View Single Post
Old 12-09-2006, 23:02   #68 (permalink)
dsector
Registered User

dsector's Avatar

Quote:
Originally Posted by murcielago
si eu ma joc ra2y un lan ocazional, cu varmiu si inca un baietzash care aproape ne face p amandoi e bun care sunteti mai buni asa dati un pm si vb cu el, k tare as vrea si io sal vad k ia bataie, 1 la 1

totusi am o problema, cand se strange tona de tancuri incepe si s blocheaza cateva secunde (in multiplayer ma refer), si cateodata pica, cine stie de problema please help. e frustrant

si am mai auzit de o treaba, la total anihilation, zicea cineva mai sus k se joaca, am citit undeva k au facut unii un engine mai actual, ar putea sa s incerce ceva si la red alert 2 k e penibil sa faca figuri si pe opteron cu 1gb ram

am incercat mai multe versiuni, ce trebuie sa fac sa mearga bine ?????

cred k westwood "sa dus" de la blestemele jucatorilor de ra2

bafta
Pai baietzash-ul ala joaca online? Daca da, atunci il bat eu . Westwood nu ma e, dar sa facut un server care se numeste XWIS care a luat locul la Westwood. E foarte fain ca poti castiga premii daca joci pe internet, poti sa iti faci clan, si este si ladder pentru joc care se reseteaza lunar. Nu stiu sa iti respund la restul intrebarilor.
Din toate persoanele care au raspuns in topic-ul asta nu este nimeni care joca RA 2 online?! Bai mai lasati jocurile crackuite in pace ca nu is asa de scumpe astea originale.

dsector is offline    Reply With Quote