Thread: Gtr 2
View Single Post
Old 23-07-2006, 16:11   #14 (permalink)
GEGE
Registered User

GEGE's Avatar

Pai aici chiar ca poti face practica cita vrei si la un moment dat dupa ce stii bine circuitul si inveti toate vitezele de abordare poate ca ti se pare tot mai usor.Trebuie si aici ceva atentie si driving modelul e ok (cam la fel mi se pare ca la primul, poate si tu stiai la ce sa te astepti de la celalalt si de-aia a mers mai bine decit te asteptai), eu in turele cu volanul inclusiv in ultima la iesirea de pe vibrator am avut usoare destabilizari, in momentul ala m-am grabit si am accelerat prea brusc.De 2 ori era sa pierd complet spatele si am facut eforturi destul de serioase sa ma redresez, am scapat ca prin minune.De asemenea in prima tura (de acomodare) pe linia de la boxe am luat aproape 280/h si cum nu am setat nimic la masina am vazut ca acolo era limita maxima maxima la cit ducea cutia, asta combinata cu frine de motor destul de brutale a facut ca pina la sicana sa-mi moara motorul, sa plesneasca (deci nu iarta orice).Diferentele se vad mai bine (adica cit de greu e un simulator, considerind ca te-ai obisnuit cu ele) cind te dai niste ture dupa aia pe un arcade.Obisnuit cu RBR de exemplu cind joc colin mi se pare de multe ori ridicol de usor, dupa 2 saptamani de GTR sau LFS daca dai un Toca ramai nedumerit de ce sta asa lipita masina de drum .
Ce masina ai ales? Eu am mers cu Ferrari, pe moment mi-e mai placuta la vedere .Lambo o fi mai rapid?
Si intr-adevar, cred ca demo-urile in general sunt putin mai slabe si ca aspect si ca si fizica decit versiunile full.

GEGE is offline    Reply With Quote