Thread: Bloguri
View Single Post
Old 28-08-2006, 10:53   #314 (permalink)
muntealb
Registered User

muntealb's Avatar

Mariko, te inseli atunci cind crezi ca nu pot sa te ignor. In fapt chiar daca tehnic nu te pot adauga la lista de persoane ignorate, te poti considera incepind de acum ca facind parte din comunitatea forumistilor ignorati de mine pe forumul CG. Asta pentru ca oferi un exemplu prost forumistilor obisnuiti atribuindu-mi afirmatii pe care nu le-am facut niciodata, cum este cea potrivit careia "zoso a falsificat voturile la roblogfest". Nu am afirmat in niciunul din mesajele mele acest lucru, pentru ca as fi cazut in ridicol. Singura persoana care ar fi putut falsifica rezultatele votului era tocmai organizatorul evenimentului, adica Dragos Novac si nu am informatii care sa ma faca sa ajung la aceasta concluzie. Eu am spus doar ca "este straniu ca blogul lui Zoso a cistigat la trei categorii dintr-un total de sase". Mai mult, blogul lui Zoso a concurat doar la trei categorii si le-a cistigat detasat pe toate. Daca nici acest lucru nu ridica semne de intrebare atunci nu stiu ce sa mai spun. Modul de stabilire a ierarhiilor finale a fost predispus de la bun inceput la abuzuri pentru ca singura masura destinata impiedicarii voturilor multiple de catre aceeasi persoana era "un vot = un IP". Oricine stie ca o astfel de masura poate fi ocolita usor de cineva care are ceva cunostinte tehnice in domeniul internetului. Pe de alta parte concurentii care aveau multi prieteni dispusi sa ii sustina au fost in mod clar avantajati fata de ceilalti. Deci cred ca voi fi clar inteles daca voi spune ca Zoso nu a falsificat rezultatele concursului, dar este posibil sa fi speculat (manipulat) in favoarea sa lacunele existente in modalitatea de stabilire a rezultatelor acestuia.

Mariko, lasa deoparte tonul condescendent si ironic, pentru ca nu ma impresioneaza deloc. In momentul in care voi sesiza ca atmosfera de pe forumul CG s-a degradat peste limita tolerata de o persoana cu bun simt ma voi retrage de pe el si voi merge pe unul din celelalte 200 de forumuri romanesti existente. Am raportat moderatorilor CG (deci si tie, Mariko) primul post al lui Zoso de dupa mesajul in care eu anuntam adresa listei de bloguri. Acel post ( http://www.computergames.ro/forum/sh...&postcount=253 ) este de o grosolanie rar intilnita, dar nimeni nu a luat vreo masura de sanctionare a lui Zoso. Ulterior Zoso a continuat cu atacurile la persoana dar nici un moderator nu a intervenit pentru ca nu-i asa, unor moderatori de pe CG nu le place MunteAlb si deci atacurile la persoana lui sint permise. Cum a inceput insa cearta intre alti doi forumisti, Valh si acelasi Zoso a aparut Mariko, care i-a atentionat ca vor fi sanctionati, fara insa sa ia vreo masura cu privire la postul raportat de mine.

Korn, nu sint de parere ca lista mea ii lasa indiferenti pe forumisti din moment ce imediat ce i-am postat adresa s-a si declansat flamboiul. Dar atacurile s-au concentrat asupra persoanei mele tocmai pentru ca lista contine intr-adevar bloguri de calitate si nu poate fi deci atacata. Sigur ca lista (pentru ca este o lista in ordine alfabetica, nu un clasament) poate fi completata si incerc sa fac asta cu ajutorul celor interesati de promovarea unor bloguri romanesti bune.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote