Am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri... confirm cele spuse de
d3cib3l (ai uitat de siringa cu vasilina pt. radiatoare!
l.ed.: mi-am amintit! sa mentionam si ca mobo este
socket 462/A) si
MOD. Mobo de la
MOD e pe RiMM din pacate; din asta inca nu avem si nici nu prea sunt gasite pe toate drumurile... dar si cand sunt, daca ati vedea cum merg!
De asemeni, userul
gpasculete a donat o multime de chestii utile: 3 surse AT, 2 carcase AT, 5 HDD micute, 1 FDD, 1 CDROM, 3kit-uri PI + mobo socket7, 2 p.v. PCI S3, 1 LAN PCI, 1 sunet ISA, o punga de cabluri IDE/FDD...
Am mai strans de pe saitul
okazii.ro (2 licitatii):
-kit K6 2 @ 450MHz + mobo socket7 + p.v. PCI Hercules;
-------------
- kit Celeron300 + mobo slotI ATX + p.v. SIS PCI
- kit K6 xxx + mobo socket7
- 2 p.v Trident PCI
- 2 procesoare PI (100/133)
- 3 CDROM
- mouse ser.
- 2 HDD cu probleme (unde esti tu
Yoshi tata... BAFTA! sa-ti afli un job cf. dictonului cu orice sut in cur...)
-------------
Ben, de ce induci in eroare lumea? ti-am dat cateva telefoane si ti-am si spus unde suntem, ce facem si ce primisem pana atunci... de ce esti rau?! daca eu nu mai pot de oboseala si cad din picioare, trebuie sa stau ca huhurezu' dupa miezu' noptii sa numar si sa scriu tot pe sait, ca maine nu mai era o zi... offfffff uite ca am facut-o! sa vedeti ce sexy voi fi eu maine cu scobitori in pleoape la servici... (pt. ca, spre uimirea telespectatorilor, unii mai au si servici si de obicei cand termina munca se duc acasa, mananca, mai trag poate un pui de somn, se scoala, beau o bere-doua cu vecinu' de la 6, se mai uita la un meci, pe urma se culca iar; ei nu, eu umblu pe coclauri ca sa putem face un bine impreuna si cand reusesc sa-mi trag sufletul, ce vad? ca merit - TOT EU! - suturi in cur. Bine, uitasem ca la noi se aplica zicala ca sa se dea cu biciul in calu' care trage... Sa vedem in cine o sa mai dati cu biciul cand o muri si calu' asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Concluzie: intrucat sediul din Agronomie se pare ca va fi mutat si inca nu se stie unde, tot ce am adunat in seara asta a ramas la mine. Cine are dubii, poate veni pana in Vitan si ii prezint toata "colectia".
O noapte linistita, copii! pe maine....