Thread: [Info] Clubul Nokia N-Gage
View Single Post
Old 17-07-2006, 21:09   #63 (permalink)
razvang
Guest

Quote:
Originally Posted by The_Monk
Imi pare rau ca nu prea este activitate in clubu' de Nokia N-Gage...
Tocmai mi-am facut contu' pe N-Gage Arena, am primit confirmarea, dar este un drop-down menu cu tara, si nu gasesc Romania. WTF?
Poi .. ce e aia "Romania" .. ca n-am auzit de asa ceva .. E cumva o regiune din Franta ??
.... aaa ....
Romania, adica tara aceea care face parte din lumea a 3-a si nu se intereseaza nimeni de ea.
Stiu acum la ce te referi .. aia plina de tigani, cu oameni care se duc p'afara sa fure si sa scoata prostituate la produs, trafic de carne vie si tot ce se poate mai rusinos pe lumea asta ..Am auzit ceva, dar nu detin informatii sigure, asa ca nu te pot ajuta, sorry

PS: Pentru cei care vor post-a texte de genu: "Sunt mandru ca traiesc in Romania / Sunt madru ca sunt roman, bla .. bla .. bla.", le spun de pe acum sa-si ia gandul, sa iasa in lume si sa deschida bine ochii !! NU suntem si nu vom fi niciodata vazuti bine, iar cu o floare nu se face primavara (pentru cei care n-au inteles ultima parte, ideea generala era ca desi suntem 20-30 "diferiti", majoritatea face imaginea, oricat ne-am stradui)

On-Topic: Din lista aceea NU lipseste doar Romania, asa ca nu-ti face probleme .. oricum nu ii intereseaza unde locuiesti .. daca ar fi sa castigi ceva si sa trebuiasca sa-ti trimita, te vor contacta personal pe mail si-ti vor cere datele de contact.

Reply With Quote