View Single Post
Old 15-10-2006, 22:06   #24 (permalink)
scorpi-on
Registered User

scorpi-on's Avatar

Quote:
Originally Posted by yr1 View Post
din start presupun ca esti de buna credinta, pentru ca, chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni. M-am uitat doar la modelele de pantofi d&g, difera si modelul si talpa. Talpile sunt total diferite, modelele sunt intr-adevar "foarte asemanatoare", dar totusi, cu diferente.

Sal, sa presupunem ca nu vrei sa te certzi . Iti spun acelasi lucru ca si lui RDI. Daca tot sti modelele lasa-ne si noua niste poze cum ar trebui sa fie pantofi originali ca sa ne facem o idee :P . Cu cat mai multe, cu atat mai bine .

RDI: In primul rand, ca sa iti fac o scurta caracterizare...esti genul de om care se baga in seama fara sa stie ce vorbeste, iar atunci cand greseste nu stie sa recunoasca. Pana acum pantofi erau DG turcesti, acum au devenit "turcisme sau chinezarii", afirmi despre calitatea pantofilor ca lasa de dorit dar nici macar nu i-ai vazut. Esti genul de om care daca vedeai pantofi la 200-300$ nu mai spuneai nimic, taceai din gura si mergeai mai departe, caci oricum nu ai fost sau nu esti interesat sa cumperi, chiar daca ar fi originali. Cat despre, am un tovarash care... nu are rost sa mai comentez.

Nu a spus nimeni ca pantofi sunt originali , eu pur si simplu nu ma pricep, asta nu inseamna ca fac pe expertul ca altzii. Orice informatzie concreta e binevenita, daca are si o dovada atasata cu atat mai bine, ne imbogatzim cu totzii cunostintzele.

Pana una alta ai "Report Post" RDI.
(pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)!
Pt. mai multe produse vizitatzi si home page!

scorpi-on is offline