---urmeaza deja---
iar ce ai scris mai sus... e MONUMENTAL... prin proportia de insinuare contra fapt real... PAI CINE NU STIE ASTA? ca lucrurile mai mici si mai de valoare (ori care au nevoie de cineva care sa le repare) le tin in alt loc decat "hardughiile"? kronozom, Dr_V, sitax, florin, Iraqi, mokilo, radoiemydor (si toti care stiti astfel de "banuieli") de ce lui Dragos incep sa-i vina astfel de idei tocmai acum? acum "pe bune"... acum le-a aflat el sau vrea sa aduca pentru cei care nu au avut rabdare sa citeasca toate aceste pagini... o "revelatie"?
- uite ca Dragos afla abia acum ca trebuia sa dau jos din pat 4 monitoare NUMAI CA SA POT DORMI, uite cum zice si ca M-A RUGAT sa fac o lista desi
EU L-AM RUGAT SA VINA SA CONTINUE... ca nu mai dura mult (ce-mi era ora 3 si ce-mi era ora 4?)... deci daca L-AM RUGAT EU sa vina sa COTROBAIE prin TOATA CAMERA MEA... inseamna ca aveam ceva de ascuns?... De cate ori a venit cineva la mine (si au venit PE PUTIN 30 de insi de pe acest FORUM...) a observat cineva ca ma feresc? ca ascund ceva? ca ma precipit?... haida, de! ca e chiar nefireasca intrebarea mea... imi cer scuze tuturor celor care au venit si au observat "minunatele mele conditii de trai" (poate scrieti cateva cuvinte despre aceste lucruri...)
Quote:
|
Originally Posted by dragosmd Link catre convorbirea telefonica de aseara, iarasi nu am; doar o poza a display-ului telefonului meu care arata faptul ca am vorbit. Ce am vorbit - asta deja e cuvantul tau contra celui al meu. Nu are rost sa ne contrazicem, pentru ca fiecare va sustine varianta lui, fara insa a o putea si dovedi. |
nu ma pune pe picior de egalitate cu tine... NICIODATA mokilo nu a dus in alta parte donatiile... NICIODATA!... iar azi-noapte m-a tinut pe messenger 2 ore ca sa-mi explice CA TU I-AI SPUS... ai pozat ecranul telefonului de parca eu am zis ca nu am vorbit cu tine la telefon...
pai la d-astea recurgi cand nu ai argumente pentru FAPTELE TALE? nu-i mai usor sa-l intrebam pe mokilo CE AI ZIS TU? ca doar era langa tine!
Quote:
|
Originally Posted by dragosmd Dr_V > din pacate, ceva chiar NU e in regula... Dar ca sa pun lucrurile la loc,voi inapoia TOT ce este acum la mine (si sunt lucruri pe care mereu le-am postat, nu le-am luat pe ascuns) inclusiv cele pe care le-am cumparat din banii mei tot pt. proiect. Sau care mi-au fost donate mie de prietenii mei. (de care de asemeni am scris la timpul cuvenit!). Exceptie: calculatorul pregatit pt.copilul din Deva care e deja gata si sambata trebuie sa vina un unchi al lui sa-l ia si sa i-l duca acasa. Despre care (calculator) sper sa pot posta ulterior cum a ajuns, asa cum s-a facut in marea majoritate a cazurilor. |
am subliniat doar cateva cuvinte... si asta pentru kronozom. psiholog fiind cred ca poate aprecia si altfel! (fie vorba intre noi... cred ca discutiile de genul acesta sunt tot atatea "teme de laborator de psihologie")
Quote:
|
Originally Posted by dragosmd Si nici nu voi mai pune mana pe nimic dupa aceea. Din punct de vedere al participarii directe la proiect, voi fi OUT. Daca cineva va avea nevoie de un sfat, o vorba buna, un surub de M3.5, voi fi pe-aproape. Dar atat. Nu mi se pare in nici un caz corect sa fiu tratat in felul asta, mai ales in public.
Ai dreptate ca trebuie organizare mai buna; am spus-o de nenumarate ori.... ii las pe altii mai tineri si cu nervii mai tari sa incerce acest lucru. |
cuvinte mari si destul de triste...
fara indoiala... si faptul ca aceste cuvinte se scriu in public... si ca toate lucrurile se spala INTR-O MARE FAMILIE... nu are cum sa dauneze "Proiectului pentru copiii saraci", ideii carora s-au dedicat (asa cum au stiut ei s-o faca) multi dintre noi...
Terra se invarteste bine mersi,
Timpul trece asa cum stie el mai bine,
Vremurile se schimba si fara vrerea noastra...
RAMAN DOAR IDEILE si AMINTIREA FIECARUIA in sufletul oamenilor din jur!
nimeni, absolut nimeni nu ramane "necuprins de singur", nici un copil n-o sa ramana fara un calculator, niciunul dintre noi nu se poate uita in urma cu manie...
NIMENI NU MERITA UITAT! si...
TOT CE FACEM CONTEAZA!