|
eu as asculta cu atentie ce ti au zis cei de mai sus pt ca ei asta fac (o parte) si in cazul meu mi au dat cam aceleasi sfaturi si eu nu prea am ascultat
mi am luat un sony h5 care desi este un aparat chiar f bun (dupa mine, in clasa ultra zoom e cel mai bun+ca are cle mai bune secificatii:ecran rezolutie ...)acum imi doresc un dslr pt ca desi acel aparat are multicele setari nu are anumite lucruri care acum ca le am invatat le doresc(desigur o sa ai nevoie de mult citit ,gasesti si aici si p dcreview si la alte linkuri date de cei de mai sus+multa practica in modul manual)
dupa mine un aparat dslr destul de bun calitate/pret este Olympus E-500 el fiind un aparat dslr entry level sau daca mai dai ceva bani un canon rebel xt(ceva mai multi banii)
poti lua olympusul p la vreo 30 de mil(sau mai putin) cu 2 kituri de lentile unu 14 - 55 si altu 40 - 150 sau daca vrei sa l iei mai ieftin si nu ai nevoie de al 2 kit(desi ai zis ca t intereseaza zoom ul) poti sa l iei doar cu 1 kit(desigur poti lua doar body)
acum ideea este ca acest aparat nu este chiar asa de scump pt ce ofera
acum depinde ce doresti de la un aparat foto
am uitat sa zic ca daca iti place editare de dupa ce ai facut fotografia(mie imi place destul de mult)ar fi bine sa iei un aparat care foloseste formatul raw care ofera mult mai multe posibilitati de editare(la jpeg poti pierde calitatea la post editare)
|