![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 |
Pai tre sa te felicit coane daca ai facut break de 45, avand in vedere ca anul asta la campionat breakul maxim am fost de 40 de puncte la toate grupele. Unq, nu stiam ca tre pricepi si la snooker si biliard, esti polivalent, ce mai
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
Nu te cred ca nu a facut nimeni break mai mare de 40 de puncte. Nu zic ca fac mereu asa ceva, dupa cum am spus, 45 a fost un fel de personal best ever. Depinde si de keful pe care il ai in ziua respectiva. Apropo unde s-a tinut campionatul? In Texas? Mai mereu cand ma duc pe acolo vad afise cu inscrieri care se terminasera cu cateva zile inainte...ce jucam noi la invingator nu prea are miza reala, mai ales cand joci cu acleasi persoane.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
bah voi sunteti norocosi. eu joc pe tot felul de mese de kkt,de la mese la care dc sunt mai mult de 3 bile intr-un buzunar incep bilele sa cada in interiorul mesei , pana la mese de biliard ce au buzunare de snooker. singurul loc bun de dar cu bila este in gl, dar imi este peste mana si nu pot ajunge chiar cand am eu chef ca ma costa, cine stie, poAte la vara. si multumesc pt locatiile din bucale pe care mi le-ati dat ca asa cand mai vin si eu pe acolo sa stiu unde gasesc o masa buna. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
C3rE, snookerul nu face parte din cele cateva sporturi preferate ale mele. Ma mai uit din cand in cand, de curand cand a fost...Cm (?) m-am uitat chiar f. des, insa again, n-am treaba cu asa ceva. Nu stiu nici care e ordinea la bilele colorate, l-am intrebat pe un prienten pasionat de vreo doua ori, mi-a zis, am uitat a doua zi. Dar mi se pare un sport frumos.
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Cel mai popular site de snooker, 8ball, 9ball online : www.flyordie.com | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Ce urat e jocul!!! O idee de 3d...camera e atat de obositoare.Macar daca vrei sa-ti pierzi timpu' joci biliard pe yahoo, parca e mai funny
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
subscriu, desi nu sunt 100% multumit de IDM(sau nu stiu eu prea bine toate mesele), dar calitativ vorbind este peste orice club din Bucuresti. cash, m-ar interesa un tac, ai idee de niste magazine de profil si de niste preturi estimative? Ca nivel.. sunt undeva spre mediu, joc de vreo 10 ani, am jucat si in cateva campionate (pana in 1998) si de atunci am lasat-o moale (in 4 ani 0 ore si mai recent asa.. de cateva ori /sapt) alte detalii, concursuri, organizatii, site-uri romanesti? any info is welcome here
__________________ bla bla | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| pt Dio
Cati bani esti dispus sa investesti in tac? ...magazine mai greu... de obicei tacurile se vand intre jucatori, mai iese unu' din tzara mai cumpara un tac etc. Daca vrei ma interesez. Ceva bun gasesti de la 70 $ in sus. Sunt si niste magazine de unde poti sa-ti iei niste betze (pana in 50$) dar in nici un caz tacuri ). Arata frumos colorate etc. dar sunt varza. E frumos sa ai tu tacul tau...chiar te ajuta pt ca te obisnuiesti cu el si lovesti mai bine ...dar vreau sa va spun ca si tacurile din sala sunt OK daca stii sa alegi. A scris cineva chiar un capitol intr-o carte despre cum se alege un tac din sala de biliard !!! ![]() Chemati-ma si pe mine neaparat cand va duceti la IDM. ...Cred ca a venit timpul sa va vad si eu la fatza dupa un an de dat cu parerile pe forum ).Adrian 0740251700
__________________ Banzaaaaaii! | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
pai.. cred ca undeva intre 3-6mil. Am gasit pe net niste tacuri Predator care m-au terminat. Dar costa incredibil de mult. E nasol ca pe langa tac imi trebuie si ascutitoare d-aia de varfuri.. si cateva pastile de calitate si husa/geanta de transport care sa opreasca umiditatea si sa fie destul de solida.. Deci o suma maricica la final si nu stiu, la cat joc eu.. Dar imi fac un card la IDM ca tot nu stau prea departe si ma duc dimineata..
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Daca tii neaparat sa-ti iei toate nebuniile alea o sa dai o gramada de bani. Ai mai avut asa ceva pana acum? ... ![]() Hai sa facem o comparatie sugestiva: Sa zicem ca habar nu ai ce e AMD si ce e Intel si ce e Abit etc. dar iti place cum suna Intel si iti iei cel mai tare computer cu Intel ca sa scrii niste documente in Word cu el si sa te mai joci putin din cand in cand. Sunt chiar serios... Eu iti recomand un tac pana in 100$ cinstit. La banii astia poti gasi ceva bun iar daca o sa-l folosesti doar tu o sa fii supermultumit. Dupa ce faci vreo 3,4 break-uri la rand te poti gandi sa-ti iei unul mai shmeker .Poti sta linistit dpdv al mentenantei pt ca e un baetzash la IDM cu care vorbesti si-ti schimba pastila (cand ai nevoie) ti-l curata, ti-l aranjeaza si cu asta basta. Iti mai trebuie doar o husa simpla care te costa max 300 mii lei. Oamenii mai au acolo si casete de inchiriat unde poti sa-ti tii tacul ca sa nu-l mai cari dupa tine ...si uite asa ti se rezolva toate problemele ![]() Zii cand mergem la o bila
|
| | #55 (permalink) | ||
|
mda cam ai dreptate n-am facut niciodata 2 break-uri la rand, dar nici nu prea am jucat 9 bile.. la 8 bile mi se pare mai greu sa faci asta. pai.. stai sa termine si C3rE examenele si mergem. In 3 e numa' bine, jucam castigatorul la masa..
|
| | #58 (permalink) | ||
|
E un magazin de asazise tacuri in Texas (Regie) si mai era unu' pe undeva pe Lipscani - nu stiu sa-ti zic exact locul. In Texas tre' sa-ntrebi la receptie si te ghideaza ei (intri pe langa bar, treci de birouri si in spate e reprezentanta Brunswick). Cand lucram eu la IDM primeam si noi comenzi de tacuri si le luam din Germania (tot reprezentanta Brunswick). Acum nu stiu daca mai fac chestii de-astea.
|
| | #59 (permalink) | ||
| L3 Artist Join Date: Nov 1999 | Quote:
![]() Cat despre breakuri, well, la 9 e mult mai greu de facut (asta daca nu ai vreo combinatie evidenta din spart) decat la 8, de cand joc am facut in jur de 50 de breakuri la 8 si vreo 4-5 la 9, deci asta spune ceva. Chestia dificila la 9 e ca tre sa gandesti 2 bile in avans si daca ai iesit nu tocmai bine s-a cam dus breakul pe cand la 8 mai ai o bila in zona sau o lunga in zona buzunarului or smth.
__________________ Geology rocks | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
50 de breakuri? WOW, eu in 10 ani de biliard(cu pauze) nu cred ca am facut 20.. Esti bun, ce mai ![]() Gandeste-te ca la 8 bile trebuie sa ocolesti si bilele adversarului. edit: In plus, cate jocuri de 9 bile ai jucat si cate de 8 bile?
__________________ bla bla Last edited by Made in China; 03-07-2004 at 10:48.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |