View Single Post
Old 22-08-2006, 16:23   #1019 (permalink)
Ben Ami
Registered User

Ben Ami's Avatar

Quote:
Originally Posted by dragosmd
Pai sa reformulez, poate asa intelegi:
Ipoteza: "magazia" din Agronomie se muta. (nu se muta "undeva" ci pur si simplu vi s-a spus ca pana pe 20.09.2006 trebuie eliberat spatiul. Incotro, ramane de vazut. IN NICI UN CAZ LA MINE!) Fapt prezentat verbal, sambata seara de Nata si de tine. Linkul e doar catre buzele voastre si urechile mele. Deci tu poti sa afirmi ca asa ceva nu s-a spus, pentru ca mie, naiv, nu mi-a venit ideea sa si inregistrez tot ce vorbim. Si daca tu nu intelegi, asta e. N-ar fi prima data cand vorbim impreuna si ne intelegem separat... Sper insa ca toti ceilalti cititori ai acestui forum sa nu ma vada de acum incolo ca pe un mic/mare monstru mincinos si talhar.
Desi nu observ din care post DE PE THREAD poate pleca o asemenea ipoteza... am sa te intreb direct: am zis eu CA SE MUTA depozitul din Agronomie?... nu Dragos, TU ai avansat propunerea sa-l mutam din Agronomie... si nu odata, ci de mai multe ori (de tot atatea ori de cate eu NU am zis DA). si era normal sa zic nu din moment ce voiai sa-l mutam intr-o locatie AFARA din Bucuresti... la naiba, oamenilor li se pare oricum ca e prea departe... deci propunerea ta nu statea in picioare d.p.d.v logic!
Quote:
Concluzie: (presupunand ca ipoteza e reala si corecta): de ce sa caram tot ce adunasem (aseara) pana acolo, daca tot vor trebui in curand mutate?!? Poate ca am gresit crezand ca scap asa usor cu o decizie care mie mi s-a parut corecta si logica (avand in vedere si faptul ca, la inceputul proiectului, o parte din donatii au ajuns si la mine, pana sa fie sala pusa cu amabilitate la dispozitie). Sa vreau eu sa preiau depozitul si proiectul? unde scrie asta? Nu dragule, dimpotriva, ti le las tie pe amandoua, ca eu nu le-am vrut si nu le vreau; tot ce am vrut a fost sa ajut. Macar despre mine nu poti spune ca au iesit vreodata mai putine chestii decat au intrat (vezi procesoare socket A, harduri SCSI - carora li s-ar fi potrivit de minune cablul LVD primit aseara!... si se pare ca si altele). Pacat ca nu s-a facut (sau poate chiar nu s-a dorit asta vreodata?!) mereu ceea ce incepusem eu in saitul "frate" al acestui proiect, unde la inceput am pus intr-o baza de date toate "chestiile" donate. Dar eu am fost singurul care faceam asta, iar majoritatea donatiilor ajungeau la "magazie"; si nu erau scrise acolo. S-a ajuns astfel sa nu se mai stie practic la un moment dat ce avem!!!
am incercat sa nu fragmentez mai tare... dar a trebuit sa incep sa scriu la acest moment al srierii tale pentru ca s-au adunat excesiv de multe INEXACTITATI. si o sa le iau pe rand:
- nu trebuie nimic mutat nicaieri... pentru ca nimeni nu face dupa capul lui si fara sa se consulte CU TOTI ceilalti... (sper ca am incheiat referirile la mutat... chiar aici);
- o parte din donatii au ajuns la inceputul proiectului la tine - zici tu - dar nici eu si nici tu NU am hotarat SA LE MUTAM de la tine, a fost o hotarare la care am participat mai toti. pur si simplu CAUTASEM si GASISEM o locatie pentru ele (asta ca sa nu se inteleaga... ca ne-a fost oferita - vezi? amanuntele astea sunt scrise undeva pe thread... daca ai rabdare chiar le gasesti);
- sa vrei sa "organizezi" lucrurile (observi ca intrebuintez eufemisme) este EVIDENT de cand s-a luat decizia sa mutam lucrurile de la tine si ai fost "retrogradat" (nu de catre mine - si stii si asta) din functia de moderator de pe grupul yahoo... la naiba, stersesei toate posturile oamenilor si TOT PE THREAD sunt motivele pentru care TI s-au intamplat toate astea (nu mai rascolesc... pulberile!);
- "despre tine" nu pot spune ca au iesit vreodata mai putine chestii decat au intrat (vezi procesoare socket A, harduri SCSI - carora li s-ar fi potrivit de minune cablul LVD primit aseara!... si se pare ca si altele). Ce Doamne iarta-ma de exprimare este asta? daca faci referire la 1700-ele de mai demult... el a fost folosit pentru repararea placilor de baza care se afla la Iraqi (si sper ca lasi balta sugestiile in regiunea asta!)... daca te referi la SCSI-urile care au ajuns la yoshy262 sper ca iar vrei sa stai in banca ta si sa nu mai insinuezi tampenii (uite, na! ca acum chiar trebuie sa scriu in timp ce-mi tremura mainile pe taste)... daca TU nu esti in locurile unde oamenii s-au straduit sa schimbe una si alta... in folosul "proiectului pentru copiii saraci"... nu inseamna ca nu esti bagat in seama, nu inseamna nici ca se fac fara stirea ta, nu inseamna ca TOTI CEILALTI vor sa-ti ascunda ceva, ci ca pur si simplu NU AI TIMPUL NECESAR sa fi in toate locurile, deodata... Pai eu l-am rugat pe Dr_V sa faca o gramada de schimburi, daca tu nu erai de fata inseamna ca OAMENII care au avut de-a face cu noi... nu au existat? ori ca am facut "afaceri"? cu chestii care mai si stii (si cam toti stiu) ca nu le prea suport (si ma refer la 386-ele, 486-ele, pI-urile de care tot vreau sa scap, la imprimantele matriceale pentru care Dr_V a muncit CA UN ROB, la cele 80 de surse... si la toate celelalte mizerii de care nu stii si pe care acelasi Dr_V le-a rezolvat)... la naiba... cand faci ASEMENEA INSINUARI... inseamna ca te-a lovit DAMBLAUA, nu caldura...
- cat despre "majoritatea donatiilor ajungeau la "magazie"; si nu erau scrise acolo" nici n-am ce scrie in plus fata de ce DEJA s-a scris pe thread... nu cred ca exista UN SINGUR DONATOR pe care sa nu-l fi rugat sa scrie ce a adus... si nici nu mai stiu in cate posturi am atras atentia asupra acestui fapt... pur si simplu vrei sa insinuezi o ultima (in paragraful ales de mine) prostie... pentru ca e usor sa faci asta atunci cand vrei sa parasesti "barca". la naiba, nu inteleg de ce vrei sa manjesti... munca tuturor celorlalti... de zi cu zi (zile in care SI EI aveau servicii, si ei aveau neveste/prietene, aveau obligatii ca oricare alt om). sa-ti mai atrag atentia ca fiecare face CE POATE, CAND POATE, DACA POATE si CUM SE PRICEPE MAI BINE?.... vrei sa contorizezi de cate ori si in cate ocazii am tot repetat asta? sau continui sa ne mai "dezvalui" cine stie ce "intunecime"?
Quote:
Sambata am stat pana la 03:30 acolo, la sala, sa inventariez tot ce era in rafturi. Oare de ce eu pot si Ben nu? eu tai orasul in doua (Vitan - Agronomie) si el trece dintr-un camin in altul. Eu numaram si el ridica haltere... mda... cine e fraier aici?!? A suflat el vreo vorbulita despre asta, de sambata pana azi? din pacate, nu... Deci cine posteaza mai greu, eu sau el? Sau inca nu trebuie sa se stie ca s-a inceput inventarul?
full de asi de inexactitati flagrante in paragraful asta:
- ma bucur ca nu ai dat de inteles ca esti singur... si ma bucur ca ai participat la ceea ce te rugasem de atata timp... la un inventar... "ma bucur" si ca ai uitat sa spui cine te-a batut la cap.
- apoi, apropo de taiat orasul in doua... nu cumva iti aduci aminte ca vreodata ti-am platit taxiul ca s faci asta? sau de doua ori, sa fi fost? hai sa zicem ca DOAR in noaptea de sambata spre duminica ai stat sa pui lucrurile la punct si hai sa nu amintim ca am facut singur treaba asta DE FIECARE ALTA DATA cand voi (normal si logic!) plecati la casele voastre si eu ramaneam ca huhurezu' sa le potrivesc pe rafturile alea... probabil ca si asta era tot un fel de "organizare"... la naiba... poate ca doar in cateva sambete n-am cautat sa te pacalesc cu vreun suc sau ceva dulce, poate ca nici nu-mi amintesc de cate ori te-am invitat la masa... si - in mod sigur - nu vreau sa mai stiu de cate ori mi-au zis unii si altii ca NU E NORMAL sa fac asa ceva.
- chiar n-ai gasit nici o referire pe thread despre toate astea sau despre sambata in care am ramas DOAR pana la 3 noaptea?
- "Sau inca nu trebuie sa se stie ca s-a inceput inventarul?"... pfuiii... chiar citesti ce scrii?... acum serios vorbind... ce Doamne iarta-ma ai vrut sa scrii? ce trebuie sa inteleaga omul? de ce sa nu stie cineva asa ceva? mai... ce de intrebari tampite... (arunca nebunu' cu o piatra in lac si nshpee intelepti sar s-o scoata... ma rog, ceva de genul asta!)
Quote:
Later edit: stati asa, ca mai e ceva la capitolu' asta: "magazia" nu este numai ce se afla in sala (si mi se paruse firesc asta, pana aseara, cand au inceput sa-mi rasara oarece banuieli - chichitele marunte si de valoare: proace mai bune, harduri mai mari, memorii SD/DDRAM, etc. - sa nu fie lasate acolo unde ar fi putut umbla - teoretic - oricine, ci sa stea la Ben in camera...). Cand am plecat (era deja duminica dimineata) l-am rugat pe ben sa faca si el ceea ce ma vazuse pe mine facand timp de cca 8 ore acolo: sa numere si sa faca o lista cu tot ce are el in camera. A vazut cineva lista asta??? eu unul, nu. Atasez si o arhiva cu pozele foilor scrise de mine si de nokia2010 in seara de sambata, sa nu creada nimeni ca vorbesc aiurea.
---va urma---
(Proiectul pentru copiii saraci http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351)

Ben Ami is offline    Reply With Quote