Thread: Bloguri
View Single Post
Old 27-08-2006, 09:08   #302 (permalink)
valh
Registered User

valh's Avatar

Quote:
Originally Posted by nihasa
pmk nu e chiar asa.

Cine e autoritate suprema a acordarii standardelor de valoare?? exact

E cum zice Pigu` ... linkuri dar mai ales returning visitors.

Valh e si mai pe langa subiect ... pai ce nene tot ce e bun in lumea asta fie ingrasa fie e imoral fie e pe bani buni ?

Avantajul blogurilor e ca iti ofera informatii subiective ... parerea unui nume/nick nu a unui purtator de cuvant , redactor , jurnalist sau orice alt ceva. Este senzatia aia de incredere/cunoastere a cuiva ... incepi sa ai incredere ca ce iti recomanda sau ce spune nu sunt niste baliverne sau poate tocmai invers.

Cat despre " esti tare? plateste fa`ti site adevarat " .... nu am decat sa zic : esti un internet n00b. Excluzant situatia in care site`ul e hidos cu adevarat ( mai rar la bloguri ca majoritatea sunt facute pe anumite platforme ) nu ar trebui sa conteze atat de mult design-ul cat mai degraba contentul. Din punctul asta mai greu sa o dai in bara cu designul cand ai un wordpress / livejournal / blogger la dispozitie.
Nihasa ,ai inteles gresit afirmatia mea. Nu faceam referire la template-urile unor siteuri care sunt superioare design-ului unui blog ci la faptul ca atunci cand platesti nu iti permiti sa versi informatii gen "elucubratiile lui X datorate cosmarurilor hormonale". Binenteles ca nu sunt exclusivist si nu afirm ca toate siteurile platite sint extraordinar de bine puse la punct dpdv informational ,dar exista totusi un control fata de bloguri unde poate scrie oricine ce vrea si cum vrea! Am vazut si blog de unde poti lua informatie buna(blogul lui PigBrother ),dar unele sunt create doar pentru refulari adolescentine! Ca sunt un internet noob ,asa o fi ,nu imi dedic chiar tot timpul internetului si studiului acestuia! Am emis o parere si atat ,de ce sariti la gatul meu chiar depasind limitele bunului simt!?
Merci Pmk !

valh is offline    Reply With Quote