View Single Post
Old 05-10-2006, 08:50   #70 (permalink)
dtancu
Moderator

dtancu's Avatar

Quote:
Originally Posted by al_pacino View Post
Gata! Sunt in sfarsit mandrul posesor al unui Panasonic TH42-PA60e (74,5 mil. - sigilat cu 2 ani garantie) :P
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat in alegerea mea. Insa...nu scapati de mine As mai avea nevoie de niste sfaturi.
In primul rand, cum trebuie facut asa-zisul rodaj la o plasma. Eu deocamdata, am trecut-o de pe modul dinamic pe cel normal, am coborat o idee sub 50% luminozitatea si contrastul si am dat side panel (panourile laterale) la ultimul nivel (high). E bine? Mai trebuie modificata vreo setare pentru a evita din start burn-in-ul? Cat timp trebuie facut acest rodaj (cate ore)?
In al doilea rand, cum se calibreaza culorile, si ce alte setari de finete mai trebuie facute pentru ca sa se vada la 100% din posibilitatile plasmei?
Felicitari maestre!
Daca vrei neaparat rodaj (desi cunosc oameni care nu l-au facut deloc si n-are nici pe naiba plasma) mergi cu setarile alea pe care le-ai pus timp de 100 ore de functionare parca.
Pe de alta parte, daca te sperie posibilitatea de burn-in nu te-as sfatui sa il lasi in 4:3.

dtancu is offline    Reply With Quote