|
GiGi cred ca o sa scada dar nu foarte mult.
phat_sua, eu am fost cu un xbox360 la magazinul samsung de langa unirii. Nu cred ca se supara daca te duci la sony in unirii (sau panasonic).
Eu nu mi-am luat v2000 de la sony fiindca nu ma interesa WideGamut-ul ala care cred ca e o chestie de marketing mai mult. In plus cica pe wide-gamut nu prea reusea lumea sa faca calibrarea de culoare cum trebuie, iar pe mine ma interesa acest aspect.
In legatura cu Panasonic vs Sony la LCD-uri, am ales Sony din simplul motiv ca mi s-a parut ca am acces mai detaliat in meniuri pe setari. La Sony, in service mode pot seta RGB-urile separat in umbre si lumina. La LCD-urile Panasonic am vazut ca lipsesc unele chestii de prin meniurile standard, de cele din service mode nu stiu ca nu am gasit care sunt exact. Pe mine ma interesa chestia asta fiindca am un calibrator si stiu ca pot face un LCD sa arate corect dpdv al culorilor si temperaturii (cu erori mici). In general, atat plasmele cat si LCD-urile vin setate aiurea din fabrica, sa-ti ia ochii.
Panel-urile ar trebui sa aibe performante apropiate-identice oricum (vorbesce de seria PX60/600 si S2000/V2000). Din review-urile pe care le-am citit Sony are cel mai bun black level la un LCD. Panasonic cred ca are sunet mai bun.
Anyway: repet, pe PS2/Xbox360 n-am probleme cu jocurile. Adica nu ca am vazut de 2-3 ori bluring ci ca n-am vazut niciodata. Si ma joc de ceva vreme, am bagat ceva ore bune de Burnout, special ca sa vad probleme. Nimic care sa-mi atraga atentia.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas Galerie Foto |