View Single Post
Old 22-08-2006, 10:51   #1010 (permalink)
IraqI_Freedom
Registered User

IraqI_Freedom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ben Ami
mai am impresia si ca MI S-A PARUT ca au existat oameni care au lucrat la proiect si AU PLECAT cu banii pe care li-i dadusem sa cumpere cate ceva... am impresia ca MI S-A PARUT ca unii cred ca pot sa se "evapore" fara ca nimeni sa-si aduca aminte ca mai au datorii... [I]da' oare AM IMPRESII sau SINTETIZEZ?

Ben colega dak te referi la mine te insheli amarnic. Eu de cind am plecat va urmaresch pasiv shi astept... sa se mai schimbe ceva in atitudinea ta.
Hai sa postez cite ceva din ce-i la mine:
-4x soket 370 mobos, sunet, video onbord, chipset sis 630
-1x soket 370 mobo, sunet onboard, AGP, shipset via...
-1x soket A mobo, sunet video lan onboard, agp, sdram, shipset sis....
-1x sursa atx 350w
-1x tastatura usb
Dak am uitat ceva te rog ben sa imi aduci aminte.

In legatura cu atitudinea lui ben. (vad ca tot vrei sa ma ataci mane)
Poate imi spune cineva dak este ok sa acoperi datoria unui ex. coleg in proiect cu bani donatzii de la diferite persoane!!!
Si tot ce mi-a spus ben in legatura cu asta a fost : "Ce vrei mane eu am facut rost de banii aceia ." Nu cred ca dak ai facut tu rost de banii aceia itzi da dreptul sa ii foloseshti in a acoperii datoriia lui Mili de 210RON.

Cind are cineva timp va rog sa venitzi sa ridicatzi aceste piese de la mine pt ca eu nu veau sa mai am nik de a face cu acest proiect.

contact cnx : 0724204953
cosmo : 0765514971

IraqI_Freedom is offline    Reply With Quote