Quote:
Originally Posted by florica Daca vrei un flat tv pentru a urmari programele tv, plasma e o solutie mult mai buna decit orice LCD , modul de prelucrare si afisare a semnalului SD este evident mai bun mai ales la modelele plasma cu SD nativ ce au rezolutia cea mai apropiata de semnalul tv.
LCD-urile au mari probleme cu semnalul tv imaginea e deobicei blur,contururile sint dublate de o umbra luminoasa, apar zgomote tip macrobloc in jurul obiectelor in miscare, culorile sint ciudate nenaturale, plasma se descurca mult mai bine iar modelul recomandat fara nici o concurenta la performante pentru receptia TV si DVD la diagonala pina la un metru este Panasonic TH-37PA60.
Exista si LCD deosebite cu o imagine ce concureza direct cu plasma ca seria noua X de la Sony-bravia dar acestea stralucesc numai cu semnale HD pentru receptia TV nu sint deloc grozave. |
Sa zicem ca ma pot orienta si spre o plasma, desi dezavantajele ei fata de un LCD mi se par totusi mai importante.
Totusi, la modelul recomandat - Panasonic TH-37PA60 - rezolutia e doar de 852x480, nici macar 1024x768, sau ce sa mai vb de 1366x768. Eu imi doresc ceva cu rezolutie ridicata, cu diagonala intre 83 si 106 cm, si care sa se comporte exemplar cu semnalul TV, fie el de la cablu, sau digital. La dvd-uri o sa ma uit mai putin. Asa ca va rog sa-mi recomandati niste modele, preferabil de LCD-uri, care "sa se inteleaga" cel mai bine cu semnalul TV, fie el cablu/digital.