Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 25-04-2004, 11:56   #1 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Biliard/Snooker

Right... daca vad ca tine cu topicuri legate si de alte sporturi, hai sa-l bagam si p-asta.
Atat biliardul cat si snookerul mi se par niste sporturi super Din pacate n-am apucat sa joc snooker decat la calculator pana acum. Stiu ca exista sali de snooker in bucuresti... dar unde si cam cat costa? Trag mesele? Tacuri cum tre`, alea-alea?
Biliard e mult mai simplu sa gasesti sali cat de cat. Pt moment frecventez Sereno si After Dark (care am inteles ca e una din cele mai bune sali din Bucuresti. Am inteles ca Texas ar fi cea mai buna? Pe unde e aia?
Alte sali bune stiti?
Diferenta se vede oricum CLAR. Dupa ce ma obisnuisem in sereno cu mesele alea care trag destul de binisor, am fost in After si cu stupoare am vazut ce diferenta e cand masa nu trage (sau bine...trage f putin).
Sincer chiar as vrea sa ma fac jucator de Snooker, pt ca dupa fotbal e sportul meu preferat, dar avand in vedere preturile care cred ca sunt destul de mari, si dotarile sub-standard (sunteti bineveniti sa ma contraziceti) nu cred ca se va intampla

Hate is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2004, 14:01   #2 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Ar trebui sa-ti cumperi masa daca vrei sa te apuci serios.

N-am mai fost in Texas de ceva timp, dar au mese de snooker (insa e foarte greu fata de biliardul obisnuit - termini foarte greu o partida) si era foarte placut si bine organizat. Au fost si concursuri cit de cit oficiale acolo.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is online now    Reply With Quote
Old 25-04-2004, 15:11   #3 (permalink)

Hate's Avatar

Bleh... n-am bani de masa...si chiar dak as avea...n-am unde sa o pun

Old 25-04-2004, 16:03   #4 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Atunci poate incrcam un Virtual Pool 3?

Da-mi un pm cu un IP ceva (seara, dupa 9) si poate tragem una mica
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is online now    Reply With Quote
Old 25-04-2004, 16:05   #5 (permalink)

Texas e prin Regie daca nu ma insel.

racheta is offline    Reply With Quote
Old 25-04-2004, 17:56   #6 (permalink)

Hate's Avatar

Lol Cris. N-am VP 3 si nici nu ma tenteaza sa ma apropii de altceva decat World Championship Snooker 2003.

Old 25-04-2004, 22:42   #7 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

cam boaring WCS 2003.sa-l joci pe incepator e usor ca ai sagetile alea iar pe hard nu nimersti nimic si oricum nu e ca jocul adevarat.
am impresia ca in texas au bagat 2 mese acum. nu prea am mai fost de juma de an, insa anul trecut mergeam de 2-3 ori pe saptamana si jucam un snooker...breakuri de 20 belea, lovituri de ace de sigurantza dar era fun.cel putin acum ca e CM la televizor am un chef nebun sa joc.
cam cat sa fie un tac de zi cu zi?
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2004, 12:35   #8 (permalink)

Hate's Avatar

De snooker sau de biliard? De biliard am auzit ca vreo 100$ (am auzit...dak nu e asa nu dati )
Normal ca nu e WCS2003 ca jocu adevarat...obviously. Si eu am un chef nebun sa joc.

Old 27-04-2004, 23:33   #9 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

LOL...cica in Texas au "mese" de snooker...e una singura, din cele cateva din tara; tocmai o reparau acum cam 3 saptamani, ii aranjau mantele, ca urma campionatul national acolo; intr-adevar, in Texas(care e in Regie btw) sunt si mese de biliard de campionat - Brunswick, putin mai scumpe, dar merita...
A propos, go Hendry...kick their a##-HOLES )

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2004, 02:05   #10 (permalink)
Registered User

C3rE here :The Dark Knight, sunt cam 2-3 zile pe saptamana in After Dark, poa' ne vedem pe acolo. Mesele sunt decente, cateva trag de rup dar se poate muuult mai rau. Daca vrei mese de calitate du-te in club IDM (langa Semanatoarea) unde mesele sunt ceva mai lente iar tacurile sunt decente majoritatea. Mese de snooker parca se gasesc si in City Club (nu bag mana in foc ca nu am mai fost de mult...)langa Herastrau.

ScareDogg is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2004, 02:52   #11 (permalink)
god
RS6 fanatic

god's Avatar

Smile

poti sa joci snooker in texas dar e cam varza masa sau un champions! mai e un club in colentina Serena dar nu mai stiu daca are sau nu masa de snooker!
dupa cum spunea si al_de_sus potis a incerci WCS2003..e marfa!

god is offline    Reply With Quote
Old 29-04-2004, 07:04   #12 (permalink)

Hate's Avatar

god, ala din Colentina se numeste Sereno si n-are masa de snooker.
Nu cred ca ai citit postul meu... JOC de mult WCS 2003

Old 29-04-2004, 23:10   #13 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Apropo de Campionatul mondial de snooker: Go Hendry, go down ) 6-2 pentru o'sullivan in prima sesiune. pacat ca a ratat hendry sansa sa faca breaku de 147, dar sper sa-l reuseasca ronnie.
DK nu te lua de God ca e jucator bun de snooker si cel mai rapid jucator de biliard pe care l-am vazut. Ma bate chiar si pe mine (din cand in cand) :P
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 30-04-2004, 08:45   #14 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

Hendry nu e in forma.. asta e clar. Poate astazi sa-si revina.

Flat is online now    Reply With Quote
Old 02-05-2004, 15:09   #15 (permalink)

Hate's Avatar

LOOL. L-a batut Ronnie de i-au sarit capacele.
GG Dott. Imi pare super bine ca a ajuns in finala. Acu nu stiu cu cine sa tin

Old 03-05-2004, 03:11   #16 (permalink)
L3 Artist

Bleah, nu-mi place deloc jocul lui Dott. Breakuri de 30-50 si safe, eficient dar dauneaza grav spectacolului...Las' ca-i da Ronnie sa nu poata duce

C3rE is offline    Reply With Quote
Old 03-05-2004, 06:59   #17 (permalink)

Hate's Avatar

LOOOOOL. Inteleg ca nu te-ai uitat la finala si n-ai vazut ca dupa primele 5 frame-uri era 5-0 pt Dott
Dupa ultima sesiune e 9-7 pt Ronnie. Deci nu prea il spulbera :fuckoff:

Last edited by Hate; 03-05-2004 at 07:15..

Old 03-05-2004, 09:55   #18 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

oricum, la ce a aratat ronnie la campionatul asta, eu zic ca merita pe deplin titlul...dott e insa un adversar demn, nu ca hendry(pe care eu il simpatizez...dar a jucat execrabil, rusinos!!)

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2004, 07:35   #19 (permalink)

Hate's Avatar

*SPOILER* NU CITITI MAI DEPARTE DACA NU VRETI SA STITI REZULTATUL FINALEI

Pana la urma a castigat Ronnie cu 18-8. A jucat incredibil pe durata campionatului mondial. Ma rog, mai greu pana s-a incalzit Dar de la 0-5 sa castigi cu 18-8 mi se pare fantastic. A zis ca vrea sa joace un sezon exclusiv cu mana stanga. Daca o sa castige campionatul mondial si cu mana stanga.......

Old 04-05-2004, 21:04   #20 (permalink)
punisher

PYRO!'s Avatar

Dap..O'Sullivan a fost in a league of his own....Poate o finala cu Hunter era mai antrenanta...Nu stiu daca v-ati uitat la finala da' la inceputul sesiunii 4 a intrat unu din public si s-a dezbracat complet in 2 sec ....au ramas aia masca... Noroc ca n-au prins camerele vreun prim plan, vorba comentatorului

PYRO! is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Sport

Thread Tools

Posting Rules