![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
n-au fost cateva.. ci maxim 2, daca nu doar unul singur. Break inseamna sa spargi si sa nu te mai ridici de la masa pana n-o termini. Ceea ce mie cel putin nu mi se intampla prea des, mai ales la 8 bile. Cand jucam 9 bile mai reuseam.. nu stiu.. 2-3/saptamana, in conditiile in care jucam in medie 3-4h/zi.
__________________ bla bla | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca in ultimii ani sa dezvoltat foarte mult in Romania biliardul la nivel de tineret fie el 9ball sau 8ball si este foarte bine deoarece este un sport frumos si care pe mine personal ma linisteste peste masura. Stiu ca masa de snooker foarte buna se gaseste in herastrau la fel si masa de biliard sau ma rog ,mese dar e mult mai bine pentru buzunarul vostru sa incercati Afteru ,ma rog ios mai obisnuit acolo ca ma refugiez dupa liceu la o partida. Apropo la snooker in Herastrau ora e 200.000 mii de lei(cam scump). Bravo Sully go PAUL!
__________________ PAREREA MEA ! | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Din punctul de vedere al competitiilor Romania a regresat enorm fata de anii '96-'98 cand existau turnee adevarate de biliard cu premii serioase s.a.m.d. Atunci au si aparut foarte multi jucatori buni ( adica cei mai buni din Ro ) fiind motivati de castigurile respective sa se antreneze si sa ajunga la un nivel foarte ridicat. Federatia...care e de cacao a stricat cea mai mare parte din toate astea cu ajutorul celor care o conduc (niste handicapati). Daca va puteti imagina Clubul IDM nu a primit statutul de "Club sportiv" din partea federatiei pentru ca nu a vrut sa cumpere de la unul din conducatori 20 de mese execrabile de biliard ( in conditiile in care mesele din IDM sunt cele mai tari din lume! ... cel putin in Europa nu mai exista nici un club mai mare cu mese Gold Crown IV ). Sunt multe de povestit dar deja m-am lungit si va plictisesc.
__________________ Banzaaaaaii! | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Bucharest |
salut, daca e cineva interesat de un TAC marca CUETEC aproape nefolosit am postat un anunt pe forum la sectiunea publicitate.. sau ma gasiti la 074 2206600.
__________________ and if they tell ya that i've lost my mind.. baby it's not gone, just a little hard to find | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |