OFFTOPIC:
Experienta neplacuta:
Ma duc sa ma tund in acelasi loc unde ma tund mereu... ca doar e ca si cum frizerul meu la care ma tund...
In fine ajung acolo pe la 7:30 pm , o echipa de muncitori zoreau pe afara - lucrau baietii tare de tot si inauntru... in fine zic sa intru... ma trezesc cu un raspuns ca nu se poate intra... bla bla renovatii...
Aveam o petrecere mai tz si am zis ca tre sa ma aranjez, zis si facut... ma duc alaturi la 2 strazi departare... un loc intunecat cu multi copaci afara - stau un pic la "coada"... si imi vine randul.
Baga aia masina sa imi ia un pic din lateral si nu mai merge masina (dupa ce luase deja o bucata) de ce nu mai merge? pai curentul nush ce naiba avea nu era puternic indeajuns...
F bine zic ia-o la foarfec.
Si se apuca proasta aia... si tunde... ii mai spun cum... ii zic iarasi... a naibii ca m-am tuns de toti banii

Cel mai prost din viata mea tuns cred... ca sa nu mai zic ca neoanele se inchideau usor si iar se aprindeau... cam 30%.
Morala cred ca ar fi: daca nu ai o recomandare buna o poti pati... si nu imi era de altceva decat de petrecere si de serviciu...