Quote:
Originally Posted by depashitu al_pacino: In prospect ce scrie referitor la rodaj?
Eu cred ca la aceasta generatie de plasma nu mai tb. facut. Mike vad ca recomanda 1000 ore!?
Spune-mi cum se vede semnalul TV pe plasma fata de un tv normal, imaginea e deformata, mult latita, are purici?
Pt dtancu, uite ce super preturi au americanii pt modelee lor: Fancy Electronics - Panasonic TH-42PX60U 42 in. HDTV Plasma TV |
In cartea tehnica (care e si in romana) nu scrie decat ca poate aparea burn-in-ul daca se afiseaza imagini statice un timp indelungat. Nu scrie absolut nimic de niciun rodaj (asta nu inseamna ca eu nu ii voi face unul-max. 200 de ore, dupa care o sa bag pe dinamic mode

)
Semnalul tv de pe cablu, am ramas uimit sa vad ca produce o imagine imbunatatita fata de TV-ul vechi (un JVC crt de 72 de cm) - mai precis - TVR-ul se vedea mizerabil de vreo cateva luni, dar pe plasma se vede la fel de bine ca si pe celelalte posturi. Imaginea nu prezinta pixeli evidenti, cel putin eu nu i-am putut distinge nici de la 20 de cm. In format 16:9 mi se pare cam turtita imaginea totusi...
O problema care mi-a aparut si care nu stiu cum pot sa o solutionez: 3 dintre posturile TV imi apar tot timpul in alt format decat cel pe care il selectez eu. Adica, eu am selectat 16:9, toate canalele se vad in 16:9, iar CNN-ul, Euforia si Mezzo se vad numai in format large, respectiv 4:3.

Ce pot face ca si astea sa se vada tot 16:9, fara ca sa modific din telecomanda de fiecare data???