View Single Post
Old 27-07-2006, 15:32   #8 (permalink)
Matrix
standalone

User Trading System

În mare, sistemul funcţionează în felul următor:
1) Vreau să dau un rating cuiva:
a) Accesez fereastra de acordare rating (ori din afişare utilizator avizat in thread, ori din memberinfo)
b1) Dacă sunt cumpărător trebuie să specific thread-ul iniţiat de vânzător (cel vizat)
b2) Dacă sunt vânzător trebuie să specific thread-ul iniţiat de mine şi unde a postat cumpărătorul (cel vizat)
c) Acord calificativ (-/0/+)
d) Submit
e) Automat se trimite mesaj privat către cel avizat cu referire la faptul că i-am acordat un calificativ

2) Vreau să imi accesez rubrica personală
- Mă duc sus în navbar, lângă "CG Shop" şi accesez link-ul "CG Trader"

3) S-a acordat un calificativ în mod eronat sau este vorba de ceva cu rea intenţie:
- Un "Trade Operator" accesează datele incriminate şi efectuează operaţia de ştergere. Se pot acorda warn-uri, ban-uri sau ştergeri de cont în funcţie de situaţie.

4) Vreau sa vad ratingul unui utilizator:
- Este afişat la nivel de user (sub numărul de posturi) doar pe forumurile de publicitate
- Este afişat la nivel de profil de utilizator (member info)

Regulile de pasare ale thread-ului la rating sunt următoarele:
1. Dacă eşti vânzător trebuie ca thread-ul să fie iniţiat de tine şi cel căruia îi dai calificativ să se regăsească ca poster în thread
2. Dacă eşti cumpărător trebuie sa te regăseşti ca poster în thread, iar cel căruia îi dai calificativ să fie iniţiatorul thread-ului
3. Dacă este schimb trebuie ca ambele părţi să se regăsească în thread (nu mai ştiu dacă trebuie să fie vreuna din părţi iniţiatoarea thread-ului)

Aveţi ataşate câteva ecrane drept exemplu.

Matrix is offline