View Single Post
Old 22-08-2006, 15:24   #1016 (permalink)
mokilo
Registered User

mokilo's Avatar

Iraq permite-mi sa te corectez putin...Eu cred ca ca nu a luat o intorsatura gresita ci doare au aparut niste mici dispute si idei contradictorii care nu fac decat sa dauneze proiectului( Daca lumea vede toate posturile astea cred ca si-ar schimba un pic parerea despre acest si proiect si cred ca nu e chiar bine tocmai cand proiectul a prins mare incredere din partea multora sa se inceapa tot felul de certuri pe aici.certurile se pot clarifica si pe messenger si daca chiar e ceva GRAV sa se posteze aici sa stie si lumea despre anumiti useri ce fac.Asta e doar parerea mea personala si daca gresesc cu ceva rog sa ma contrazica cineva si sa-mi explice!
Am mai zis:SUNTEM o echipa si e normal ca sa apara neintelegeri dar aceste neintelegeri trebuie rezolvate in echipa.
Sunt nervi si stres mult din partea unora si e normal ca un om nervos si stresat sa reactioneze gresit(mai ales daca nu doarme f mult pe noapte si altele).
Va rog INSISTENT sa terminam cu toata chestia asta aici pe forum si sa-ncercam sa fim iarasi o echipa.Cel mai bine e sa ne intanlim toti odata sa se vb calm si linistit!

Sa auzim numai de bine despre acest proiect pt ca copiii au NEVOIE de FIECARE dintre noi care ii putem ajuta!!!

mokilo is offline    Reply With Quote