Deci....am fost si eu la pomul laudat "Expert Barbers" sa-mi trag o frizura. M-am dus acolo cu gandul sa-mi schimb freza din ceva oarecum clasic in ceva un pic mai avangardist. Am nimerit la scaunul patronului (cred) un tip pe la 50 si ceva de ani (doar el era disponibil) si i-am aratat dupa un catalog de-al lor cam ce vreau. ca sa nu o lungesc prea tare ies cu concluziile la inaintare : partile bune - f profesionist si arata ok salonul chiar daca e cam mic; m-a spalat pe cap si inainte si dupa tuns; aparatura si pricepere f buna; frectia si masajul sunt absolut divine; partile mai putin bune - tunsoarea nu a iesit dupa modelul ala care-l cerusem; mi-a iesit chiar mai clasic un pic decat eram eu tuns inainte; m-a costat 400 + spaga dar nu imi pare rau......nu mi-a iesit nasol tunsoarea si probabil ca mai dezamagit si nervos eram daca-mi facea ceva radical in cap de nu ma recunostea mama cu buletinu in mana. per total un salon pentru (oarecum) upper class si de calitate ridicata. e un fel de restaurant shic si rafinat.......nu-ti pune in farfurie cat sa mananci ca spartu si nici nu servesc burgeri; e.......altceva