View Single Post
Old 15-10-2006, 23:04   #27 (permalink)
scorpi-on
Registered User

scorpi-on's Avatar

Quote:
Originally Posted by RDI View Post
pt ce am report pt ca zic ca vinzi fake-uri de o calitate buna care seamana f mult cu originalul?dc nici tu acum nu sustii sus si tare ca sunt originali care e conflictul ca nu inteleg?eu iti zic 100% ca nu sunt originali si dc ti neaparat o sa iti arat cum arata un pantof original si la ce pret se vinde si pt '' Cat despre, am un tovarash care... nu are rost sa mai comentez. '' iti dau poze pe mess daca vrei cu marfa care o s-o aduca sa imi zici daca vezi vreo diferenta
Am o rugaminte la tine...Daca mai vrei sa spui ceva fa-o pe PM. Incearca sa te calmezi si sa nu te agitzi degeaba, fi atent la ce ai scris. In primul rand ai deja 4 posturi care nu au nici o legatura cu acest thread. In primul tau post, ai spus ca vand DG, nu D&G; in al doilea post ai spus ca D&G nu are logo-ul acela cu DG, iar in al treilea ai spus citez
"ceea ce tu ai sunt niste turcisme sau chinezarii si tu sti asta..faptul ca ele arata cat de cat apropiate de realitate nu inseamna nimic daca calitatea lasa de dorit",
nu "fake-uri de o calitate buna care seamana f mult cu originalul" cum ai scris acum. Gandeste singur cine unde a gresit si cine a sustzinut sus si tare ca pantofi sunt originali....
Astept pozele!

Ms Fuleto!
(pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)!
Pt. mai multe produse vizitatzi si home page!

scorpi-on is offline