View Single Post
Old 05-10-2006, 01:57   #68 (permalink)
al_pacino
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cris View Post
Da, bine. Uite aici explicatia pentru care 32 de biti inseamna tot 16 milioane de culori:

Color depth - Wikipedia, the free encyclopedia

In ceea ce priveste redarea de pe PC, ma indoiesc amarnic ca poate depasi calitativ o solutie dedicata la un pret mai mult decat acceptabil.
PC-ul e un iad din punct de vedere al interferentelor radio si nu are iesiri video de calitate. Pana si faptul ca se citeste/scrie pe hard poate sa induca paraieli si scame in imagine. La un sfert din pretul unui calculator iti iei un DVD-Player Denon, silentios, cu iesire digitala HDMI, cu DAC-uri de ultra-calitate (ce nu le gasesti pe PC), procesare pe 11 biti (ce nu gasesti usor/ieftin pe PC), SACD (nu exista pe PC) etc.

Am vazut ce scoate un PC si am vazut ce scoate un amarat de E-boda. Nu merci, nu-mi mai trbuie PC pentru vazut filme. Cel mult un Media Extender altfel nu.

al_pacino, sa-l stapanesti sanatos.
Calibrarea culorilor e o chestie mai complicata, iti trebuie niste scule in plus. Alte calibrari poti insa sa faci daca iei un DVD de calibrare (AVIA de exemplu).
In legatura cu rodajul plasmei - trebuie sau nu facut? Si daca da, in ce consta, si cat timp trebuie facut?

al_pacino is offline    Reply With Quote