Thread: Bloguri
View Single Post
Old 28-08-2006, 16:33   #330 (permalink)
nihasa
bunnysexual

nihasa's Avatar

vai MYSTIK dar eu nu sunt cel mai bun pe segmentul meu de piata ) imi pare rau sa te dezamagesc ... data viitoare o sa ma straduiesc mai mult.
Ca sa fii cel mai bun in ceva ..e cam greu sa spui ca e de 2 lei lucrul respectiv .. dar lasa ca noi suntem ipocriti si nu exista ceva ce sa facem fara a avea implicatii adanci de ordin intelectual si mai ales pentru viitorul planetei si implicit rasa umana

mns ... ai dreptate ... toti or sa ajungem sa ne infruntam la premiile nobel ... ca sa demonstram cine e cel mai destept. Ca sa fii cel mai ce intr`o chestie ... sincer ma indoiesc ca incepi direct prin a fi in toata lumea ... Cu alte cuvinte fiecare chestie are un inceput .. pentru ca daca ai fi cel mai cel din toata lumea nu ai avea nimic care sa te motiveze si oricum e logic sa presupui ca esti cel mai cel din toata lumea in ceva ... pentru ca daca nu te`ai " luptat " cu vecinul de palier ... apoi vecinul de strada ... sector ... oras ... tara ... continent ... lume ... nu ai cum sa stii ca esti cel mai cel. Sper ca intelegi ce vreau sa zic ... Apreciez ca te uiti la filme dar nu cred ca o sa incepem si noi pe forum sa ne caftim daca ne uitam la organele genitale ale celorlalti

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote