Ce s-a intamplat cu volanul tau?Tu aveai DFP nu?
@Later edit:Am jucat demo-ul aseara in time trial, imi place.2 lucruri le gasesc interesante:1.dupa 2-3 ture de acomodare am tras o cursa de 3 ture (nivelul penultim de dificultate, simulation mai este peste el) si am scos 1.50.xx cu tastele.Apoi am bagat volanul si dupa o tura de acomodare cu el am tras 4 ture (pe simulation de data asta) si am scos 1.44.xx (asa cum am putut acum dupa cat m-am prins de circuit).Deci se vede clar ca e construit pentru volan (asa cum sade bine unui simulator

), mai ales ca pe taste mi-a facut impresia ca am mers fara sa gresesc iar cu volanul era sa pierd masina de 2-3 ori cind am incalecat vibratoarele, deci ceva pierderi de timp pe acolo.A doua chestie e ca asa cum dealtfel si sunt simulatoarele in general nu omoara sistemul, chiar cu problemele pe care le am eu cu driverele de volan (sunt jocuri care incetinesc serios cu FF on) aici nu se simte problema asta.
@Droopy, din cite am vazut eu in general demo-urile (si valabil si pentru alte genuri de jocuri) nu arata la fel de bine ca si produsul finit, citeodata sunt chiar diferente consistente.Desi demoul nu se vede ca in trial totusi arata dragut iar replayurile sunt placute ochiului, mai ales ca masina in timpul rularii pe pista chiar seamana in deplasare cu una vazuta intr-un GT-DTM real.