|
Arcul l-am luat de la AH, e world drop, adica random . Ca equip, depinde cat de mult te ti si de pvp, eu recomand agil maxim si stamina pe locul 2 , restul mai putin importante, desi daca nu ai intel/spirit o sa pierzi mult timp cu bautul sau nu o sa bagi prea multe speciale si o sa ai dps mai mic . Strength e degeaba , asa ca mai bine vinzi 3 iteme cu str/sta la vendor si iei unul cu agil/sta, ai 1 bun decat 3 proaste .
Ca pet, daca ai BM spec, cel mai bun pentru leveling, poti sa-ti iei foarte bine o pisica care are viteza cat mai mare, 1 sau 1.2 sec daca se poate. Cu toate talentele din BM nu o sa ai probleme cu ea sa-ti moara, asta in cazul in care nu te bati cu 3 mobi care sa fie cu 2 lvl mai mari decat tine si sa lasi petu sa-i tancheze pe toti. Unii recomanda un pet de tancat , ca are mai multa armura si mai multa viata, dar nu cred ca e necesar.
Eu unul dupa cum am zis il am pe Broken Tooth ca pet , am talentul din BM asemanator cu Flurry deci am pet cu attack speed de 0.77, si sunt super multumit de el. In ciuda faptului ca te gandesti ca diferenta intre peti e mica, daca stai putin sa faci calculul de la lvl 10 la 60 , cu toti petii prosti pe care i-ai avut in loc sa ai unul bun , iti dai seama ca ti-a luat cu o zi mai mult sa faci 60 decat ti-ar fii luat cu cel mai bun pet probabil.
*EDIT :
Am si eu o problema in pvp cu magii/warriori care sar pe mine si imi ajung in deadzone. Nu am scattershot momentan si nici macro FD/frost trap , sunt victima sigura sau exista o modalitate de a scapa de ei ? O sa caut mai incolo pe forumuri macro de fd/frost ca sa mi-l pun si eu . Merci
|