Quote:
|
Originally Posted by Dr_V Ben, Dragos - nu va mai batetzi cap in cap ca berbecii. Dati impresia falsa ca ceva n-ar fi in regula. Vorba-ceea, stie toata lumea cu ce e pavat drumu spre iad...  |
pai
NU ESTE DELOC in regula... si doar daca citesti ce s-a scris mai sus...
vezi (asa cum oricine poate citi!).
Quote:
|
Originally Posted by Dr_V Mai multa organizare si rabdare si mai putzin orgoliu nu strica. |
la ce mi-ar folosi mie orgoliul? sa fac
ce cu el? mi se pare ca am facut mai mult decat imi permiteam... ba chiar - citind cateva posturi de mai sus - am impresia ca am
DEZorganizat. am impresia ca totul poate fi sters cu un burete imaginar (si imaginat cat ai pocni din degete)... ca un singur om care ma arata cu degetul si zice ca MINT concentreaza mai multa
dreptate decat toate nenorocitele de posturi care s-au scris in threadul asta de cateva luni incoace. mai am impresia si ca MI S-A PARUT ca au existat oameni care au lucrat la proiect si AU PLECAT cu banii pe care li-i dadusem sa cumpere cate ceva... am impresia ca MI S-A PARUT ca unii cred ca pot sa se "evapore" fara ca nimeni sa-si aduca aminte ca mai au datorii...
da' oare AM IMPRESII sau SINTETIZEZ? Quote:
|
Originally Posted by Dr_V Cred ca e clar pentru toata lumea ca Dragos n-a dus la el donatiile cu vreun scop tenebros. Ben se agita cum ii e felul si de data asta chiar a exagerat un pic. Dar nici Dragos nu s-a grabit sa posteze....UF! |
deci eu exagerez cand donatiile sunt duse
pentru prima data in alta parte? exagerez cand se afirma ca
o sa se mute "depozitul", ba chiar se face aluzie... UNDE ANUME?
Quote:
|
Originally Posted by Dr_V Si eu si Dragos tinem acasa la noi succesiv kituri si piese de la proiect pentru a asambla sisteme. Pentru fiecare e mai comod asa, avand la dispozitie toate uneltele proprii si putand lucra cand are timp... |
tineti ceea ce AM CAZUT DE ACORD IMPREUNA... este foarte corect... dar azi cine i-a spus lui dragos sa le duca la el in loc sa fie
CA SI PANA ACUM?
mai are vreun sens intrebarea mea cand el scrie ce scrie si concluzioneaza ce concluzioneaza?
hai sa rezum ce a scris Dragos:....
BEN MINTE si
DEPOZITUL SE MUTA.
pai vreau si eu un link in care am mintit.. si unul in care sa fi discutat despre mutarea depozitului... imi poate oferi cineva un asemenea link? (am scris atat de mic pentru ca nu vreau sa tineti cont prea tare de dorintele mele)
sa-mi spuna si mie cineva -
va rog - cum sa procedez in continuare... pentru ca am obosit un pic... si imi aduc aminte ca dintre toti... doar eu nu am avut un cat de mic concediu in care sa ma odihnesc si sa iau hotarari atat de spectaculoase ca cele care m-au impresurat astazi...