Thread: Bloguri
View Single Post
Old 27-08-2006, 18:12   #304 (permalink)
valh
Registered User

valh's Avatar

Quote:
Originally Posted by nihasa
Oke tu nu intelegi notiunea de blog atunci. Fiecare blogger scrie despre ce vrea el si mai ales cum vrea el. Unii pot sa scrie pentru tine ... pe altii pot sa ii doara fix in pix de tine.

Exista multe diferente intre un blog si un site de stiri / hardware / ce te intereseaza pe tine, iar cea mai importanta diferenta este modul in care e scris.
Aparent tu preferi un mod nepersonal sau de redactor fata unul subiectiv. Bravo felicitari .... gusturile nu se schimba pe forum ... inteleg asta.
Dar mai usor cu afirmatii de genul .. 100% inutile ( iei info buna de pe a lu pigu ? deja nu mai e 100% ) refulari adolescentine , denigrare sau copil sarit.
Nu e o dovada de inteligenta generalizarea aiurea

Nu am sarit la gatul tau .. am incercat doar sa iti explic ca e cam absurd sa compari un blog cu un site... au prea putine lucruri in comun.

pmk .. era vorba de procentul de oameni care se intorc .... exemplu : din 25000 hituri zilnice ... 70-80% se intorc si a 2-3a zi .. Aia 20 000 sunt cititori fideli ... de asta in general trafigul blogurilor este unul constant. Fiind chestii personale blogurile astea ... nu prea poti sa le compari unul cu altul pe niste criterii fixe .. dar returning visitors e un criteriu oke care defineste popularitatea ... poate chiar si valoarea pentru aia 80% de oameni care se intorc . Nu vorbesc de bloguri cu filmulete funny , poze xxx sau mai stiu eu ce altceva.
Informatiile pe care le gasesc utile pe anumite bloguri in general sunt preluate dupa site-uri de specialitate ! Atunci care mai este rostul lor? Cat despre inteligenta mea... esti tu in masura sa iti dai cu parerea asupra ei?Ai avut dreptate ,nu compari un site cu un blog nici pe departe! Gata acum ,nu ma intereseaza blogurile voastre !

valh is offline    Reply With Quote