View Single Post
Old 22-08-2006, 01:03   #1005 (permalink)
Ben Ami
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by dragosmd
...Ben, de ce minti lumea? ti-am dat cateva telefoane si ti-am si spus unde suntem, ce facem si ce primisem pana atunci... de ce esti rau?!
ESTE ABSOLUT HALUCINANT CEEA CE AFIRMI... ABSOLUT HALUCINANT!
Quote:
Originally Posted by dragosmd
Concluzie: intrucat sediul din Agronomie se pare ca va fi mutat si inca nu se stie unde, tot ce am adunat in seara asta a ramas la mine. Cine are dubii, poate veni pana in Vitan si ii prezint toata "colectia".
iar CONCLUZIA TA... este SI MAI HALUCINANTA (pentru ca nu reiese de nicaieri - sau nu mai stiu eu sa citesc... nici macar printre randuri)

sunt pur si simplu STUPEFIAT... astept lamuririle sau INDREPTAREA ACTUALEI SITUATII... printr-o MASURA... sau alta... HABAR NU AVEAM CA VREI SA PREIEI TOT DEPOZITUL - si, normal, "Proiectul pentru copiii saraci"... o sa-l intreb si pe mokilo... ca doar cu el ai fost azi... si tot repeta pe messenger ca TU i-ai spus sa le duceti la TINE...

ASA CEVA... NU S-A MAI INTAMPLAT NICIODATA pana acum... de aceea sunt si surprins asa cum n-am fost vreodata!
TREBUIE sa vedem cum facem... pentru ca vad ca ai luat - unilateral - o hotarare fara precedent!

L.E.
Quote:
Originally Posted by korby
Deci, totuşi sunt "câteva" şanse să nu mă fi înşelat.
am dorit sa nu intrebuintezi anumite cuvinte... am insistat.. pentru ca erau ofensatoare la adresa lui dragos... si uite ce a scris el!... ce mai e de adaugat?
eu iti multumesc oricum pentru grija ta!
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote