View Single Post
Old 22-08-2006, 14:43   #1013 (permalink)
Ben Ami
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by IraqI_Freedom
Ben colega dak te referi la mine te insheli amarnic. Eu de cind am plecat va urmaresch pasiv shi astept... sa se mai schimbe ceva in atitudinea ta.
Hai sa postez cite ceva din ce-i la mine:
-4x soket 370 mobos, sunet, video onbord, chipset sis 630
-1x soket 370 mobo, sunet onboard, AGP, shipset via...
-1x soket A mobo, sunet video lan onboard, agp, sdram, shipset sis....
-1x sursa atx 350w
-1x tastatura usb
Dak am uitat ceva te rog ben sa imi aduci aminte.

Ai uitat Iraqi, ai uitat ca e vorba de o sursa nou-noutza, pe care ti-am platit-o de vreo 2-3 luni si ai mai uitat de tv-tunerul de la fuzzy (asta pentru ca memoria nu-mi joaca inca feste). Dar stai linistit... in tot timpul asta i-am oferit convorbirile noastre pe messenger si lui siven01... ca sa vada cineva cat de mult incerc sa te aduc inapoi dupa pauza fortata pe care ai ales-o... ah, si lui fratiijderi, si chiar si altora... nu fac chiar nimic de unul singur, iar faptul ca ai lasat balta ce ai construit pana atunci a nascut suficient de multe intrebari si raspunsuri in timpul asta.
Quote:
In legatura cu atitudinea lui ben. (vad ca tot vrei sa ma ataci mane)
Poate imi spune cineva dak este ok sa acoperi datoria unui ex. coleg in proiect cu bani donatzii de la diferite persoane!!!
Si tot ce mi-a spus ben in legatura cu asta a fost : "Ce vrei mane eu am facut rost de banii aceia ." Nu cred ca dak ai facut tu rost de banii aceia itzi da dreptul sa ii foloseshti in a acoperii datoriia lui Mili de 210RON.
i-am dat 2 mil - de la kronozom - in fata voastra... pentru a lua harduri mici. omul a disparut si eu te-am rugat (nu numai pe tine, stai linistit!) sa nu te duci peste om in casa.. in speranta ca-si va reveni... pentru ca asa e crestineste... in acea perioada de unde Doamne iarta-ma decat de la mine puteam sa pun banii inapoi? (dar discutia este superflua, intrucat exista suficiente date pe thread, si despre asta am scris destul si am vorbit cu fiecare in parte cat de bine am putut).
Quote:
Cind are cineva timp va rog sa venitzi sa ridicatzi aceste piese de la mine pt ca eu nu veau sa mai am nik de a face cu acest proiect.
contact cnx : 0724204953
cosmo : 0765514971
nu mai vrei sa ai de-a face cam de multisor... e numai si numai vina mea si p-asta mi-o recunosc... si pe tine te-am asteptat... pentru ca asa e crestineste. dealtfel... se observa usor din discutiile purtate pe messenger... verba volant scripta manent ... am facut tot ce mi-a stat in putinta! iar acum am atasat si discutiile.
Attached Files
File Type: doc Iraqi.doc (24.5 KB, 48 views)
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote