Quote:
|
Originally Posted by dragosmd ...Ben, de ce minti lumea? ti-am dat cateva telefoane si ti-am si spus unde suntem, ce facem si ce primisem pana atunci... de ce esti rau?! |
ESTE
ABSOLUT HALUCINANT CEEA CE AFIRMI...
ABSOLUT HALUCINANT! Quote:
|
Originally Posted by dragosmd Concluzie: intrucat sediul din Agronomie se pare ca va fi mutat si inca nu se stie unde, tot ce am adunat in seara asta a ramas la mine. Cine are dubii, poate veni pana in Vitan si ii prezint toata "colectia". |
iar
CONCLUZIA TA... este
SI MAI HALUCINANTA (pentru ca nu reiese de nicaieri - sau nu mai stiu eu sa citesc... nici macar printre randuri)
sunt pur si simplu STUPEFIAT... astept lamuririle sau INDREPTAREA ACTUALEI SITUATII... printr-o MASURA... sau alta...
HABAR NU AVEAM CA VREI SA PREIEI TOT DEPOZITUL - si,
normal, "
Proiectul pentru copiii saraci"... o sa-l intreb si pe
mokilo... ca doar cu el ai fost azi... si tot repeta pe messenger ca TU i-ai spus sa le duceti la TINE...
ASA CEVA... NU S-A MAI INTAMPLAT NICIODATA pana acum... de aceea sunt si surprins asa cum n-am fost vreodata!
TREBUIE sa vedem cum facem... pentru ca
vad ca ai luat - unilateral - o hotarare fara precedent!
L.E.
Quote:
|
Originally Posted by korby Deci, totuşi sunt "câteva" şanse să nu mă fi înşelat.  |
am dorit sa nu intrebuintezi anumite cuvinte... am insistat.. pentru ca erau ofensatoare la adresa lui dragos... si uite ce a scris el!... ce mai e de adaugat?
eu iti multumesc oricum pentru grija ta!