![]() |
| | #112 (permalink) | ||
|
(m-am intors si eu de la mare... bag si scot diverse cand ma gandesc la pasajul feroviar de la dragos voda - geaba autostrada daca stai acolo cam 90 de min in blocaj...) a fost misto joi - desi eu am prestat mai mult tentativa de biliard decat joc pe bune orishcat - same time, same place?
__________________ What is this life if, full of care, We have no time to stand and stare. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Ma bag si eu ca mielu in discutie, si eu sunt innebunit dupa biliard, ah si o masa de biliard nu e 100$ .. e vreo 300$ una second... iar o masa klumea te duce la 1000-4000 coco. nasol. Hmm intalniri in after, si eu frecventez afteru destul de des... mai nasol e sambata si duminica... mai am 2 luni pana fac 18 ani si aia fac crize pacolo... oricum la capitolu servicii si personal afteru e super cel mai de kkt loc posibil... adik dak ii ceri ceva la chelnerita se uita la tine cu o fatza de "ce pm vrei si tu mah, in loc sa iau si eu o pauza de tigara mai vrei sa iti mai aduc si ceva" nu toate dar maj. oricum asi veni si eu odata sa dam o bila
| |||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
hai ca in afterdark merge, nu mi s-au parut scarboase chelnaritele, dar pot sa zic ca asta-iarna era super aglomerat, stateam cate juma de ora sa iau o masa n-am mai fost de ceva vreme la biliard, dar la mare am jucat niste partide pe o masa bunicica (nu d-aia de pe plaja) | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Hmm, am jucat ieri pe o masa de am zis ca mor, rapida rapida da dao in... le plimba bila incet, si cand atingea manta o lua de ziceai ca nu-i adevarat... dadeai si tu mediu.. nici prea prea nici foarte foarte drept si facea vro 5-6 ture inainte si inapoi... numai zic la neagra... nu nimereai din prima, nici o sansa sa o lasi langa gaura, cat de incet sa dai, ori nu ajungea ori inapoi de unde ai dato.in IDM sunt mese dinastea sau asa am inteles eu, sau sunt si si.? | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| ptr. Dio ...in Mamaia la Bowling. E pe langa satul de vacanta. Dar nu se compara cu IDM. Concediu placut !By the way...in IDM sunt si mese cu postav clasic (lent). Nu trebuie decat sa cereti una de genul asta la receptie. Cat despre efecte... Ivan Simonis (adica postavul folosit de IDM e cel mai bun din lume!). Cand mai aveti chef de biliard bagati o propunere. (pe-a lui Kronozom n-am avut cum s-o onorez ca am vazut-o prea tarziu).
__________________ Banzaaaaaii! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |