| Fake fara indoiala!
Este fake! Eu am fost vara trecuta pe Costa del Sol, mai precis in Palma de Mallorca si am fost stupefiata sa vad cate astfel de exemplare fake erau! Se vedea foarte clar ca sunt fake-uri dat fiind faptul ca aveau un X in loc de V.. e firesc, altfel ar fi dati in judecata de firma in sine! Iata ca si aceasta poseta are un semn distinctiv si anume literele intoarse!
In plus, culoarea nu a fost perfect imitata, lucratura de asemenea, deci nu incape indoiala ca este un fake! La noi nu au poposit inca prea multe, dar afara, mai ales in statiunile astea foarte populate exista nenumarate fake-uri de la Gucci, LV, Bulgari si alte marci, deci sa nu ne lasam pacaliti asa cu una cu doua cumparand prostii, cheltuind bani aiurea si alimentand ideea ca romanii saraci, bogati, tot nu renunta la snobismul asta de doi lei !
Daca iti permiti o geanta LV, cumpar-o direct de la sursa! Daca vrei un inel Bulgari, poti face acelasi lucru! Mai exista si variante de genul... un roman iute de mana a furat-o din vreo reprezentanta LV ( ca despre asta vorbim acum) si acum o vinde la jumatate de pret... nu stiu ce-i mai josnic.. sa porti un LV original furat de un roman "priceput" sau sa porti o geanta normala, de bun gust, de calitate, la un pret suportabil pentru buzunarul nostru... ia sa ne gandim putin asa !
|