most NBA championships: 1st Red Auerback (9) all with Boston Celtics 2nd Phil Jackson (8 still coaching) 6 with Chicago Bulls, 2 with The Los Angeles Lakers
|
| | #115 (permalink) | ||
|
frate, Heat joaca jalnic. nu stiu daca ai vazut ultimul rezultat... n-au dat decat 66 pcte. si asta pt ca jocul lor se bazeaza pe 2 inshi care daca au probleme, restul sunt varza!! Phoenix joaca fain dar deocamdata sunt sub San Antonio...s-a vazut clar! Oricum asta a fost finala adevarata.
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
Dar din pacate/fericire, jocul de bball are si componenta de aparare, acolo unde exceleaza Spurs si Pistons. Deci, fii tu sigur ca in finala vor ajunge cei mai buni (pragmatici) | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
dap...spurs deja a avansat in finala. sa speram ca wade isi revine ptr ultimul meci din seria cu pistons....oricum ultimul meci se joaca la miami deci..mai sunt sanse......detroit ii are pe cei cei doi wallace( :fuckoff: ) care impreuna domina zona de sub panou.....van gundy ar trebui la randul sau sa incerce un combo o'neal-mourning.....
__________________ we be jammin'... | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
wade a jucat accidentat si totusi a marcat 20 de puncte!!! au condus primele 3 sferturi..au pierdut controlul in ultimul sfert..asta e...oricum, slab antrenor van gundy...ar fi bine sa revina pat reily!!! cred ca detroit va castiga si anul asta finala...duncan va fi usor de anihilat...
__________________ we be jammin'... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |