![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| IDM Club e de departe best choice! 45 mese de biliard si o sa fie si snooker soon. Am lucrat si la Texas si la IDM mult timp si stiu bine ce spun. Daca nu ati trecut inca pe la IDM va recomand sa faceti asta neaparat. Clubul e enorm si mai are si alte chestii (sala wellness, 10 mese ping-pong, si de luna viitoare 6 piste profesionale de bowling Brunswick). Mesele sunt cele mai tari din lume (de serie) Brunswick Gold Crown IV. pt. Scare Dogg Nu toate mesele au postav lent! Jumatate din ele au postav rapid "Ivan Simonis"-cel mai bun din lume (nu va mai spun cat costa ). In special in sectoarele A si B sunt acestea....Vrea cineva sa joace cu mine ) ? (biliard, sure)
__________________ Banzaaaaaii! | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Ma rog, nu stiam ca trebuie sa cer masa rapida in IDM, am crezut ca sunt toate la fel. DK, am zis unde e IDM. Ora incepe de la 80k pana in ora 4 cu card de membru si ajunge la 250k in weekend seara fara afaik (in weekend nu joc biliard) Am avut dreptate la Ronnie vs Dott?
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
La IDM, seara(in timpul saptamanii), 4 euro/ora cu card. Acum nu mai stiu exact cat costa un card dar acum doi ani era 50.000 lei...adica simbolic ...pe timp nelimitat. Atentie!...cardul asta e valabil doar pt biliard. La sala de wellness e altceva. Acolo cardul e mult mai scump. La ping-pong tariful e cam la fel cu cel de la biliard. De ajuns se ajunge simplu: de la podul Grozavesti, pe partea opusa Regiei (pe langa Poli), mergi pana in dreptul ultimului camin din Regie (P13). Exact acolo e pozitionata o reclama mare cu "Club IDM" si tot acolo e si intrarea in curte. You have to see the inside!
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() PS: oricum s-a comportat onorabil imo in finala iar pe ansamblu si-a depasit cu mult conditia.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Poti s-o iei si asa daca vrei sa fii malitios. Eu insa doar am dat niste informatii strict legate de calitatea unui loc pe care nu o mai gasesti in alta parte in Ro. Oricum asaa...pentru placerea ta...pot sa-ti spun ca directoarea de acolo sucks! ... iar oamenii buni din personal sunt din ce in ce mai putini... . Pacat ca si acest club se supune totusi regulilor din aceasta tara care in momentul asta e de cacao! DIXIT !
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Tocmai am fost ieri la un snooker in texas. God de cand nu mai jucasem! Oricum primele meciuri au durat cam 40 de minute pana am bagat noi toate bilutzele alea (unele reapareau pe masa ) dar parca iar mi-a venit pofta.Ma oftic ca nu am un tac al meu ca alea de acolo sunt scurte, usoare si putin cam strambe (hapciupalitice)Am reusit sa fac maxim 55 de puncte intr-un joc! Nu mai e ca pe vremuri...
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
Nu ma refeream la asta. Am facut 55 in total ,nu un break de 55. nu mai vorbesc de breakuri ca ma oare capul.cred ca am reusit sa bag doar 4 bile la rand. 147 nu faceam da' 146 lejereanu. Serios acum, cred ca 45 a fost breaku meu maxim undeva anul trecut. Cred ca vara asta dupa sesiune ma apuc sa joc mai mult
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Cat e ora in IDM? Am un prieten care are card de membru, ceva cu reducere, da nu stie cat e ora la snooker.De fapt nici in Texas nu stiu cat e. Joc pe incredere
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |