Pai sa reformulez, poate asa intelegi:
Ipoteza: "magazia" din Agronomie se muta. (nu se muta "undeva" ci pur si simplu vi s-a spus ca pana pe 20.09.2006 trebuie eliberat spatiul. Incotro, ramane de vazut. IN NICI UN CAZ LA MINE!) Fapt prezentat verbal, sambata seara de Nata si de tine. Linkul e doar catre buzele voastre si urechile mele. Deci tu poti sa afirmi ca asa ceva nu s-a spus, pentru ca mie, naiv, nu mi-a venit ideea sa si inregistrez tot ce vorbim. Si daca tu nu intelegi, asta e. N-ar fi prima data cand vorbim impreuna si ne intelegem separat... Sper insa ca toti ceilalti cititori ai acestui forum sa nu ma vada de acum incolo ca pe un mic/mare monstru mincinos si talhar.
Concluzie: (presupunand ca ipoteza e reala si corecta): de ce sa caram tot ce adunasem (aseara) pana acolo, daca tot vor trebui in curand mutate?!? Poate ca am gresit crezand ca scap asa usor cu o decizie care mie mi s-a parut corecta si logica (avand in vedere si faptul ca, la inceputul proiectului, o parte din donatii au ajuns si la mine, pana sa fie sala pusa cu amabilitate la dispozitie). Sa vreau eu sa preiau depozitul si proiectul? unde scrie asta? Nu dragule, dimpotriva, ti le las tie pe amandoua, ca eu nu le-am vrut si nu le vreau; tot ce am vrut a fost sa ajut. Macar despre mine nu poti spune ca au iesit vreodata mai putine chestii decat au intrat (vezi procesoare socket A, harduri SCSI - carora li s-ar fi potrivit de minune cablul LVD primit aseara!... si se pare ca si altele). Pacat ca nu s-a facut (sau poate chiar nu s-a dorit asta vreodata?!) mereu ceea ce incepusem eu in
saitul "frate" al acestui proiect, unde la inceput am pus intr-o baza de date toate "chestiile" donate. Dar eu am fost singurul care faceam asta, iar majoritatea donatiilor ajungeau la "magazie"; si nu erau scrise acolo. S-a ajuns astfel sa nu se mai stie practic la un moment dat ce avem!!! Sambata am stat pana la 03:30 acolo, la sala, sa inventariez tot ce era in rafturi. Oare de ce eu pot si
Ben nu? eu tai orasul in doua (Vitan - Agronomie) si el trece dintr-un camin in altul. Eu numaram si el ridica haltere... mda... cine e fraier aici?!? A suflat el vreo vorbulita despre asta, de sambata pana azi? din pacate, nu... Deci cine posteaza mai greu, eu sau el? Sau inca nu trebuie sa se stie ca s-a inceput inventarul?
Later edit: stati asa, ca mai e ceva la capitolu' asta: "magazia" nu este numai ce se afla in sala (si mi se paruse firesc asta, pana aseara, cand au inceput sa-mi rasara oarece banuieli - chichitele marunte si de valoare: proace mai bune, harduri mai mari, memorii SD/DDRAM, etc. - sa nu fie lasate acolo unde ar fi putut umbla - teoretic - oricine, ci sa stea la
Ben in camera...). Cand am plecat (era deja duminica dimineata) l-am rugat pe
ben sa faca si el ceea ce ma vazuse pe mine facand timp de cca 8 ore acolo: sa numere si sa faca o lista cu tot ce are el in camera. A vazut cineva lista asta??? eu unul, nu. Atasez si o arhiva cu pozele foilor scrise de mine si de
nokia2010 in seara de sambata, sa nu creada nimeni ca vorbesc aiurea. Lipsesc din acele foi cateva surse AT (cca 8) si un ATX, dar Compaq care nu se pupa in carcasele standard. Mai sunt si vreo 8...10 surse de HP Vectra din ale lungi si inguste, de la modelele antice 486/PI.
Link catre convorbirea telefonica de aseara, iarasi nu am; doar o poza a display-ului telefonului meu care arata faptul ca am vorbit. Ce am vorbit - asta deja e cuvantul tau contra celui al meu. Nu are rost sa ne contrazicem, pentru ca fiecare va sustine varianta lui, fara insa a o putea si dovedi.
Dr_V > din pacate, ceva chiar NU e in regula... Dar ca sa pun lucrurile la loc,voi inapoia TOT ce este acum la mine (si sunt lucruri pe care mereu le-am postat, nu le-am luat pe ascuns) inclusiv cele pe care le-am cumparat din banii mei tot pt. proiect. Sau care mi-au fost donate mie de prietenii mei. (de care de asemeni am scris la timpul cuvenit!). Exceptie: calculatorul pregatit pt.copilul din Deva care e deja gata si sambata trebuie sa vina un unchi al lui sa-l ia si sa i-l duca acasa. Despre care (calculator) sper sa pot posta ulterior cum a ajuns, asa cum s-a facut in marea majoritate a cazurilor.
Si nici nu voi mai pune mana pe nimic dupa aceea. Din punct de vedere al participarii directe la proiect, voi fi OUT. Daca cineva va avea nevoie de un sfat, o vorba buna, un surub de M3.5, voi fi pe-aproape. Dar atat. Nu mi se pare in nici un caz corect sa fiu tratat in felul asta, mai ales in public.
Ai dreptate ca trebuie organizare mai buna; am spus-o de nenumarate ori.... ii las pe altii mai tineri si cu nervii mai tari sa incerce acest lucru.
nokia > scuze de un milion de ori, tocmai pe tine te-am uitat... dar dupa flame-ul inceput aici, recunosc - am cedat nervos si nu am mai reusit sa gandesc si sa actionez coerent pentru cateva ore bune, asa ca am renuntat, in ideea ca azi voi fi putin mai linistit si mai limpede.
-----------------------------------------------
Sincer mi-a parut bine ca atat cat am putut, am ajutat; mi-a parut bine sa cunosc oameni si locuri noi si chiar mi-a facut placere sa lucram
in echipa.