| Este o discutie veche care probabil s-a declansat odata cu aparitia creativitatii. Exista creatori si exista critici (de literatura, de muzica, de performante sportive, etc.). Iar dintre criticii literari foarte putini au fost si scriitori propriu-zisi, adica prozatori sau poeti. Asta nu i-a impiedicat sa scrie cronici (recenzii) de carte foarte bune. Raminind la mincare nici un om nu este gaina ca sa faca oua, dar poate aprecia calitatea unei omlete, argument folosit chiar in dezbaterea despre capacitatea criticilor literari de a analiza corect operele scriitorilor.
In alta ordine de idei, daca unul din blogurile selectate de mine nu este considerat de calitate astept sa mi se argumenteze acest lucru. Si bineinteles forumistii care stiu si alte bloguri bune romanesti sau straine le pot face cunoscute pe acest fir sau in mesaje personale catre mine.
P.S. Credeam ca atacurile la persoana sint de domeniul trecutului pe forumul ComputerGames, dar vad ca m-am inselat. Zoso, am raportat postul tau unui moderator pe motiv de postare in afara subiectului si de atac la persoana complet neprovocat. Las la latitudinea administratorilor si moderatorilor luarea sanctiunilor care se impun pentru mentinerea unei atmosfere civilizate pe forum. Eu te-am adaugat la lista mea de persoane ignorate.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.
Last edited by muntealb; 26-08-2006 at 12:05.
|