View Single Post
Old 16-10-2006, 10:47   #90 (permalink)
phat_sua
Registered User

phat_sua's Avatar

cris merci de PM si k m-ai invitat aici , ma bag si io in discutie baieti
am un samsung le23t51b luat acum aproape juma de an pe care il folosesc pt xbox360 si o plasma la tata sus in sufragerie , un LG EDTV (852x...)
eu vreau sa-mi iau ceva de 40" lcd sau 42" plasma, principala folosire va fi pt xbox360 , dvd si tv (in ordinea asta) am ramas blocat pe 2 modele relativ discutate aici sony v2000 (nu sunt insa sigur k merita 500 euro peste s2000) si panasonic px60 (care e super bine k pret, am gasit un baiat serios pe okazi kre vinde)
de o luna tot citesc intr-una pe avforums si pot sa va spun k dupa ce am aflat puctele bune si slabe ale ambelor technologi nu ma pot decide decat dupa un test efectiv, adiq imi iau consola si ma joc pe un v2000 si pe un px60 (sau ceva asemanator lor) si vad ce imi place mai mult.
la lcd ma incanta rezolutia nativa 1366x768 (cred k aici se vede mai bine xbox-ul pe lcd pt k ai sharpness mai mare , imaginile super detaliate) si faptul k nu trebuie menajat k o plasma il iau si ma joc direct hardcore (mai joc weekenduri cu prieteni de 4-5 ore)
la plasma imi place stratul lucios de peste ecran care desi in lumina puternica provoaca reflexi dak trag niste draperi si fac intuneric in camera se vede mult mai bine (vedeti ecranele noi de laptop de la sony) insa nust dak imaginea va fi la fel de sharp (imi place mai mult imagea plasmei , a lcd-ului e soft insa iubesc detalile , mai ales textele care se vad perfect pe un lcd)
stiti vreun magazin in care pot sa ma duc cu xbox-ul si sa zic , hei fac si eu o proba :>

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote